Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego podczas aktywacji konta z emaila wyskakuje mi error?  Nie mogę aktywować konta przez to

EliteMt2 Pandora - Diamond - Rayen2 - OFF

Opublikowano

Popatrz na inne servery które postawił albo odkupił stoją do teraz dba o każdy server i to widać a jak jesteś ślepy to zakładaj okulary :)

hahahahha surek psuje wszystkie serwery;). Nie polecam, zepsuje kazdy p.rojekt

imetin_logo.png

Opublikowano

Strona nie działa bo DoSy...

Serwer trzyma się kupy jak z poprzedniej edycji. Troszkę błędów na początku, ale jest ok.

@SuReeK

Polecam poprawić exp na mapach 75+, bo leci tyle expa co na poprzedniej edycji od 150lv +.... A to właśnie był jeden z powodów, przez który ludzie nagle kończyli grę.

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Wszystko dobrze śmiga póki co, oprócz tej mapy 75lvl, 3-4% za naprawdę dużego spota? Do poprawy i to jak najszybciej panowie.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Wszystko dobrze śmiga póki co, oprócz tej mapy 75lvl, 3-4% za naprawdę dużego spota? Do poprawy i to jak najszybciej panowie.

ta mapa jest na enarisie (medium max 140) i tam leci więcej niż wam :D heheh

Opublikowano

Pod jakim względem zwiększyliście expa? 

Exp na mapie 75 to parodia, dalej pewnie lepiej nie ma. 

To nie jest Terios. 

A tam pierdzielisz. Nie ma tragedii. Kup sobie PD za PO i exp, w jakieś 3h wbijesz te 80 z pewnością, od 84 w góre chyba szybciej leci tak mi sie wydaje. Mape wyżej już chyba szybciej leci skoro gość juz 109 ma

Opublikowano

Skonczcie plakac o ten exp. Najlepiej jakbyscie wbili maxa w 5g nie? Jak troche poexpicue to bedziecie miec co roboic a nie w hwile zrobic eq, exp i na serwerze posiedziec ttdzien. Skonczcie plakac. Juz dawno byscie wbili kilka % zamiast tutaj wylewac swohe zale

Opublikowano

­

Skonczcie plakac o ten exp. Najlepiej jakbyscie wbili maxa w 5g nie? Jak troche poexpicue to bedziecie miec co roboic a nie w hwile zrobic eq, exp i na serwerze posiedziec ttdzien. Skonczcie plakac. Juz dawno byscie wbili kilka % zamiast tutaj wylewac swohe zale

A ja ci polecam cofnąć się do 1 podstawówki ''hwile'' a za to, to powinieneś dostać Nobla.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

W 45minut wbiłem od 80lvl 75% do 82lv 30% co daje ~150% w 45minut... dwie kulki na 15minut...

A to dopiero 82lvl i exp będzie spadał a trzeba wbić aż 15lvli.

Dodam że korzystam z PD za PO...exp bez isa jest bardzo wolny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...