Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może tu ktoś mi pomoże bo ci ludzie na serwie to kompletne debile...

Mianowicie podczas bicia bossa/metka czy ogólnie expienia bardzo często mnie wyrzuca i nie wiem co z tym zrobić wszystkie sterowniki, które podał true mam, internet dobry nie ma żadnych problemów i komputer to samo, próbowałem wypakowywać jeszcze raz wkleiłem łatkę do folderu z grą i zastąpiłem wszystko i nic wywala dalej. Może tu doczekam się jakieś sensownej odpowiedzi niż "Zmień kompa i internet"

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może tu ktoś mi pomoże bo ci ludzie na serwie to kompletne debile...

Mianowicie podczas bicia bossa/metka czy ogólnie expienia bardzo często mnie wyrzuca i nie wiem co z tym zrobić wszystkie sterowniki, które podał true mam, internet dobry nie ma żadnych problemów i komputer to samo, próbowałem wypakowywać jeszcze raz wkleiłem łatkę do folderu z grą i zastąpiłem wszystko i nic wywala dalej. Może tu doczekam się jakieś sensownej odpowiedzi niż "Zmień kompa i internet"

Zmień kompa i internet. 

A tak serio to Ci nie pomogę, bo miałem to samo. Zresztą niedługo startują lepsze serwery. xD

Serwer neutral, jest dużoo do roboty. 

­

Opublikowano

@kolomp1 wpierw wbij 100 lvl I zacznij przerabiać eq by wypowiadać sie o doungeonach (ktore robi sie szybciej niz to opisales) .

oj mało wiesz 160 lvl 

Opublikowano

@Up 
W takim razie zajrzyj tutaj : Temat na forum serwera w propozycjach

Tu nie chodzi o długość doungeonu a o ilosc ulepek jakich trzeba, zrobisz doungeon 10 razy i zygasz ;]

sygnatura.png

Opublikowano

Ja mam pytanie troche z innej beczki. Tez macie taki 'zmulony' client ? Gdy probuje sie zalogowac i wybrac postac to tak client muli, ze szok :/

Nie czaruj.

Opublikowano

WTF od dnia startu czekam na odpowiedź w sprawie sm i nic... wysłałem 3 raporty na 1 odp a na pozostałe 2 już nie. Tragedia z tą administracją... 

Opublikowano

WTF od dnia startu czekam na odpowiedź w sprawie sm i nic... wysłałem 3 raporty na 1 odp a na pozostałe 2 już nie. Tragedia z tą administracją... 

Poczekaj jeszcze trochę, też czekam, podobnoś nie mają teraz czasu, bo poprawki jakieś robią.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

@Arrow, jeszcze jesteście zmęczeni? Szybko wam to idzie skoro o 10 już mieliście "prawie gotowe"  

@Aw twierdza razadora nie dziala

@Edit

Skoro już szykuje się Mega aktualizacja (bo co mozna zmieniać 24 godziny) To dodajcie też szybkość ataku do bs`a

sygnatura.png

Opublikowano

Masz tyle respów i ty nie masz go gdzie złapać ... wole byc głupi i kupić 60 sm na pd niż takim de***** jak ty ;)

Chodzilo mi korku ze ladujecie Sm jak jeszcze is nie ma i potem placzecie gdzie moje Sm ?:( . To dopiero trzeba być debilem.
Opublikowano

dung na 100lvl to jakaś masakra..

nie dość że idzie się na niego 20min to dropi tylko 1 i jest strasznie nudny ;/

i trzeba dropnąć minimum 25 tych podarunków 

i pewnie jeszcze popali to z 35-40 trzeba dropnąć

Jak na server easy to porażka ;/

6833714485704641138151.jpeg

Opublikowano

Chodzilo mi korku ze ladujecie Sm jak jeszcze is nie ma i potem placzecie gdzie moje Sm ? :( . To dopiero trzeba być debilem.

A mi de***u że można kupić tzw. VIP który daje exp, drop i yang :) 

Opublikowano

@xNone , pociesze cię - na +7,8,9 też trzeba te podarunki :D trzeba ich mieć conajmniej 67 licząc na to, że nie spali  :lenny:

@True990 , pogoń tych swoich techników albo to zamknijcie zanim gracze nerwy sobie porozrywają ;) Bo wypuścić tak niedopracowany serwer to grzech.

sygnatura.png

Opublikowano

True 

80% Ludzi wbiło na serwer tylko dlatego ze ty jesteś Sponsorem i sie zawsze opiekujesz serwerem ale Technicy tutaj to Parodia Ostatnia przerwa  która trwała 5h  miała na celu Dodania poli na p +ciecie 

Proponuje ci porozmawiać z Technikami zęby sie zabrali za robote

Opublikowano

Na serwerze mi się gra bardzo dobrze.

Ale z tymi technikami to prawda, powinni zacisnąć dupę i brać się za poważne poprawianie błędów etc.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Grałem i nie polecam, kolejny serwer padnie po tygodniu/2, nic nowego, co 2 serwer , a nawet co 1 serwer rzeczy się powtarzają

i nie ma co robić. 

TO moje zdanie, czekam na Hejty gimbusy.

Opublikowano

Ciągle pojawiają się do mnie pytania.

Ja w swoim zakresie robię ciągle co mogę i działam już i tak ponad swoje siły.

Support,TS3, dziś po ponad 24 godzinnej kłótni z serwerownią udało się żeby odblokowali jedną z maszyn i prezentacja spowrotem działa :)

Technicy-Akurat wiem że dla NIEKTÓRYCH może wydawać się to zabawne lecz wiem że pracowali oni na prawdę ciężko przez ostatnie dni,odmawiając sobie wiele godzin snu, przez co ich rozumiem.Ciągle proszę ich o dalsze działanie i nie zwalnianie z tempa, i tyle w chwili obecnej z swojej strony mogę zrobić....

Pozdrawiam

True

Co do ISu-Widzę w panelu iż jest zaczęty po części przez techników i mam nadzieję również że dziś nawet w połowie będzie już funkcjonował.

Opublikowano

Ciągle pojawiają się do mnie pytania.

Ja w swoim zakresie robię ciągle co mogę i działam już i tak ponad swoje siły.

Support,TS3, dziś po ponad 24 godzinnej kłótni z serwerownią udało się żeby odblokowali jedną z maszyn i prezentacja z powrotem działa :)

Technicy-Akurat wiem że dla NIEKTÓRYCH może wydawać się to zabawne lecz wiem że pracowali oni na prawdę ciężko przez ostatnie dni i odmawiając sobie wiele godzin snu, co ich oczywiście rozumiem.Ciągle proszę ich o dalsze działanie i nie zwalnianie z tempa, i tyle w chwili obecnej z swojej strony mogę zrobić....

Pozdrawiam

True

Co do ISu-Widzę w panelu iż jest zaczęty po części przez techników i mam nadzieję również że dziś nawet w połowie będzie już funkcjonował.

Drop ulepszaczy mam nadzieje zostanie poprawiony? :pls:

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...