Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha nie no fajnie pobrałem clienta wszystko ładnie pięknie chce się zalogowć do gry a tu zostałeś zablokowany chociaż nawet się nie zalogowałem ani razu do gry super.

banner.gif
  • Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aha nie no fajnie pobrałem clienta wszystko ładnie pięknie chce się zalogowć do gry a tu zostałeś zablokowany chociaż nawet się nie zalogowałem ani razu do gry super.

Musiałeś być zbanowany na pierwszej odsłonie. 

Wypierdalam na Sheriana, bo tu szkoda mojego czasu.

Jeszcze większe gówno niż to. 

Opublikowano

Jak dobrze, że dzisiaj sobie odpuściłem grę. Cofka powinna być + poprawienie wszystkiego. Inaczej daję tydzień i na serwie będzie 1k graczy mniej...

A Ty jakaś wróżka czy jak? Masz jakieś potwierdzone info ze będzie cofka czy tylko tak sobie pierdolisz nie od rzeczy? 

Jeden debil cos tam napisal o cofce a reszta juz panike roznosi.

Wypierdalam na Sheriana, bo tu szkoda mojego czasu.

Krzyżyk na drogę. Mniej spamu będzie w temacie.

Opublikowano

Hm... exp 80 - 90 2 godziny, to ja nie wiem co będzie potem...

To dużo? Ludzie, jeśli dla was 20 minut na lvl bez IS'u to dużo to odpuśćcie sobie ten serwer i idźcie na jakiegoś xenoxa. Najlepiej to by chyba było jakby na mapie na 90 1 lvl to 5 minut i na mapie byście 1,5h spędzili...

@Fx3mous pewnie dlatego, że jest przerwa.

tenor.gif

Opublikowano

To dużo? Ludzie, jeśli dla was 20 minut na lvl bez IS'u to dużo to odpuśćcie sobie ten serwer i idźcie na jakiegoś xenoxa. Najlepiej to by chyba było jakby na mapie na 90 1 lvl to 5 minut i na mapie byście 1,5h spędzili...

To jest easy, z definicji tak własnie powinno być. Jakbym chciał mieć trudniejszy exp, to bym poszedł na mediuma.

Opublikowano

3 dzień serwera, a top1 ma 172 level, dla was to jest tragiczny exp? xD

Exp expem, ale spójrz na Terios, który był w czerwcu, a Terios który jest w listopadzie. Niebo a ziemia.

Opublikowano

Administracja mogłaby laskawie wypowiedzieć sie na temat znikającej kasy i itemów za 0 yang...

@ edit widze że już usuwacie tematy na forum odnośnie tych bugów, w sumie to było do przewidzenia bo łatwiej zamieść sprawe pod dywan

Opublikowano

Dokładnie, exp leci lepiej na tym 150 + niż na 90 :) 

Mniej błędów było na poprzedniej wersji niż na tej, a to jest niezłą sztuką :) 

Opublikowano

Typie z rakiem mózgu to jest serwer EASY. Na medium można się męczyć z expem od 90+ ale nie na serwerze easy... Ten serwer to syf i tyle.

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

No gratulacje surek. Dobra decyzja z tą cofką do 2 rano. Przynajmniej wszystkie błędy z dzisiejszego dnia pójdą w niepamięć. Jeszcze poprawcie exp i będzie gitara

Opublikowano

Info od administracji, cofka do 2 rano. Dzieki za gre.

Wstałem około 2. Dropnąłem całe eq 90lv, trutę, wbiłem 90, zrobiłem sporo misji. Także podziękuję jeśli to prawda.

Opublikowano

Z jakiego hostingu pobieraliście? Mega stał się już tak pokręcony ( pobierz, zainstaluj, stwórz konto, zaloguj ), że nawet na niego nie patrze, a z innych pobiera mi się 60kb/s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...