Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TYLKO Ze my EXPILISMY BEZZ NICZEGO W TYM PROBLEM WLASNIE TYLKO EXPILISMY xD POSZLEM SIE WYLAC WRACAM PERM KUZYN MOWI ZE TEPNOL SIE I Zabil nas jakis bot k***a graty pozatym opinie to ja wam moge napisac wszedzie na 2 strony wiec grzeczniej grasz i nagle ban no gratulacje admin 5 latek

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pogralem 10 minut poszedlem sie wylac wrocilem i Twoje konto jest zablokowane to samo kuzynek gramy razem pozdrawiam z*******y serwer :) endrjuu i gregory :) nie polecam serwera

Chciałbym przeprosić Was w tej sprawie, ponieważ miałem błąd w kliencie i wyglądało to tak, jakby wszyscy grali na WH. Było to wywołane jednym plikiem w moim kliencie.

Faktycznie u mnie nie machaliście mieczami ale zauważyłem, że cały serwer u mnie nie machał.

Konta zostały odblokowane, a w ramach rekompensaty otrzymaliście po 200 SM.

Pozdrawiam

rtruszk

Chcielibyśmy również powiadomić wszystkich, iż do sklepu serwerowego został dodany Pierścień Zmiany Lidera w kat. Przedmioty Specjalne.

40004.png

Administrator serwera Lesthia2.eu
Zapowiedź Serwera

Budowniczy
Opublikowano

Zapraszamy do oglądania relacji z konkurs OX na naszym serwerze.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Pierwszy TOP uzyskał to po 40 dniach ;)

Gościu, przeglądam właśnie prezentacje aby sobie na jakimś serwerze pograć, wszędzie gdzie wejde są twoje posty typu ''kupiony i poźniej start'' zajmij się tym twoim serwerem bo z tego co widziałem to długo jeszcze nie potrzyma, więc nie trać czasu na pisanie głupich postów i zajmij się swoim serwerem.

qolJA1e.png

Opublikowano

Gościu, przeglądam właśnie prezentacje aby sobie na jakimś serwerze pograć, wszędzie gdzie wejde są twoje posty typu ''kupiony i poźniej start'' zajmij się tym twoim serwerem bo z tego co widziałem to długo jeszcze nie potrzyma, więc nie trać czasu na pisanie głupich postów i zajmij się swoim serwerem.

Pokaz mi screeny gdzie ja tak napisałem :)

Napisałem pod Art**ą bo znalazłem ich cały projekt na zagranicznym forum do kupienia ", to tyle :)

Skoro mówisz ze wszędzie to czekam na jakiegoś screena na potwierdzenie.

Zapowiedź Serwera

Opublikowano

Pokaz mi screeny gdzie ja tak napisałem :)

Napisałem pod Art**ą bo znalazłem ich cały projekt na zagranicznym forum do kupienia ", to tyle :)

Skoro mówisz ze wszędzie to czekam na jakiegoś screena na potwierdzenie.

Proszę, kolejny : http://scr.hu/1i88/zxlzs

qolJA1e.png

Budowniczy
Opublikowano

Konkurs na 100 SM od gracza o nicku SkiweqxYT.

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Budowniczy
Opublikowano

Dlaczego po spatchowaniu serwer mi się w ogóle nie odpala? :)

logo.png

Opublikowano

banuja za haxy ? prosze was ... jezu z kolega stawialismy dziennie po 3 boty przez caly tydzien dopiero z ranga rycerski po przegranych 50 godzinach dostal bana ... a za ten czas boty  nazbieraly  naprawde duzo zmianek i nie tylko ;)  nie polecam tu gry z jednego powodu jest tu nudno ... juz lepiej sobie pograc na ravii xD albo bajorce xD

Budowniczy
Opublikowano

ox.jpg

logo.png

Opublikowano

dlaczego nie ma WO? ..

ma ktoś jakiś sposób na zarobek na np 35lv?

Najbliższy update bedzie zawierał wo, spróbujemy wgrać szybka zmianę kanałow, nowe questy.

Zapowiedź Serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...