Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wy ludzie jesteście głupi czy jak ? Grał ktoś kiedyś na EliteMT2? Tam przez pewien okres czasu nie było nawet innych map niż AV2 , inna mapa doszła później . I żeby wbić 110+ to trzeba było mieć dobry spot (którego musiały bronić 2-3 osoby a czasami nawet cała gildia , a jedna osoba expila ) i żeby wbić lvl musiałeś mieć największego spota + pd 1h + pd is + bony Itemy etc. A uwierzcie ze jak grało 3k osób to lvl mieli tylko wyjadacze z dobrych gildii . Takie czasy pamiętam i takie czasy mogłyby wrócić .. Teraz byście chcieli wszystko na talerzu podane , najlepiej żeby ktoś za was expil i zrobił eq . Jak macie tak płakać to idźcie na serwery pvp a nie na takie jak ten . Najlepszy serwer jaki istnieje jak na razie . Myślę że wbicie 225 zajmie komuś nie więcej niż tydzień . A wy placzki, że wam 3% za spota leci , parodia to mało przysięgam . Zejdzcie z drzewa i zacznijcie myśleć . To nie jest serwer na miesiąc tylko na rok+. Jak chcecie serwery na miesiąc to serdecznie was pozdrawiam środkowym palcem.

To niedługo na serwerach typu hard będzie leciało mniej expa niż na plu, na serwerach medium exp będzie jak na plu a easy to taki łatwy hard...

Za rok to tego serwera już może nie być :)

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem mapa handlowa to strzał w kolano. Nowy gracz wchodząc na serwer nie wie, że sklepy są na niej wystawiane a w m1 nie widzi żadnego tobołka. Rezygnuje więc z gry, myśląc, ze serwer jest opustoszały.

Opublikowano

Moim zdaniem mapa handlowa to strzał w kolano. Nowy gracz wchodząc na serwer nie wie, że sklepy są na niej wystawiane a w m1 nie widzi żadnego tobołka. Rezygnuje więc z gry, myśląc, ze serwer jest opustoszały.

dokładnie. Mapa handlowa to najgrosza z opcji. 

Opublikowano

Przerwa techniczna jak zwykle bez zapowiedzi.

Żeby nie offtopować gdzie na tym serwerze dropi orkowa maczuga? Spamowałem na say przez 20 minut zadnej odpowiedzi jeden mi na PW napisął, że na mapie 75 lvl. Mam 79 lvl siedze 30 minut na tej mapie z rekawica i ani jedna maczuga? Na gigantach też nic nie dropi. Ten serwer jest totalnie zbugowany...

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Przerwa techniczna jak zwykle bez zapowiedzi.

Żeby nie offtopować gdzie na tym serwerze dropi orkowa maczuga? Spamowałem na say przez 20 minut zadnej odpowiedzi jeden mi na PW napisął, że na mapie 75 lvl. Mam 79 lvl siedze 30 minut na tej mapie z rekawica i ani jedna maczuga? Na gigantach też nic nie dropi. Ten serwer jest totalnie zbugowany...

Metiny na tej mapie to protip

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Według administracji orkowe maczugi dropią również z potworów... Siedzę 30 minut na tej mapie z duzym spotem rekawica zlodzieja i ani jedna maczuga mi nie dropla..  :

- Dodano drop Orkowych Maczug z Potworów na mapie 75 Poziom

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

@xGofer Mam 4.0, wyzszego nie moge - system XP

Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0150002)

Co zrobić jak wyskakuje ten error gdy klikam graj?

Napisał: GACONIUSBM

dobra naprawilem 

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2311317.html 

saciagnij to co typek tam napisal przeleć tym kompa i zrob zeby naprawilo pliki zrestartuj kompa i dziala 

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0150002)

Co zrobić jak wyskakuje ten error gdy klikam graj?

A visuale masz tez wszystkie?

Opublikowano

Grasz, grasz i nagle serwer wyłączają bez wcześniejszej zapowiedzi a dodatkowo nawet brak informacji ile to będzie trwało - najbardziej wkurwiająca rzecz na privach..

sygnatura.png

Opublikowano

Zbugowała mi się postać , nick : Peruns5k.  Czy może ktoś pomóc ? ;)  Ta opcja odbuguj ze stronki nie działa :)

Od 7 rano czekam..  Doczekam się ? 

Opublikowano

Fakt z tymi orkowymi maczugami jest lipa straszna .. cholera wie skąd dropia jest jeden gość w jinno który ma tego od choya nie wiadomo skąd jak tego każdy szuka ..

Dodajcie większy % dropu tych maczug bo jest z nimi przesrane

graphic.png

Opublikowano

Fakt z tymi orkowymi maczugami jest lipa straszna .. cholera wie skąd dropia jest jeden gość w jinno który ma tego od choya nie wiadomo skąd jak tego każdy szuka ..

Dodajcie większy % dropu tych maczug bo jest z nimi przesrane

Dropi : metin na mapie 75 , generał , wróżka itp.   Idzie tego w cholere w godzinę nadropić. Wystarczy pobić bosy / metiny na mapie 75 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...