Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śurek popraw exp na mapie 75 bo wiara ucieka i hajs który tak lubisz się nie bedzie zgadzał $$$$$$ Człowiek złotówa powraca. Elo 

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SuReK do cholery, po jakiego ch*ja stawiasz serwer, gdzie są bugi?!

serwer easy?! Poważnie.. Czy ty z nas idiotów robisz, czy z siebie?!

Po pierwsze, Administracja Ts, jest taka zjeb**na, że zamiast ich ogarnąć, połowę wypier** to ty ch*j wie gdzie łazisz.. Na jakąś odpowiedź od Ciebie nie wiadomo ile trzeba czekać.. 

Administracja TS -  Wyprawiają się tam takie jaja, że sobie nie wyobrażasz.. Banują nawet za nicki, za znaki zapytania, śmieją się że ktoś prosi o rejestracje, a tak zwany Root ma to wszystko totalnie w dupie i robi swoje...

To się nazywa zajeb** i nowa administracja- Właśnie pokazaliście swoją dojrzałość, nie wspominając już o bugach..

Płacz innych o exp na mapie 75 - olałeś to doszczętnie.. Masz w du*ie opinię graczy i oni uciekają. Prosili Cię, byś naprawił błąd z dyskiem A - wyjeb** po całości miałeś w to. 

Liczy się hajs $$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Opublikowano

SuReK do cholery, po jakiego ch*ja stawiasz serwer, gdzie są bugi?!

serwer easy?! Poważnie.. Czy ty z nas idiotów robisz, czy z siebie?!

Po pierwsze, Administracja Ts, jest taka zjeb**na, że zamiast ich ogarnąć, połowę wypier** to ty ch*j wie gdzie łazisz.. Na jakąś odpowiedź od Ciebie nie wiadomo ile trzeba czekać.. 

Administracja TS -  Wyprawiają się tam takie jaja, że sobie nie wyobrażasz.. Banują nawet za nicki, za znaki zapytania, śmieją się że ktoś prosi o rejestracje, a tak zwany Root ma to wszystko totalnie w dupie i robi swoje...

To się nazywa zajeb** i nowa administracja- Właśnie pokazaliście swoją dojrzałość, nie wspominając już o bugach..

Płacz innych o exp na mapie 75 - olałeś to doszczętnie.. Masz w du*ie opinię graczy i oni uciekają. Prosili Cię, byś naprawił błąd z dyskiem A - wyjeb** po całości miałeś w to. 

Liczy się hajs $$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Od kontaktu jest kolego support na stronie głównej i forum na ts'a nie mamy czasu wchodzić za bardzo teraz(dopiero w tygodniu dziś jest weekend i mało osób z naszej ekipy jest dostępnych). A z tym expem to już przecież jest 132 więc spokojnie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

mapka od 75 jest potrzebna tylko do misji :D Exp do 80 dobrze leci w v2 pająki a potem do 85 się idzie na koniec red lasu i leci 2 razy lepiej niż na mapce od 75. Po wbiciu 85 w red lesie idzie się na ww 6/7 razy i ma się już 90 lv bez PD. Jedyne co to exp na mapce od 90 lv bo jak juz na 90 lv potrzebuje 15 min na 1 lv do tego 90-91 to boję się co będzie dalej. 

Opublikowano

Od kontaktu jest kolego support na stronie głównej i forum na ts'a nie mamy czasu wchodzić za bardzo teraz(dopiero w tygodniu dziś jest weekend i mało osób z naszej ekipy jest dostępnych). A z tym expem to już przecież jest 132 więc spokojnie.

SuReK nie przeginaj i ogarnij swoją pieprz*ną administrację ts.. nigdzie nie można się z tobą skontaktować... 

na tą chwilę totalnie odradzam gry.. syf na syfami:)

Opublikowano

SuReK nie przeginaj i ogarnij swoją pieprz*ną administrację ts.. nigdzie nie można się z tobą skontaktować... 

Oceniasz serwer po kontakcie na ts w niedziele wieczorem, gratulacje!

Od kontaktu powtarzam masz support na stronie oraz forum, ts jest bardziej do zgłaszania graczy i pomocy w ewentualnych wymianach tyle w temacie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Bez przesady, przyjemnie się gra jedyne co to to że od początku jak tu gram ani razu chyba nie widziałem żeby admin się jakoś na serwie pokazał :D ale póki co niech się zajmą naprawianiem bugów itd. (Przypominam że np. nie da się zmienić król na chunjo). 

Opublikowano

Bez przesady, przyjemnie się gra jedyne co to to że od początku jak tu gram ani razu chyba nie widziałem żeby admin się jakoś na serwie pokazał :D ale póki co niech się zajmą naprawianiem bugów itd. (Przypominam że np. nie da się zmienić król na chunjo). 

Ale tu chodzi o Administrację. Jest tam totalny syf. Nie mam pojęcia kto wybierał tych SA itp bo to są kompletnie idioci.. Szpanują jedynie rangą, kickają, a nawet zabierają rangi.. bo co oni nie mogą.

Opublikowano

Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0150002)

Co zrobić jak wyskakuje ten error gdy klikam graj?

Mój kolega ma też ten problem i nikt nie potrafi pomoc OMG !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Oceniasz serwer po kontakcie na ts w niedziele wieczorem, gratulacje!

Od kontaktu powtarzam masz support na stronie oraz forum, ts jest bardziej do zgłaszania graczy i pomocy w ewentualnych wymianach tyle w temacie.

@SuReeK

Proszę cię ogarnijcie tylko bugowanie hitów, troszkę exp na nowej mapie. Proszę na prawdę :)

Gram ninja i to jakaś porażka z tymi metinami :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

@SuReeK kumplu dobry.

Wiesz może czemu mi strona główna nie chce się odpalić? :D

Ale próbując przez np. bramkę proxy jakąś normalnie mi ładuje.

Opublikowano

Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0150002)

Co zrobić jak wyskakuje ten error gdy klikam graj?

Support nie odpisuje a nie jako jedyny mam ten problem..

NAPISZ TO JESZCZE 50 RAZY, NIKT NIE WIDZIAŁ.

Zainstaluj frameworka.

@Edit - literówka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...