Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie nikt z administracji tego nie przeczyta, ale proponuję usunięcie sklepów offline jak i całej mapy handlowej. Jest to bezsensowne, już dzisiaj kilka osób na czacie pytało się czemu w m1 nie ma sklepów.

A co do yang, pewna osoba twierdzi, że dało się kupować itemy za 0 yang. Nie wiem czym było spowodowane wystawienie itemu za 0 yang ale wydaje mi się to prawdopodobne. Jeśli tak było - cofka jest nieunikniona.

To tam jest kij, od startu serwera jest bug z expem i na mapie 75 wbijasz 90 w hmmm.. 30min? xD

Opublikowano

Dziekuje za gre, serwer sie skonczyl :) moj kolega ma kilkanascie trut i ponad 50kkk w Eq przez ten bug. Jolo.

ja wystawiłem sklepik i koles mi potem pisał czemu wszystko mam po 0 yang, pewnie kupil wszystko a ja nie dostałem kasy ;/

Opublikowano

@SuReeK

Kiedy dodacie PSC, przecież ta płatność to podstawa aktualnie ...

Najpierw niech zamkną serwer, postawią starego Teriosa a nie ten bullshit i naprawią bugi -.-'

Opublikowano

Ziomuś, bez przesady. Na starym teriosie się tyle expiło na mapie 130 :)

No expiło, ale exp to akurat najmniejszy problem, ważne aby ulepszacze, przepustki dobrze dropiły i to nie był chłam z tym, bo wyexpić zawsze mozna.

Opublikowano

No expiło, ale exp to akurat najmniejszy problem, ważne aby ulepszacze, przepustki dobrze dropiły i to nie był chłam z tym, bo wyexpić zawsze mozna.

Niby to jest serwer typu easy, ale nie wnikam ;) SuReK pewnie robił wszystko, aby zakupić przedmioty w IS'ie xD

Opublikowano

a ten licznik na stronie dobrze pokazuje licze online graczy czy jest podkręcony? Niby 2,2k ludzi?

myślę, że gra tyle osób, masa ludzi siedzi na dungach obecnie typu WW

co do uopdate rannego, wkurzylo mnie,że ja wczoraj męczyłem się od tego 80 do 90, a dzisiaj expiąc druga postać poszlo tak łatwo

Opublikowano

Niby to jest serwer typu easy, ale nie wnikam ;) SuReK pewnie robił wszystko, aby zakupić przedmioty w IS'ie xD

Od 97  już 20min ++ na  1lvl :( Bez IS jest trudno.... 

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Od 97  już 20min ++ na  1lvl :( Bez IS jest trudno.... 

O kurde 20min 1lv, kurde zastanawiałeś się czy to nie jest marnowanie 20minut swojego życia ? ...

1385681103-U843596.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...