Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śiurek czemu sie nie wypowiesz o expie na mapie 75 i o tym że serwer pod is ? 

Jak nie jesteś cipka to dasz rade wbić 85 na tej mapie bez problemu.

Od 85 masz WW na której exp zapierdziela jak szalony.

Koniec tematu.

Opublikowano

Jak nie jesteś cipka to dasz rade wbić 85 na tej mapie bez problemu.

Od 85 masz WW na której exp zapierdziela jak szalony.

Koniec tematu.

Jeśli umiesz czytać to zobacz jaki to typ serwera. Chyba easy a czy na easy trzeba się męczyć kilka godzin żeby wbić parę lv ? na tak niskim poziomie ? Chyba nie więc skończ walić farmazona bo expie z pd i nawet 2 procent nie dostaje za spota koleżko. Elo 

Opublikowano

Jeśli umiesz czytać to zobacz jaki to typ serwera. Chyba easy a czy na easy trzeba się męczyć kilka godzin żeby wbić parę lv ? na tak niskim poziomie ? Chyba nie więc skończ walić farmazona bo expie z pd i nawet 2 procent nie dostaje za spota koleżko. Elo 

Expiłem bez pd, w pt z ziomkiem, mieliśmy tylko ks. lidera i poszło lekko.

Jak ten serwer jest dla Ciebie za trudny, to nikt Cię tu nie trzyma.

Idź sobie wygooglować jakiś 4fun/pvp, bo z tego co widzę to jest właśnie Twój poziom gry.

Elo.

Opublikowano

To ty chyba na psach expisz skoro ja na 87 miałem za spota jakieś 5% bez pd z is (na mapie od 75 oczywiscie).

Opublikowano

To ty chyba na psach expisz skoro ja na 87 miałem za spota jakieś 5% bez pd z is (na mapie od 75 oczywiscie).

Zapomniałem dodać że mental prawdopodobnie jest zbugowany.

Opublikowano

Co myślicie na temat zmniejszenia ceny zmianek 6/7?:x

Sytuacja z 6/7 sie polepszy tylko musisz poczekać. Na późniejszych dungach i mapach powinny lecieć 6/7, dużo yang.

Opublikowano

Może i nie leci tragicznie, ale jak na low lvl to i tak zdecydowanie za mało.

Większość nowych graczy sugerując się typem serwera - easy zrezygnuje z gry.

Ja rozumiem taką "trudność" na wyższym lvl'u, ale żeby na 75? -.-

Opublikowano

Lepiej żeby poprawili to teraz bo później będzie gadanie że ''skoro inni wbili to wy też możecie''. Sporo osób sobie odpuszcza expa i albo czeka aż coś zrobią albo po prostu idą gdzie indziej :D ale jak ktoś chce szybciej wbić do 90 to: 

- do 80 w v2 pająki
- do 85 na końcu red lasu
- od 85 do 90 na ww  ^^

Opublikowano

Nie chcę mi się czytać tego wszystkiego na nowo, więc zapytam na szybko, czy ten serwer jest dokładnym odwzorowaniem starego teriosa? Stare konta tutaj będą nieważne?

Opublikowano

Nie chcę mi się czytać tego wszystkiego na nowo, więc zapytam na szybko, czy ten serwer jest dokładnym odwzorowaniem starego teriosa? Stare konta tutaj będą nieważne?

Konta są ważne, tylko wyczyszczone. 

Jedyne co to zwrócili 50% doładowanych SM'ów z poprzedniej wersji. 

Opublikowano

Może tutaj mi ktoś powie.. Skąd dropią orkowe maczugi ? Bo nikt w grze ani na forum gry nie odpowiada... A jak mówią to błędnie .

Na mapie 75 lecą z setao i genka. 

Opublikowano

A odbanowane? :D

Skoro była resetowana baza to stawiam, że owszem.. najlepiej to sprawdzić samemu jeżeli ktoś jakiegoś bana złapał na poprzedniej wersji. :D

Opublikowano

Na serwer warto wbić. Liczę na szybką kolejną aktualizacje poprawiającą exp na mapie 75 i inne małe poprawki ale gra się bardzo przyjemnie, wiele ludzi i IS'a można kupić za yangi ;P

Opublikowano

Skoro była resetowana baza to stawiam, że owszem.. najlepiej to sprawdzić samemu jeżeli ktoś jakiegoś bana złapał na poprzedniej wersji. :D

W dodatku za niewinność :D To było podczas strajku gmów xD

Jutro to sprawdzę i jeśli faktycznie konto jest odbanowane i jest tam 50% poprzedniej sumy sm-ów, to chętnie powrócę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...