Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

exp pwinnien zostać, nie po to expie tyle czasu zeby potem ktos to zrobił w pięc razy krotszym czasie

Większość > Ty

Jeśli większość zacznie się prosić o podwyższenie, to myślisz że specjalnie dla Ciebie tego nie zrobią? Niedoczekanie.

Znacie jakieś miejsca na szybki drop yang?

Opublikowano

exp pwinnien zostać, nie po to expie tyle czasu zeby potem ktos to zrobił w pięc razy krotszym czasie

Jeżeli owy exp zostanie, to będziesz sobie mógł w spokoju expić, bo na serwerze wtedy zostanie garstka graczy.

Terios to serwer EASY, nie Medium, nie hard.. widziałeś easy, gdzie na 75lvl leci 3% za naprawdę dużego spota? Nie sądzę. 

Na poprzedniej odsłonie exp leciał sto razy lepiej kolego =)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Zgodzę się z Tobą że exp leciał lepiej, ale ci ktorzy wyexpili juz lv bo chcieli byc na nowej mapce przed innymi zeby bic bossy itp będa pokrzywdzeni :)

Opublikowano

Zgodzę się z Tobą że exp leciał lepiej, ale ci ktorzy wyexpili juz lv bo chcieli byc na nowej mapce przed innymi zeby bic bossy itp będa pokrzywdzeni :)

Nie mogę sprawdzić rankingu, lecz powiedz mi.. Ile osób wbiło ponad załóżmy.. 85lvl? Od wczoraj? 30? Ta liczba sama mówi za siebie, tutaj nawet nie ma co mówić o umiejętnościach gry czy coś w tym stylu. Easy to easy, kto się będzie chciał potrudzić na mniejszym lvl to skoczy na np. Ena*is, whatever

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Pewno siurek zrobił serwer pod IS pod kasę, zmniejszył Expa abyście kupowali PD z IS i inne Pety pierdoły haha! :P

Napisał to Asfen, którego serwery stały max 7dni xD 

Opublikowano

Napisał to Asfen, którego serwery stały max 7dni xD 

Się czepiasz, Asfen chociaż coś tam zawsze edytował a tu nic, a jeśli coś to na gorsze :D

Opublikowano

kiedy stronka bedzie dzialac? oplaca sie grac? administracja nadzoruje czy niezbyt?

Strona działa cały czas :) Jest 2k graczy własnie.

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Bez przesady... Tylko wp daje radę całego spota uciągnąć na mapce od 75, a exp leci lepiej w v2 ... Nie potrzebnie zwiększałeś to dmg/hp mobów. Teraz grać się nie da

Opublikowano

Na 82 poziomie leci mi dokładnie 2% z najwiekszego spota na mapie 75. Rozumiem, że to nie jest 4Fun gdzie wszystko dostaje sie na tacy, ale myśle, że to nie jest server hard... Prosze to ogarnąc po pół czatu w grze jest zawalone skargami na ten exp a topka wbijala lvl na full odpale z isem i PO to jednak daje "małą" przewagę

UggNk9.gif

Opublikowano

Aaaaaaaaaaaaa ....
Kur*a loguję się wszystko ładnie wybieram postać i po 10/15/20 sekundach wypie**ala mnie do okna z logowaniem. Co jest  :mad:. Na poprzedniej edycji nie było tyle problemów co teraz.

ddz8gi.png

Opublikowano

Mi wgl nie działa gra. Po odpaleniu włącza się patcher, załaduje się i daję" Graj". W procesach pojawia się Terios i wyłącza się po 1 sek.  Da się coś z tym zrobić ?

Windows 7. Procek AMD.

Opublikowano

Bez przesady... Tylko wp daje radę całego spota uciągnąć na mapce od 75, a exp leci lepiej w v2 ... Nie potrzebnie zwiększałeś to dmg/hp mobów. Teraz grać się nie da

To może płaczku poświeć chwile żeby zrobić eq z odpowiednimi bonami na dana mapę a nie lecisz tylko z lv-em , szamanem spokojnie daje rade na mapie 75 z eq odpowiednio wybonowanym pod expa  B)

Opublikowano

Gram mentalem i nie płaczę, tylko mówię jak jest. Mam wybonowane eq, peta z is itp a nie daje rady połowy spota wziąć, zresztą jak połowa serwera. Więc jak nie wiesz to się nie wypowiadaj. 

Opublikowano

To może płaczku poświeć chwile żeby zrobić eq z odpowiednimi bonami na dana mapę a nie lecisz tylko z lv-em , szamanem spokojnie daje rade na mapie 75 z eq odpowiednio wybonowanym pod expa  B)

jesli grasz smokiem to zaden wyczyn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...