Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer nudny.. 

Body ma za małe obrażenia. Exp dziwny od 70 do 79- 10minut a od 79 do 80 8minut(liczylem)

Nie polecam

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

c**j nie serwer admini wgl nie ogarniają tego,niby łatają a gówno zmieniają i dalej jest popelina.

Szkoda  twojego czasu i kasy True na ten serwer,goscie sobie wgl nie radzą. 

Muszą odpocząć i mają wyjebane,ze coś nie działa pff,wypadam z tego a szkoda bo dobrze sie prezentowało niestety tylko na papierze

Dalej popielina?Czemu konkretnie? :) Gdybyś mógł uzasadnić swoją odpowiedź...:)

Warto grać Super serwer tylko na razie bez is xD

Na razie są chyba ważniejsze sprawy niż IS :))

Serwer nudny.. 

Body ma za małe obrażenia. Exp dziwny od 70 do 79- 10minut a od 79 do 80 8minut(liczylem)

Nie polecam

No cóż nie każdemu serwer przypadnie do gustu :)

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

@True990 Truta dropi z zinów czy zwykłych setao?

Trute możecie dropnąć z Berana Seatou który respi się na ostatnich komnatach w AV2.

Chętnie zagram, ciekawa prezentacja ale martwi mnie ten 160lv moim zdaniem powinno się zwiększyć do 200/250 poziomu.

Spokojnie, aktualizację nikogo nie ominą :)

Ale póki co jeśli nikt niema ekwipunku do pvp to wiadome że jeszcze do takowej aktualki będzie trzeba poczekać :)

Opublikowano

Poprawcie w koncu te screeny w prezce do jasnej ch*****. Druga sprawa jak ludzie wchodza do komnaty smoka w av2 + gdzie jest dung z beranem.

Nie czaruj.

Opublikowano

Martwi trochę, że niecałe 24h po starcie są już 150lvle, a nawet nie ma IS'a. Zróbcie aktualizacje z cięższym expem, bo to sie szybko skonczy :/

Uczeń
Opublikowano

Martwi trochę, że niecałe 24h po starcie są już 150lvle, a nawet nie ma IS'a. Zróbcie aktualizacje z cięższym expem, bo to sie szybko skonczy :/

pd z is są

Opublikowano

No jeśli ktoś kupił PD z IS,PD w grze posiada to jakoś wbił sobie ten lvl grając prawie non-stop ;>

Ale Eq nic a nic niema zrobionego, więc bym się tym nie martwił :>

Ale spokojnie, będą aktualizację więc niema się czym martwić :)

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Dokładnie, nie wiem co za kretyn ten exp ustawiał.. 

Poza tym nie wiem też, czemu te dzieci lecą na topkę? wczoraj widziałem 130 lvl z fms'em xD

Także jeszcze sobie dropków narobią.. serwer jest niby ok, ale moim zdaniem brakuje graczy. 

Kiedy grafika?

Kiedy Dreikon S2? czy to jest dreikon s2?

­

Uczeń
Opublikowano

Dokładnie, nie wiem co za kretyn ten exp ustawiał.. 

Poza tym nie wiem też, czemu te dzieci lecą na topkę? wczoraj widziałem 130 lvl z fms'em xD

Także jeszcze sobie dropków narobią.. serwer jest niby ok, ale moim zdaniem brakuje graczy. 

Kiedy grafika?

Kiedy Dreikon S2? czy to jest dreikon s2?

­

mozliwe ze mnie widziales no ale w czym problem jak mobki na 2 hity z fms padaly :D

Opublikowano

mozliwe ze mnie widziales no ale w czym problem jak mobki na 2 hity z fms padaly :D

Ciebie niee.. xD

Ten serwer jest zbyt łatwy, bardziej 4fun bym powiedział. ( a takie coś się długo nie utrzyma moim skromnym zdaniem )

­

Opublikowano

Ciebie niee.. xD

Ten serwer jest zbyt łatwy, bardziej 4fun bym powiedział. ( a takie coś się długo nie utrzyma moim skromnym zdaniem )

­

Jak chcesz sie produkowac z eq to serwer Surka temu sprzyja (ew na plu na pewno sie dlugo wszystkontobi). Jezeli pvp bedzie wyrownane i eq bedzie sie robic szbko, to dla mnie osobiscie na plus. Nie kazdy ma czas nerdzic calymi dniami w metina ani nic innego :)

Opublikowano

to jest easy taki prawdziwy a nie jak np inv*ia że trzeba zapierrdalać miesiącami na eq chociaż jest dobra :D ale wkoncu easy to easy medium to medium, serwerek dobry polecam!

Opublikowano

Mam problem z klientem, gdy uruchamiam go to wyskakuje błąd:

"System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu."

Co robić? Pomocy!

Dodam, że system to Win7 64bit.

Uruchom jako administrator.

­

Próbowałem już nie raz, wyłączałem firewalla i tego typu sprawy nic nie zadziałało, szukałem w google i nic nie pomogło...

Opublikowano

Świetnie ułożony serwer, administracja dba.

Serwer świetny, zapraszam wszystkich :)

Początek już jest świetny, wszystko ułożone .... 

Zapraszam :) 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Poprawcie w koncu te screeny w prezce do jasnej ch*****. Druga sprawa jak ludzie wchodza do komnaty smoka w av2 + gdzie jest dung z beranem.

@True990 kiedy będzie poprawiona grafika w prezentacji ? :)

Jak nasz kochany hosting zrozumie że są za słabi żeby hostować metina i odblokują jedną z maszyn :D

Spoczko serwer polecam bo True to mój krul ! 

mam pytania 

Będzie event na mikołajki ? 

Skąd truta ? 

Skąd fms ? 

-Pewnie tak

-Beran Seatou w AV2

-U npc ;)

Opublikowano

ten beran setao jest na koncu av2? bo bylem i nic

W końcowych komnatach w AV2

Pewnie trafić w odpowiedni czas gdy się respi nie możesz :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...