Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oni tylko filmiki umieja wrzucac, odpowiedziec to juz Ci nie odpowiedzą. Nie potrafią usunąć wyskakującego okienka przy otwieraniu sklepów, choć od tygodnia mówią, że przy najbliższej aktualizacji będzie naprawione to się nie dziwie ;D;3

Budowniczy
Opublikowano

A co z tym forum? Kiedy będzie dokładnie?

Forum zostanie uruchomione dziś, w ciągu 2-3h max.

Poinformujemy o tym w publikacji serwera.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Forum zostanie uruchomione dziś, w ciągu 2-3h max.

Poinformujemy o tym w publikacji serwera.

Co z tymi poprawkami?

Na shopie mi sie polowa rzeczy nie miesci bo nic sie nie laczy, dajcie te 4 strony.

Wiekszy % dropu niektorych itemow

pospieszcie sie troche

Budowniczy
Opublikowano

Co z tymi poprawkami?

Na shopie mi sie polowa rzeczy nie miesci bo nic sie nie laczy, dajcie te 4 strony.

Wiekszy % dropu niektorych itemow

pospieszcie sie troche

Wprowadzamy zmiany i niedługo zostaną dodane :) 

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

2 raz mi juz shopa wywalilo, a net caly czas dziala.

forum nadal nie dziala, poprawek nie widac.

Chyba podziekuje za serwer.

Opublikowano

Podziekuje, serwer dobry ale technicy nie.

Kanaly wywala co 1h, niby problemy jak nie CH1 to CH2.  Shopa nie mozna zrobicic, to co obiecane 3 dni temu wciaz nie ma. Cya

Budowniczy
Opublikowano

Podziekuje, serwer dobry ale technicy nie.

Kanaly wywala co 1h, niby problemy jak nie CH1 to CH2.  Shopa nie mozna zrobicic, to co obiecane 3 dni temu wciaz nie ma. Cya

Właśnie dziś znaleźliśmy powód wyłączania się channeli :)

ja chyba rowniez odpuszcze 0 ogarniania serwera co raz wyrzuca forum ni ma glupie okno nie poprawione stacki nie dzialaja dobrze co jest/

Administracja dostępna 24/7. Każdy ma odpowiedzi. 

Forum jest więc nie wiem o co chodzi. 

Okno zostało także naprawione.

Pozdrawiam

logo.png

Opublikowano

N

Właśnie dziś znaleźliśmy powód wywalania channeli :)

Administracja dostępna 24/7. Każdy ma odpowiedzi. 
Forum jest więc nie wiem o co chodzi. 
Okno będziemy naprawiać na dniach a stacki też są zrobione wszystkiego prócz ksiąg umiejętności :) 

Pozdrawiam

''Forum jest więc nie wiem o co chodzi.''

pochwal sie od kiedy? od DZIS czyli 3 TYG po starcie serwera.

Bledow jest masa, nie chce mi sie tego znow wymieniac, ale jest problem z prawie WSZYSTKIM.

Wywala, nie ma miejsca w eq, polowa rzeczy sie nie laczy, niektore rzeczy prawie w ogole nie dropia, innymi sie nie da handlowac, itd itd.

Po kilku dniach gry juz widac wasze podejscie, ze wy tego nie naprawicie, albo jak juz to za pare tygodni.

przyklad: zeby orka+, zardzewiale ostrza leca bardzo slabo, w godzine idzie kilka szt wydropic a wy i tak uwazacie nadal ze tak powinno byc.

Wydropilem 70 zwyklych i w tym mialem 3 z + to jest normalny drop?

Budowniczy
Opublikowano

vLnjpiH.png

Dziś tj. 30.11.2015 o godzinie 23:59 odbędzie się przerwa mająca na celu wyeliminować większe błędy.

Przerwa potrwa maksymalnie do 1 godziny. Po wykonanej przerwie zostanie udostępniony changelog między innymi w tym temacie.

Za problemy przepraszamy.

Change Log. Stan: 01.12.2015, Godz: 01:04

- Naprawiono wyskakujące, niechciane okienko z bonusami podczas otwierania sklepików.
- Dodano do itemshop'u Kupony Smoczych Monet.
- Znaleziono i naprawiono przyczynę wyłączających się channeli.
- Naprawiono Prywatną Wieżę Demonów.
- Zmieniono minimalny poziom wejścia na atlantydę AV1 z 75 na 70.
- Naprawiono bonusy na klasy w Lwiej Tarczy oraz w Tarczy Tygrysa.
- Naprawiono misję, w której podczas otwierania handlarki otwierał się handlarz broniami.
- Poprawiono Podręcznik Jeździectwa. Zamieniliśmy wszystkim niedziałające Podręczniki Jeździectwa na działające.
- Niedziałające Zaczarowania oraz Wzmocnienia Przedmiotu wszystkim graczom zamieniliśmy w ekwipunku na działające.
- Naprawiono misję "Antidotum".
- Dodano forum serwerowe.
- Zmieniono muzykę podczas logowania.
- Wprowadzono inne, mniejsze poprawki.

Pozdrawiamy!

logo.png

Budowniczy
Opublikowano

serwer dosc fajny, brak wielu nowosci a osob ze 300

Dziennie liczba graczy dociąga do 700 natomiast w weekendy koło 800 ;) 

logo.png

Opublikowano

Dziennie liczba graczy dociąga do 700 natomiast w weekendy koło 800 ;)

Co ty do 701 a w weekendy nawet 801 xD

22695116389755711104.gif

Opublikowano

oplaca sie grac duzo osob gra?

500 osób max, z czego większość to sklepy i dropy. Nawet nie trzeba tam grać, żeby się dowiedzieć jak jest na serwerze, wystarczy wejść na forum i spojrzeć na podejście administracji. Pierdolili się z jednym wkurwiającym okienkiem dwa tygodnie, które wyskakiwało przy otwieraniu sklepu. Reszta błędów dalej wisi i czeka hmm, nie wiem na co. Spieprzone dt, przesadzony dmg mobów w AV, bossy na tym serwerze są nic nie warte (gdzie zawsze w tej grze bossy miały dużą wartość), jeden item ma przypisane dwa id (jednym się da handlować, drugim już natomiast nie zbyt) i brak możliwości przekazywania przedmiotów z is. Przestańcie nagrywać debilne filmy z serwera o tym, jak banujecie jakiś plebsów i zatrudnijcie tego technika, który wam serwer stawiał, bo naprawdę bieda i ludzie wam zaczynają spierdalać z serwera. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Serwer był słaby ale coś zaczęli ogarniać i było więcej graczy lecz teraz dalej zlewają serwer. Nie działa prawie nic. Azrael który zabija na 2 hity a @iGu twierdzi że to wina eq (żeby go ubić potrzeba chyba z 400k hp), Komnata smoka działała lecz znów nie działa (było zgłaszane do gm 2 dni temu) lecz dalej nie naprawione. Topka powoli zaczyna sprzedawać postacie bo już nie ma co robić. Miała zostać wprowadzona mapa 105 lecz dalej jej nie ma a top1 lvl wbił chyba z tydzień temu. Jeśli się nie ogarniecie to upadnie serwer a z dnia na dzień jest coraz mniej graczy. Zatrudnijcie jakiegoś technika który po ogarnia te błędy bo to nie jest dużo do roboty a przez to gracze cierpią. Na obecną chwilę odradzam grę chyba że się ogarną i zrobią coś w końcu na serwerze. Widzicie  Game admin zamiast poprawiać serwer to się bawi w poszukiwanie hackerów od tego jest GM.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

­EQ wywalono to na tyle. Teraz jest może w m1 80 osób w tym z 60 sklepików. Mało misji według mnie, naprawienie czegoś zajmuje z tydzień czasu. Serwer mógłby dobry, ale niestety nie jest.

­

Opublikowano

­EQ wywalono to na tyle. Teraz jest może w m1 80 osób w tym z 60 sklepików. Mało misji według mnie, naprawienie czegoś zajmuje z tydzień czasu. Serwer mógłby dobry, ale niestety nie jest.

A wszystko to zasługa niezawodnej administracji, która jak widać gówno potrafi. Sami doprowadzili do tego jak wygląda ten serwer. :v

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...