Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 7 rano czekam.. Doczekam się ?

Nie doczekasz sie, SuReK odpowiada tylko jak ktos pocisnie jego serwer pod hajs, gdzie jest straszna lipa xD
  • Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie ma sensu, to nie jest Terios. 

Mapy zmienili, expa zmniejszyli, drop zapomnieli zmienić.

Na mapie 90 dropia ulepszacze na eq 165 :)

Z serwera Easy zrobili medium / hard. 

Opublikowano

Z tymi orkowymi maczugami to na poprzedniej części to z mobów i metków w grocie dropiły od cholery w tym przypadku na mapie od 75 powinno dropić ;).

ddz8gi.png

Opublikowano

To nie ma sensu, to nie jest Terios. 

Mapy zmienili, expa zmniejszyli, drop zapomnieli zmienić.

Na mapie 90 dropia ulepszacze na eq 165 :)

Z serwera Easy zrobili medium / hard. 

dokładnie, jeszcze bugi ze sklepikami offline. Rano wystawiłem cały sklep i gdy wróciłem ani kasy ani itemow. Z tego co wiem to duzo osób ma podobny problem

@Edit ten serwer tylko nazwa przypomina starego Teriosa

Opublikowano

1)

Kiedy naprawicie ta strone glowna ? Tylko przez explorera mozna wejsc, i nawet wtedy jest pobugowana w chu*

2)

Moglbym sie dowiedziec, dlaczego "Moje konto nie istnieje" ?

Konto, na ktorym mam ponad 800sm, oraz ninje 98lvl, wedlug strony glownej... NIE ISTNIEJE.

Dalem passy ludziom z gildii, 3 inne osoby maja ten sam blad.

Moglbym sie dowiedziec, dlaczego - Oraz kiedy to zostanie naprawione, bo bez PD z IS'u to mi sie expic nie chce ?

3)

Dlaczego nie dochodza zadne e-maile z forum na moj email ?:C #Potwierdzajace,#PrzypomnijHaslo

Edited_1.png

Opublikowano

Nie polecam, napisałem do supportu w sprawie błedu który uniemożliwia mi grę a jedyne co ujrzałem po 1 dniu to usunięcie zgłoszenia bez odpowiedzi.. -.-

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Co to za serwer....?? Myślałem ze to będzie tak zapowiadany dawny terios.  Okazało się inaczej ... niestety! Proszę zmienic nazwe na medium a nie easy... jak na mapie 90 z full eq na potwory spota ninja nie wezme i wgl ten exp...Dużo graczy opuści ten serwer , dlatego iż to po prostu nie przypomina terios'a na którego wszyscy czekali:)

Opublikowano

@SuReeK

Wystawiłem trutę za 6,8kkk i okolo 10 teczakow po 250.
Po zalogowaniu mam 1,4kkk i 2 teczaki. Brak truty i kilku tęczaków... Kiedy odzyskam to co straciłem?

Opublikowano

@Solymr Zapewne nigdy, w koncu mogłeś sobie to wymyślić. Musialbyś mieć jakieś ss'y sprzed wystawieniem sklepu

Chyba mają to w logach, tak?

Edit. Mam zdjęcie truciaka, zależy mi głównie na nim.

@SuReeK będzie wypowiedź administracji na ten temat?

Opublikowano

@Solymr

Jak na razie dostaje cały czas kasę za itemy...

Te itemy po prostu mi nie zeszły, sklep został zamknięty przy przerwie i itemy do mnie nie wróciły.

Opublikowano

@OldisPL

Na pewno opłaca się, serwer jest naprawdę dobry i fajnie się gra :)

Nie oplaca sie, serwer w niczym nie przypomina Teriosa. SuReK zespsul serwer a pozostawil nazwe, bo cieszyl sie duza popularnoscia. Mowil ze wszystko na support a ja czekam juz kolejny dzien, by odzyskac konto z poprzedniej wersji. Administracja serwa to jest dramat a adm. Ts to szkoda slow. Jesli SuReK nie naprawi serwa, nie ogarnie swojej zalogi to nie ma co pobierac nawet go;)

Opublikowano

Gdzie się w chodzi na te 1 dungi ( baronka beran  wódz orków itd ) 

Baronka - koniec lochu v3.

Wódz orków - dolina orków - lewy górny róg.

a beran to sam nie wiem.

Opłaca się wracać?

Może ktoś powiedzieć jak to wygląda teraz?

W sumie to nie wiem czy się opłaca, liczyłem, że to będzie podobna odsłona do poprzedniej, z ogarniętą administracją, ale póki co ten serwer nic go nie przypomina, kompletnie inny serwer na którym 3/4(jak nie więcej) serwera to 75 poziomy, mówię to tylko dlatego, że to podobno jest easy serwer xD

Opublikowano

Nie myslalem,ze Surek potrafi tak spierdolic serwer. Miec tylu graczy i zjebac to w 2 dni. Coz za talent. Gdyby nie mjastrowal z nowymi mapkami, dropem, expem to by bylo wszystko cacy. Cos zakladam ze serwer padnie jeszcze szybciej niz powstal, a szkoda, bo trzeba czekac na atreye 2tyg xD. Oj Surek jedynie by Cie uratowalo przywrocenie starego Teriosa a nie kombinowanie z tym czyms pod nazwa Teriosa. Expic 10h by wbic 20 lev. Dlugo sie tak nie czulem, na Plu lepiej sie expi xD. Jesli chcesz zachowac jeszcze twarz to przywroc stare mapy, exp, drop Teriosa i wprowadz te swohe zmiany ktore obiecywales, bo im dalej robisz przerwy to tym wiecej bugow jest :). Np bug na expa. Moge Ci to udowodnic robiac postac i w czasie 1h wbic 90 xD

Opublikowano

Nie myslalem,ze Surek potrafi tak spierdolic serwer. Miec tylu graczy i zjebac to w 2 dni. Coz za talent. Gdyby nie mjastrowal z nowymi mapkami, dropem, expem to by bylo wszystko cacy. Cos zakladam ze serwer padnie jeszcze szybciej niz powstal, a szkoda, bo trzeba czekac na atreye 2tyg xD. Oj Surek jedynie by Cie uratowalo przywrocenie starego Teriosa a nie kombinowanie z tym czyms pod nazwa Teriosa. Expic 10h by wbic 20 lev. Dlugo sie tak nie czulem, na Plu lepiej sie expi xD. Jesli chcesz zachowac jeszcze twarz to przywroc stare mapy, exp, drop Teriosa i wprowadz te swohe zmiany ktore obiecywales, bo im dalej robisz przerwy to tym wiecej bugow jest :). Np bug na expa. Moge Ci to udowodnic robiac postac i w czasie 1h wbic 90 xD

Niepotrzebne było dodanie nowej mapy handlowej. Sklepiki w m1 były dobrym rozwiązaniem, a teraz nawet nie można wystawić na mapie handlowej NORMALNEGO sklepiku. Tylko offline...

Opublikowano

Wyjaśni mi ktoś kto był na tyle głupi, aby wprowadzić czas w pierścieniach z bossów i w jakim celu? Przecież to idiotyzm.. zmieńcie to.. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...