Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile online w tygodniu?

masz wyżej screeny z m1. koło 700-800 jest. 

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

700-800? ile razy pomnożyłeś liczbę graczy?

razy 3 chyba :)

Co ty mi to ss z m1 dajesz ze sklepami? :) Człowieku to że jest tyle sklepow nie zanaczy ze jest XX ludzi. Przeciez każdy gracz wystawia sobie sklep z drugiej postaci. 

Czym teraz zabłysnąć chciałeś bo nie wiem? :) Chcesz wejdz sobie na Ter**s i tam zobacz co to znaczy Dużo graczy :) że na ch4 siedzi po 20 osob.

Tutaj na ch2 jest pusto. Jeszcze jedna sprawa na tym SS masz wiecej niz 30 osob vez sklepow? bo chyba raczej nawet 20 nie ma ;)

Już zapomniałeś jakie problemy były na stracie? Jak by wam du*y nie uratowali to byś miał serwer iGu ciekawe jaki ;)

Opublikowano

Uwagi każdego gracza bierzemy pod uwagę, sprawdzamy to, dyskutujemy i dopiero wtedy wprowadzamy jakiekolwiek zmiany, jeśli oczywiście jest taka potrzeba. Zabieram się do sprawdzenia Twoich uwag, jeśli rzeczywiście będą jakiekolwiek nieprawidłowości, zostaną poprawione w trakcie następnej przerwy.

Okej w takim razie jak widać udało mi się dotrzeć z łukami na 65 w końcu :) to teraz kolejny spis ulepszaczy i przedmiotów które cóż lecą jakby nie chciały

1.Partyzana - nie spotkałem żadnej innej niż wydropionej z szkaty

2.Zardzewiałe ostrza dalej lecą tragicznie

3.Zęby orka + też nie wspomnę dropnąć 2 jak się expi między 30-45 lvl na dolinie to jest max ew jak ktoś ma farta to 4 uciągnie

4.Skóra węża widziałem tylko jak ktoś naprawdę potrzebował i dropił uparcie w v2 pająków faktycznie po usilnych 45 minutach miał aż 4 zadziwiające skóry węża kiedy ogonów i szponów skorpiona dla porównania miał tak z 8-10 razy wiecej

5.Sokola tarcza - jest ona dla mnie zagadką o ile budde sam dropnąłem w v2 z spotów z wężowymi miecznikami i młodymi trującymi pająkami, tak sokola widziałem jak dropła gościowi który "podobnoć siedział tam z godzinę" - dla porównani 4x budda - sokoła 7 smoczych tarcz i 6 lwich taki był bilans.

6.Mooby w atlancie nie wiem może z nimi coś zrobiliście albo i nie wrażenie mam że biją trochę mniej, ale dalej jest to wyzwanie spore wziąć 3-4 grupki nawet dla takiego ninji archera, daggera, healera, bm'a, bodego. Tak wiem tymi klasami ciężej się expi ale nie do przesady.

7.Kd na szamana nie dropią :PP jak już mam być tak szczegółowy

@iGu tyle uwag mam nadzieje że większość z nich zostanie poprawiona ;) i mimo wszystko doceniam starania za co polecam serwer jak i administrację duży +

Opublikowano

razy 3 chyba :)

Co ty mi to ss z m1 dajesz ze sklepami? :) Człowieku to że jest tyle sklepow nie zanaczy ze jest XX ludzi. Przeciez każdy gracz wystawia sobie sklep z drugiej postaci. 

Czym teraz zabłysnąć chciałeś bo nie wiem? :) Chcesz wejdz sobie na Ter**s i tam zobacz co to znaczy Dużo graczy :) że na ch4 siedzi po 20 osob.

Tutaj na ch2 jest pusto. Jeszcze jedna sprawa na tym SS masz wiecej niz 30 osob vez sklepow? bo chyba raczej nawet 20 nie ma ;)

Już zapomniałeś jakie problemy były na stracie? Jak by wam du*y nie uratowali to byś miał serwer iGu ciekawe jaki ;)

Patrz i płacz :D Prawda jest taka że Cie zazdrość zżera że oni mają takiego serwa  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Budowniczy
Opublikowano

9BIyKmr.png

[media][/media]

ioD51Ps.jpg

IsbJoxd.jpg

Dziękujemy wszystkim bardzo serdecznie za wzięcie udziału w evencie "Lucky Number".

Zapraszamy na kolejne, ciekawe pomysły, które będą wkrótce miały miejsce u nas na serwerze!

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Budowniczy
Opublikowano

Naprawicie kiedykolwiek wyskakujace okienko przy otwieraniu sklepu ? :)

Tak, przy najbliższym update zamierzamy to naprawić.

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Dwie propozycje:

- Wprowadzić obok nicku na czacie (szept) aby automatycznie otwieralo czat, bo wkurza przepisywanie nicku

- Mozliwosc ustawiania wlasnych teleportow w podreczniku gracza

Budowniczy
Opublikowano

Dwie propozycje:

- Wprowadzić obok nicku na czacie (szept) aby automatycznie otwieralo czat, bo wkurza przepisywanie nicku

- Mozliwosc ustawiania wlasnych teleportow w podreczniku gracza

Na pewno to rozważymy.

logo.png

Opublikowano

@iGu

1. Napraw resp mobów na mapkach w DT ( spoty się respią nawet jak odlurujesz cały spot )

2. Z metków mordu w DT nie lecą praktycznie diamentowe szkaty ( napraw to )

3. Proponuję dodać drop metalu z ripa/śmierci

Pozdro  B)

2ntwai9.gif

Opublikowano

Usuncie cd z aury, berka silnego itd, czyli tak jak ma sura wp na ostrzu.

Przydalyby sie ze 3-4 strony w eq

Za kazdy razem gdy wlączam serwer to mi sie rozdzielczosc resetuje i musze zmieniac w opcjach.

Opublikowano

Usuncie cd z aury, berka silnego itd, czyli tak jak ma sura wp na ostrzu.

Przydalyby sie ze 3-4 strony w eq

Za kazdy razem gdy wlączam serwer to mi sie rozdzielczosc resetuje i musze zmieniac w opcjach.

Dzieje się tak przez patcher, jak będziesz odpalał normalnie to nie będzie resetować. Przynajmniej ja tak miałem. 

Opublikowano

Zardzewiale ostrza w ogole leca w tym m2? tyle sie nadropilem i ani 1 .

Nie nie dropią, a jak już to gorzej niż na pl'u, tak smao jak zęby orka+

Budowniczy
Opublikowano

Nie nie dropią, a jak już to gorzej niż na pl'u, tak smao jak zęby orka

Zardzewiałe ostrza dropią rzadziej a zęby orka bardzo dobrze dropią :) 

Prosiłbym o nie odpowiadanie innym osobom jeśli nie grasz na serwerze. 

Dziękuję.

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...