Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wy jesteście ludzie posrani. Rozumiem lvl chcecie wbić . Ale bez przesady ze wy placzecie że w godzinę dwa lvle wbijacie. Gość ma już 153lv , ciężko ? Nie sądze . Jak wymienię trute dzisiaj to że stoperem w ręku wam K***a powiem w jaki czas z 77 wbije 110 .

graphic.png

Opublikowano

usuń metin2client.bin / metin2client.exe (nie terios.exe) i spatchuj klienta od nowa. 

Masz zrobić to co on napisał :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Wy jesteście ludzie posrani. Rozumiem lvl chcecie wbić . Ale bez przesady ze wy placzecie że w godzinę dwa lvle wbijacie. Gość ma już 153lv , ciężko ? Nie sądze . Jak wymienię trute dzisiaj to że stoperem w ręku wam K***a powiem w jaki czas z 77 wbije 110 .

To ty masz jakieś problemy z głową, wbił taki lvl, bo leci na full is, dokładnym full is + buff, z czego jak wbił już 105 lvl - leci szybciej lvl niż wbicie 100 na mapie od 75, geniuszu z autyzmem.

Są problemy z yangami - znikło mi 2kkk ale na supporcie nadal nikt mi nie odpowie, bo po co

Są problemy z pobugowanymi postaciami - zero info

zmieniono exp na mapie 75 - gowno nie exp

surek nie niszcz tego projektu, bo aż żal patrzeć na to wszystko

Opublikowano

Mam pytanie czemu nie działa mi strona na tym laptopie jak włączam strone ładduje sie ładuje i nic jak sprawdzałem an 2 laptopie to strona normalnie sie odpala.

Opublikowano

Pewnie nikt z administracji tego nie przeczyta, ale proponuję usunięcie sklepów offline jak i całej mapy handlowej. Jest to bezsensowne, już dzisiaj kilka osób na czacie pytało się czemu w m1 nie ma sklepów.

A co do yang, pewna osoba twierdzi, że dało się kupować itemy za 0 yang. Nie wiem czym było spowodowane wystawienie itemu za 0 yang ale wydaje mi się to prawdopodobne. Jeśli tak było - cofka jest nieunikniona.

Opublikowano

pewnie już nie zobacze moich 10kkk których nie dostałem ze sklepu, a odnośnie bugu za 0 yang to coś jest na rzeczy bo już od kilku osób słyszałem że zbugowały sie im yangi

Opublikowano

W każdym razie zostawienie sytuacji tak jak jest (czyli kilka osób siedziało na mapie handlowej i kupowało truty, tęczaki, bronie 75, azraelki i wszystko co cenne za 0 yang) jest niedopuszczalne. Ja osobiście nie mam problemu z zarobieniem tych 7kkk, jednak nie podoba mi się taka nierówność.

Opublikowano

Nagle całemu serwerowi bugują sie yangi heheheh beka w c**j ! Ja w plecaku mam już 30kkk i nic mi się nie buguje.

Opublikowano

Ktoś wie jak zamienić moby na dzikie psy ??

W folderze settings (w cliencie) masz plik dog - edytujesz go w notatniku zamieniając 0 na 1 i zapisujesz. Nie ma za co

sygnatura.png

Opublikowano

W każdym razie zostawienie sytuacji tak jak jest (czyli kilka osób siedziało na mapie handlowej i kupowało truty, tęczaki, bronie 75, azraelki i wszystko co cenne za 0 yang) jest niedopuszczalne. Ja osobiście nie mam problemu z zarobieniem tych 7kkk, jednak nie podoba mi się taka nierówność.

Tylko dziwnym trafem nikt nie ma dowodu na to, że kupił ktoś coś za 0 yang. To, że ktoś napisze o stracie yang niczego nie udowadnia bo też mogłabym tak napisać.

Opublikowano

@Shaunii .. Chodzi o to, że nie dało się wypłacić kasy ze sklepów offline, po przerwie już nie było co wypłacać...

Tylko, że przerwa nie zamknęła tych sklepów bo były nadal po zalogowaniu.. :|

Opublikowano

Ja mam takie pytanie. Jakw yglada tutaj zdobywanie ulepszaczy?

Czy zeby zrobic eq na dany set musze kampic na bossy i metki na mapach 90+ czy np wszystko da sie zdobyc z dungow / mobow?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czy zeby zrobic eq na dany set musze kampic na bossy i metki na mapach 90+ czy np wszystko da sie zdobyc z dungow / mobow?

Nikt nie wie, bo większość jest na etapie 75 poziomu  :v

Opublikowano

Musisz campić na metiny bardzo dużo ludzi za nimi biega .

Opublikowano

Niepotrzebne było dodanie nowej mapy handlowej. Sklepiki w m1 były dobrym rozwiązaniem, a teraz nawet nie można wystawić na mapie handlowej NORMALNEGO sklepiku. Tylko offline...

Niepotrzebnie to pozmieniał klimat Teriosa i zrobił z tego bullshit. Zamiast na mapie 90 to expiles na ognistej ziemi bo leciało więcej expa xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...