Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drop ulepszaczy mam nadzieje zostanie poprawiony? :pls:

ta miał być poprawiony dziś o 10:00 Ale Technicy sa bardzo wyczerpani wiec nie zrobili przerwy 

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

True a czy nie macie wrażenia że yangi lecą trochę zbyt wolno ? 

PS. Kiedy odzyskam sm ? 

Pisałeś na support?

Jeśli tak to jeśli znajdę Twoje zgłoszenie bo zapewne mi umknęło to dziś późniejszym wieczorem je odzyskasz.

Mając oczywiście nadzieję że zostało poprawnie wypełnione z wszystkimi danymi potrzebnymi do takowej pomocy :)

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

To teraz opłaca się wbijać czy lepiej na zmiany czekać?

Wbij i tylko exp bo dropić nie masz na razie co bo ulepy lecą koszmarnie.

DrPrefix no jak na 289kk na easy to mało ;)

Bardzo mało skoro jeden ulepszacz chodzi po 30kk..

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Jak dla mnie mogliby by trochę zmienić system dropu ulepków oraz urozmaicić drop z bossów i metinów :)  

Również mogliby dodać do dropu rękawice złodzieja . 

Np. Z bossa wypadała by bryłka 50kk lub 10kk chociaż, jakaś mocniejsza roska lub ten nieszczęsny kd +6 :)

Opublikowano

Przekaż ten Projekt komuś innemu prosze cie widać ze Technicy nie radzą sobie praktycznie nic nie zrobili od startu Jedynie moge pochwalić jedną osobę  TGM Slepy on jedynie robi to co ma robić 

Na chwile obecną nie polecam 

Opublikowano

Przekaż ten Projekt komuś innemu prosze cie widać ze Technicy nie radzą sobie praktycznie nic nie zrobili od startu Jedynie moge pochwalić jedną osobę  TGM Slepy on jedynie robi to co ma robić 

Na chwile obecną nie polecam 

Jak w tym serwerze nie ma nic tragicznego wystarczy poprawic tylko drop z dungeonow a to beda robic

Opublikowano

Niby odpala się client ale od razu go wyrzuca i się nie odpali, wszystko zrobiłem tak jak pisze.

/

Opublikowano

True Czekam na odpowiedz od Ciebie i prosze o kontakt z Toba bo tak nie zostawie tej sprawy... dostalem bana perma bo Twojemu typowi z Administacji troche sie poprzestawialo i mysli ze jest nie wiadomo kim i przy okazji za uczciwa rozgrywke ... Naprawde zeby sprawialo Administacji serwera przyjemosc wpier...banow za swoje widzi mi sie to nie mam pytan,,, zamiast zachecac do gry i pomagac w rozwijaniu serwera to nie. robi sie u was na odwrot i usuwa graczy za naprawde z reka na sercu uczciwa rozgrywke..!!!!!!!!  ALe no coz jak kto masz swoje widzi mi sie to tak jest ...czekam na Ts na kontakt i na PW MPC 

Opublikowano

True Czekam na odpowiedz od Ciebie i prosze o kontakt z Toba bo tak nie zostawie tej sprawy... dostalem bana perma bo Twojemu typowi z Administacji troche sie poprzestawialo i mysli ze jest nie wiadomo kim i przy okazji za uczciwa rozgrywke ... Naprawde zeby sprawialo Administacji serwera przyjemosc wpier...banow za swoje widzi mi sie to nie mam pytan,,, zamiast zachecac do gry i pomagac w rozwijaniu serwera to nie. robi sie u was na odwrot i usuwa graczy za naprawde z reka na sercu uczciwa rozgrywke..!!!!!!!!ALe no coz jak kto masz swoje widzi mi sie to tak jest ...czekam na Ts na kontakt i na PW MPC

Witaj, opisałeś wszystko na supporcie? dzisiaj odpowiemy/rozwiążemy wszystkie problemy itp.

sygnatura.png

Opublikowano

Uu jaka szkoda, że dziś też poprawki nie weszły w życie.. Dziś jaka wymówka? :) Technicy nadal zmęczeni?

@Aw 

gdy odpale wszystkie dodatki i wejde w marmur bije z niego po 25 k, gdy sie przeloguje bije już 30 k , cos jest nie tak

@ GreenArrow

Czyli dzisiaj nici z poprawy dropu?

sygnatura.png

Opublikowano

Uu jaka szkoda, że dziś też poprawki nie weszły w życie.. Dziś jaka wymówka? :) Technicy nadal zmęczeni?

@Aw

gdy odpale wszystkie dodatki i wejde w marmur bije z niego po 25 k, gdy sie przeloguje bije już 30 k , cos jest nie tak

yyy? ciągle pracujemy..

nie robimy przerwy bo pracujemy nad klientem..

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...