Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzieki amigo DZIALA !!!!

No widzisz fajnie, że działa :)

Tylko dlaczego co 3 osoba ma dalek ten sam błąd? przecież True dał link do tej paczki którą mu przekazałem(samą nazwę)?

Wniosek, gracze nie czytają większości newsów.

sygnatura.png

Opublikowano

No widzisz fajnie, że działa :)

Tylko dlaczego co 3 osoba ma dalek ten sam błąd? przecież True dał link do tej paczki którą mu przekazałem(samą nazwę)?

Wniosek, gracze nie czytają większości newsów.

zobacz zgloszenia GErVu, albo dopierdalator

bo dopierdalator nie moze sie dalej  zalogowac mimo niby" naprawy " ..

Opublikowano

CZYTA TO KTOS K***A

Znajomy się nie może zalogowac od poczatku gry, non stop przy kompie, czeka na odpowiedzi w zgloszeniach, omg. 

Po co wam ten support ? Skoro nie potraficie odpowiedzieć w ciągu 15 minut nawet.

IS będzie robiony dziś w nocy i kończony jutro w ciągu dnia :>

Wpuscisz tego "dopierdalator - login.." na serwer kiedys? xD

Opublikowano

niie tylko biala strona jest;x ale juz ktos mi zalozyl konto wiec z tym juz nie mam problemu

ale teraz jak próbuje sie zalogowac do gry to mam blad laczenie z serwerem;x 

-Buu ; )

-I'm princess ; *
Opublikowano

Wiadomo Po co ta przerwa maja zamiar cos zmienic Jakieś info?

Usunie multum bugów ;3 A przynajmniej takie jest jej założenie  :yay:

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Rejestracja na forum to jakaś kpina... Każdy nick jest zajęty, każdy mój e mail jest zajęty i rzekomo ciągle źle przepisuje kod z obrazka, hmmm.

Na dodatek klient ciągle nie działa, idanis.pl przestał działać, a poradnik, który jest na forum gówno daje, bo klient się włączy na sekundę i się wyłącza :\

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Ja mam jedno pytanie - dlaczego o tym serwerze dostałem spam na maila - auto wiadomość z forum dreikona ?? CO ten serwer ma wspólnego z dreikonem ?? 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ja mam jedno pytanie - dlaczego o tym serwerze dostałem spam na maila - auto wiadomość z forum dreikona ?? CO ten serwer ma wspólnego z dreikonem ?? 

Moze osobe True990? :)

Kiedy bedzie on, jakies info?

Opublikowano

Jeśli jest to serwer WŁAŚCICIELI Dreikona to stabilność jest wyższa niż u innych ! POZDRAWIAM

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...