Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakim cudem dostałem kod nie będąc jakimkolwiek użytkownikiem serwera?

ładowales kiedys sms na dreikon i tak dalej

jak ci nie potrzebny mozesz go dodać na mpc 

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ładowales kiedys sms na dreikon i tak dalej

jak ci nie potrzebny mozesz go dodać na mpc 

W sumie nie wiele to da bo na 1 koncie można jedynie raz użyć kodu promocyjnego a dodatkowo itemkami z skrzynki nie da się handlować :>

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

W sumie nie wiele to da bo na 1 koncie można jedynie raz użyć kodu promocyjnego a dodatkowo itemkami z skrzynki nie da się handlować :>

Pozdrawiam

True!

A na ile czasu są te itemki, i czy mają ten sam czas co w is? :)

Opublikowano

A na ile czasu są te itemki, i czy mają ten sam czas co w is? :)

Nie te same co w IS, te są czasowe :)

Dodatkowo otrzymuje się PD na okreslony czas :)

Opublikowano

Po założeniu "kostiumu" na broń nie da się bić moobów.    PD-ka z isu itp. nie dostałem. 

Ok, działa - wystarczyło pobrać łatkę i spatchować klienta.  PD-ka jednak nadal nie mam.

Opublikowano

Po założeniu "kostiumu" na broń nie da się bić moobów.    PD-ka z isu itp. nie dostałem. 

Ok, działa - wystarczyło pobrać łatkę i spatchować klienta.  PD-ka jednak nadal nie mam.

Wygląda na to, że masz rację. Powinno to zostać poprawione jeszcze dziś, a PD zwrócone.

Jeśli jest to EASY to na dachu u mnie Mikołaj wyląduje :P

Jak sam widzisz każdy inaczej odbiera słowo Easy, exp tu jest naprawdę bardzo szybki, na eq jak to zwykle bywa trzeba poświęcić troszkę więcej czasu. A Tobie co dokładniej się nie spodobało?

Gdzie mam wpisać kod który otrzymałem?

Zaloguj się > kliknij w doładuj > wejdź w zakładkę "Doładuj > zrealizuj kod na przedmiot" > Wpisz kod i potwierdź.

sygnatura.png

Opublikowano

Duch Dreikon'a się wciąż unosi, czuć to w powietrzu  ;) zacząłem grę i jest jak na razie w porządku. Czemu skórki są czasowe ? otrzymałem kod, mam nowe skóry ale na 3 dni. 

Opublikowano

Duch Dreikon'a się wciąż unosi, czuć to w powietrzu  ;) zacząłem grę i jest jak na razie w porządku. Czemu skórki są czasowe ? otrzymałem kod, mam nowe skóry ale na 3 dni. 

kazdy je na tyle ma;v

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Skórki były na czas w akcji promocyjnej :)

Opublikowano

Kod mi nie działa, @True990 co mam zrobić??

Witaj!

Kod musi działać poprawnie :)

Czy wpisujesz go w odpowiednie miejsce na stronie?

Zaloguj się > kliknij w doładuj > wejdź w zakładkę "Doładuj > zrealizuj kod na przedmiot" > Wpisz kod i potwierdź.

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

z tymi sms'ami fajnie , ale nie do mojej matuli xD

pózniej musze słuchać , co żeś mi tu wysyłał , nie mam co ku*wa robić tylko grać z nimi xD

Opublikowano

z tymi sms'ami fajnie , ale nie do mojej matuli xD

pózniej musze słuchać , co żeś mi tu wysyłał , nie mam co ku*wa robić tylko grać z nimi xD

Przepraszam serdecznie jeśli komuś takowy "przypał" robię lecz nie mam podpisanych numerów do kogo należą dokładnie :>

Przeproś serdecznie Mamę za smsa z mojej strony i życz jej miłego dnia :>

Pozdrawiam

True :D

Opublikowano

Witaj!

Kod musi działać poprawnie :)

Czy wpisujesz go w odpowiednie miejsce na stronie?

Pozdrawiam

True!

ok dzięki, wszystko działa, był jakiś błąd 01 chyba #ta po lewej

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...