Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moglibyście chociaż pokazywać się na forum i interesować się opinią graczy, którzy na tę chwilę mają dość sporo do powiedzenia, tak sądzę.

c:

Opublikowano

Na przeglądarce Google Chrome strona Terios.pl nie działa ale na innych już działa normalnie.

bmfzd5.jpg

dziwne, mi tam wszystko pięknie działa.

Tu jest nieskończony magiczny metal a ja kupiłem 1000...

No to piątka bo zrobiłam to samo. Zastanawiam się po co zostawili więcej sztuk metalu i jego drop skoro jest nieskończony. :-:

Opublikowano

Jak dobrze, że dzisiaj sobie odpuściłem grę. Cofka powinna być + poprawienie wszystkiego. Inaczej daję tydzień i na serwie będzie 1k graczy mniej...

Opublikowano

Jak dobrze, że dzisiaj sobie odpuściłem grę. Cofka powinna być + poprawienie wszystkiego. Inaczej daję tydzień i na serwie będzie 1k graczy mniej...

Cofka z jakiego powodu?

Opublikowano

Z takiego, że kilkadziesiąt osób straciło itemy i yangi.

@SuReeK możesz się wypowiedzieć?

Surek od rana nie napisał nic, a tak dokładniej od postu o aktualizacji rannej.   Gościa wgl prawie nie ma. :)

Pozdrawiam tych co ładują tutaj w IS;a :)

Opublikowano

W jaki sposób?

Może użyj mózgu i przejrzyj max 2 poprzednie strony. Jak będzie za ciężkie to przeczytaj książkę.

Drop orkowych maczug z potworów raczej nie dodany... A podobno w aktualizacji było to poprawione...

Opublikowano

Na przeglądarce Google Chrome strona Terios.pl nie działa ale na innych już działa normalnie.

Mi nie działa na Operze, natomiast na Chrome normalnie. :D

­

c:

Opublikowano

Mam wrażenie, że oni sami nie wiedzą co jest nie tak. SuReeK był w tym temacie 15 minut temu i zero odzewu. Fajnie, że pozostawiacie serwer sam sobie.

Opublikowano

Porażka, najlepiej odpuście sobie serwer na jakiś czas, aż łaskawa administracja coś zmieni, albo szukajcie innego serwera. Exp to na serwerach medium leci lepiej, mapa 75 jest zbędna, do 80 lepiej expić w V2, do 85 red las, a potem na WW. Bossy teraz tak wzmocnione, że przy 65% na potwory i 81sr truta, nie jestem w stanie zabić wiedźmy. Nie wspomnę o expie na mapie 90 :) Gram ninja, i nie jestem w stanie nawet utrzymać spota, exp leci troszkę lepiej niż na 75, ale dalej beznadziejnie, taki exp powinien być na 180+! A i eq do expa sobie sam nie zrobię, chyba, że kupię. Bo śmierć ma hity po 30k i włącza sobie absy przy 20% HP. A ja nie będę marnować hajsu na 6/7 bony w drewnianym eq... Słaby drop przepustek, teraz zamiast biegać na dungeony to będziecie biegać na metki, żeby przepustkę zdobyć xD Ogólnie serwer ma potencjał, ale chyba nikt nawet nie testował expa i dropu :) Plusy względem starego Teriosa to lepsze nagrody za misję i sklepy offline (chyba, że już były później dodane, ale nie grałem pod koniec na serwerze)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...