Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty k***a jesteś jaki niedojebany, to jest Metium, a nie jakieś kórestwo z zagranicy z 30.0000 kart eq...

Akurat chociaż te 4 karty by były bardzo obiecujące bo ja już nie mam nigdzie miejsca na itemki.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Akurat chociaż te 4 karty by były bardzo obiecujące bo ja już nie mam nigdzie miejsca na itemki.

No wiadomo, ale zrobili darmowe 3 zakładki u dozorcy, które możesz otworzyć z EQ, te też masz zapełnione?

Opublikowano

Dodajcie

- 4 strony w EQ

- zapisywanie passow w cliencie

- Pokazanie ile % hp mają moby i metiny

nie mogą bo nie ten GAME. a % hp potworów po co Ci? są wazniejsze rzeczy niz takies % mobów.

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

No wiadomo, ale zrobili darmowe 3 zakładki u dozorcy, które możesz otworzyć z EQ, te też masz zapełnione?

Też mam zapełnione :(

Budowniczy
Opublikowano

Jako, iż autor może udostępniać filmy, ukazuję Wam film od bigmen. Na jego kanale będziecie mogli znaleźć serię z Lesthii.

Zapraszamy!

https://www.youtube.com/watch?v=N1kmTV91Yr8

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Zostałem oszukany przez administracje serwera!

Miałem reklamować ich serwer w zamian za grafike którą ich grafik miał dla mnie wykonać.

Reklamowałem ich 1 dzień przed startem oraz w dzień startu, a grafike miałem otrzymać na drugi dzień..

Niestety tak się nie stało, a właściciel serwera wciskał mi jakieś kity że grafik nie ma czasu.. że jutro.. że jutro bo coś tam itd..

Wkońcu postawiłem im ultimatum :)

Albo dostane grafike do przedwczoraj godziny 14:00 albo będzie hajt na MPC

Dostałem grafike ale nie taką na jaką się umawialiśmy.. dostałem grafike zrobioną na odpi3rdol w 5 minut.

Bardzo się wkurwiłem i teraz już wiem że administracja tego serwera to jebani oszuści którzy chcą zarobić na serwerze jak najwięcej haj$u a później wyłożą lache na graczy.

Nie polecam!!!

@Edit

@iGu czekam dalej na grafike i proszę wykonać ją tak jak należy bo moja reklama była PROFESJONALNA (Twój brat wie o co chodzi)

Mam nadzieje że odprowadzacie podatki z zysków bo jeśli nie to najprawdopodobniej 3 lata w zawieszeniu xD

Opublikowano

zR6E4aV.png

Pierwszy, mniejszy event już za nami. Tym sposobem chcieliśmy wprowadzić Was w różne ciekawe wydarzenia, które będą odbywały się na naszym serwerze.

Już jutro odbędzie się konkurs OX. Więcej informacji wyczekujcie już wkrótce. 

9NKwpc0.jpg

HZpFrU5.jpg

No ładnie, nieźle to wyszło, widzę nawet siebie na ss :D

btw. sytuacja z serwera dla osób, które myślą nad grą

VTjvCDT.jpg

Opublikowano

Miałem reklamować ich serwer w zamian za grafike którą ich grafik miał dla mnie wykonać.

Reklamowałem ich 1 dzień przed startem oraz w dzień startu, a grafike miałem otrzymać na drugi dzień..

Niestety tak się nie stało, a właściciel serwera wciskał mi jakieś kity że grafik nie ma czasu.. że jutro.. że jutro bo coś tam itd..

Dostałem grafike ale nie taką na jaką się umawialiśmy.. dostałem grafike zrobioną na odpi3rdol w 5 minut.

Bardzo się wkurwiłem i teraz już wiem że administracja tego serwera to jebani oszuści którzy chcą zarobić na serwerze jak najwięcej haj$u a później wyłożą lache na graczy.

Nie polecam!!!

@Edit

@iGu czekam dalej na grafike i proszę wykonać ją tak jak należy bo moja reklama była PROFESJONALNA (Twój brat wie o co chodzi)

Mam nadzieje że odprowadzacie podatki z zysków bo jeśli nie to najprawdopodobniej 3 lata w zawieszeniu xD

kogo to intere tutaj? Nikogo nie obchodzą co ktoś komuś widzi.  :yay: 

Ludzie patrzą na serwer i na podstawie tego wnioskują jaka jest administracja. 

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Niektóre osoby mają racje że masz komentarze jak osoba niezrównoważona psychicznie.

Powiedz mi czy znasz serwer który odprowadza podatki z serwera MT2?

Postawienie serwera prywatnego MT2 jest nielegalne i też za to grozi więzienie.

Kogo interesuje twoja zamówiona grafiki u iGu?

Przecież to nie ma żadnego wpływu na funkcjonowanie serwera.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

kogo to intere tutaj? Nikogo nie obchodzą co ktoś komuś widzi.  :yay: 

Ludzie patrzą na serwer i na podstawie tego wnioskują jaka jest administracja. 

Człowiek napisał, że administracja nie wywiązuje się z umów, a to chyba nie stawia ich w dobrym świetle, więc post jak najbardziej na miejscu. Ty ich dalej bronisz (nadal nie nauczyłeś się słów składać), obliż gówno po iGu z warg, bo od tego lizania dupy ci jeszcze zostało. Może ci za to płacą, nie wnikam. Każdy kto zamieści negatywny komentarz w stronę tego serwera, zaraz zostaje zmieszany z błotem przez jakieś niedorozwinięte dziecie. Jeśli dla ciebie umowa słowna to "nic", to żyj dalej w tym swoim świecie wirtualnym i powodzenia w życiu, jak już wychylisz swój durny łeb za monitor. 

// Co do samego serwera, na pewno tam 500 osób nie ma. SS'y z eventu - słabo, niezbyt dużo ludzi. Koniec końców i tak nie polecam, ze względu na lewą i niedoświadczoną administrację. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Gorąco polecam serwer, administracja dba o dobro graczy i eliminuję ewentualne błędy.

Z każdym dniem na serwer przybywa coraz więcej graczy.

Opublikowano

­

Na serwerze już wszystko zostało ogarnięte i można grać spokojnie?

Nie polecam!!!

@Edit

Daj ss przyjacielu

­

Opublikowano

­

Na serwerze już wszystko zostało ogarnięte i można grać spokojnie?

Daj ss przyjacielu

Co do serwera i poprzedniej edycji serwera masa błędów już poprawiona, dziś nawet bardzo dużo graczy było. Mają jeszcze tam wprowadzić dziś poprawki do katakumb i groty.

PS. Jeśli chcesz załapać się na OX na dziś to wbijaj :D

Opublikowano

Polecam serwer, administracja bardzo dba o graczy, masa autorskich misji, świetna atmosfera. Jak dla mnie TOP1 serwer tego roku :)

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Niektóre osoby mają racje że masz komentarze jak osoba niezrównoważona psychicznie.

Przecież to nie ma żadnego wpływu na funkcjonowanie serwera.

Znam, nie jeden i nie dwa serwery które właśnie odprowadzają. 

Budowniczy
Opublikowano

Kolejny film od cezoreq.

https://www.youtube.com/watch?v=9pKUkO-anOs

Zapraszamy na event OX, który odbędzie się o godzinie około 20:20.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Człowiek napisał, że administracja nie wywiązuje się z umów, a to chyba nie stawia ich w dobrym świetle, więc post jak najbardziej na miejscu. Ty ich dalej bronisz (nadal nie nauczyłeś się słów składać), obliż gówno po iGu z warg, bo od tego lizania dupy ci jeszcze zostało. Może ci za to płacą, nie wnikam. Każdy kto zamieści negatywny komentarz w stronę tego serwera, zaraz zostaje zmieszany z błotem przez jakieś niedorozwinięte dziecie. Jeśli dla ciebie umowa słowna to "nic", to żyj dalej w tym swoim świecie wirtualnym i powodzenia w życiu, jak już wychylisz swój durny łeb za monitor. 

// Co do samego serwera, na pewno tam 500 osób nie ma. SS'y z eventu - słabo, niezbyt dużo ludzi. Koniec końców i tak nie polecam, ze względu na lewą i niedoświadczoną administrację. 

no 500 nie tam z koło 800-900. 

Twój ziomek Zbijam Lufke zrezygnował, poddał się. też sobie odpuść udzielanie się w tym temacie :) 

Opublikowano

Gra się nawet przyjemnie ,ale mam pytania dotyczące serwera:

1. Jak długo będziemy musieli czekać na aktualizacje i jakieś nowości na serwie (wiem trochę za wcześnie zadaje to pytanie ,ale jestem ciekawy czy jest właściwie w planach)

2. Czy w przyszłych aktualizacjach macie zamiar dodać jakieś postacie w m1 np: Hwang-Hae

Opublikowano

Przecież to nie ma żadnego wpływu na funkcjonowanie serwer.

@٠•● Snorlax ●•٠

To chyba oczywiste ze odprowadzają podatki za zarobione pieniądze z serwera. Polski rząd by ich od razu udupił gdyby tego nie robili. A z serwerami sprawa wygląda tak że mogli by mieć problemy tylko i wyłącznie wtedy gdyby Webzen sie przyczepił. Co za bzdury ludzie piszecie.. 

Opublikowano

Zacząłem grę i nie żałuję. Na prawdę w tym momencie wygląda to z*********e. Mam nadzieję, że dalej tak będzie :)

/edit

słowo zaje biście od pewnego czasu w polskim słowniku nie jest wulgaryzmem droga administracjo.

Zostanę sponsorem. Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dofinansowania projektu a okaże się on ciekawy jestem w stanie zasponsorować część lub jego całość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...