Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rejestracja na forum to jakaś kpina... Każdy nick jest zajęty, każdy mój e mail jest zajęty i rzekomo ciągle źle przepisuje kod z obrazka, hmmm.

Na dodatek klient ciągle nie działa, idanis.pl przestał działać, a poradnik, który jest na forum gówno daje, bo klient się włączy na sekundę i się wyłącza :\

kolego nie podniecaj sie ;) zainstaluj sobie vc++ najnowszy i home network i powinno smigac ;)

Opublikowano

dziwne mam metina na pulpicie i smiga a jak wezme go na dysk np. D to brak pliku mss32.dll xD... Kolega któremu nie dziala wez zobacz czy na pulpicie bd ci dzialal

@GreenArrow  takie informacje piszę się na stronie o przerwie.
Opublikowano

Co wy się tak pieklicie no są bugi i trzeba je wyeliminować lepiej teraz niż w godzinach popołudniowych.

Gładko wystartowali, więc mają prawo zrobić przerwę bo większych problemów nie było co w dzisiejszych czasach jest rzadkością :)

Co do serwera super klimacik prawdziwy easy a nie to co ostatnio wypuszczali Easy z elementami harda hehe.

Wczoraj/dziś było sporo ludzi co ciekawe i fajne walki o spoty gdzie na jednym w v2 po 10 os. to było piękne :)

Serwer polecam bardzo fajny, kontakt z administracja bardzo dobry no, ale True jest więc co się dziwić :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

A takie pytanko, będzie gdzieś napisane co aktualnie robicie? Co zostało poprawione?

Wgl kiedy ON? Miała być "godzinka" :D

kmr3.gif

Opublikowano

A takie pytanko, będzie gdzieś napisane co aktualnie robicie? Co zostało poprawione?

Wgl kiedy ON? Miała być "godzinka" :D

Będzie changelog, prawie kończymy uff..

sygnatura.png

Opublikowano

Powiem wam, że wczoraj poczułem się jak na starym dobrym pl`u, walka o spoty, walka o bossy, pomoc osobom ze swojego królestwa, coś pięknego.

Admin wszedł o północy by pomóc graczom i popisać z nimi, to się chwali :)

POLECAM ! :)

sygnatura.png

Opublikowano

kolego nie podniecaj sie ;) zainstaluj sobie vc++ najnowszy i home network i powinno smigac ;)

Szkoda, że to pomogło tylko dla kilku osób :\

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Wszystkim nie da sie pomóc, ale wielki + dla administracji, że pomagają dużo i coś robią w kierunku serwera a nie sie opierdalaja, jedyny - to, że nie napisali o rannej przerwie, tzn co robią i kiedy będzie wlączony serwer. ;x

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Wszystkim nie da sie pomóc, ale wielki + dla administracji, że pomagają dużo i coś robią w kierunku serwera a nie sie opierdalaja, jedyny - to, że nie napisali o rannej przerwie, tzn co robią i kiedy będzie wlączony serwer. ;x

Nie wiem czy pisali, ale na TS ok. 21/22 mowili o rannej przerwie :D 

Opublikowano

Klient będzie teraz działał każdemu! będzie łatka oraz patcher już za kilka minut.

Wystarczy przeczytać uważnie instrukcje ;)

sygnatura.png

Opublikowano

Warto tu zaczac, jest sens ? Ogolnie mam problem z wczytaniem screenow w prezce :/ Tylko w prezce tego serwera :(

True pisał, że coś się zjebało, naprawią to.

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Warto tu zaczac, jest sens ? Ogolnie mam problem z wczytaniem screenow w prezce :/ Tylko w prezce tego serwera :(

Warto, w chwili obecnej jest przerwa ale warto czekać :) 

No grafika im jebła, mają to porpawić dziś

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Miała być godzine a nie 3 :)

No jak widzisz jednak im więcej to zleciało :D Sam czekam na server, ale jestem wyrozumiały :D 

Opublikowano

Dodacie ksiegi poli itd ??? naprawde bardzo potrzebna rzecz bo marmurki sie wylaczaja po 10 min a tez kosztuja swoje ...

Od teraz będzie się dostawało poli na P.

Changelog za kilka minut.

sygnatura.png

Opublikowano

Rejestracja off, to zależne od obecnej przerwy czy jakiś błąd ?? Bo chciałem założyć konto - Administrator wyłączył podstronę "Rejestracja". 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...