Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram mentalem i nie płaczę, tylko mówię jak jest. Mam wybonowane eq, peta z is itp a nie daje rady połowy spota wziąć, zresztą jak połowa serwera. Więc jak nie wiesz to się nie wypowiadaj. 

Ja biorę największego spota bez silnego ciała więc nie pierdol !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Inni expili po 4,5 h z wyprzedzeniem bo inni  nie mieli dojscia do strony i nadrobili sobie w c**j i czujemy sie pokrzywdzeni to teraz nie mozna mapki na 75 poprawic bo co? bo wy będziecie miec straty? ni ch*ja my i tak jestesmy stratni przez ta strone wczorajsza, poprawic exp i tyle to EASY, a nie zeby 1 level bog wie ile wbijac, wstyd.

Opublikowano

Inni expili po 4,5 h z wyprzedzeniem bo inni  nie mieli dojscia do strony i nadrobili sobie w c**j i czujemy sie pokrzywdzeni to teraz nie mozna mapki na 75 poprawic bo co? bo wy będziecie miec straty? ni ch*ja my i tak jestesmy stratni przez ta strone wczorajsza, poprawic exp i tyle to EASY, a nie zeby 1 level bog wie ile wbijac, wstyd.

Było się zarejestrować wcześniej a nie płaczesz teraz ! pff

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Było się zarejestrować wcześniej a nie płaczesz teraz ! pff

Bo nocke zerwales i bronisz kazdy komentarz zeby nie cofneli expa? jebnij sie synu w ten glupi leb ;)

Opłaca się zagrać, widzę jakieś skargi na exp.. :(

Exp i wczorajsze opóźnienie mówi samo za siebie, czy warto? wedle mnie nie... Jak widze takie cos na wstepie to co będzie później.

Opublikowano

Surek kazdy ma blad ciagle z tym dyskiem A.. na zadnym innym serwie tego nie bylo tylko na tym.. zrobisz cos z tym, czy bedziesz olewal sprawe ?

Opublikowano

Surek kazdy ma blad ciagle z tym dyskiem A.. na zadnym innym serwie tego nie bylo tylko na tym.. zrobisz cos z tym, czy bedziesz olewal sprawe ?

Wyłącz z systemu napęd dyskietek, hehe.

Opublikowano

mam cos dziwnego z tym klijetem pobieram wypakowuje winrarem uruchamiam gre i wczytuje sie 10 minut a w grze sciny mam.

natomiast gdy przegram ten folder juz rozpakowany w innemiejsce czyli skopiuje nie przenieose i uruchomie go to wczytuje sie w

10s i zadnych scin w grze pierwszy raz sie ztym spotykam jeli ktos ma ten sam proble to niech przekopiuje gre sobie gdzies indziej

a wszysko wczytuje sie w pare sekund i zadnych scin w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...