Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prestige MU [PREMIUM S6EP3][ EXP 300] [START 21.11 GODZ 19]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I nie bede juz sie produkowal i mowil jaki ten server to sciema skoro tak to odbieracie xD predzej czy pozniej i tak sie rozleci. Zapraszaj nowych na server xD napewno duzo ludzi wbije szczegolnie jak wiekszosc tu gra na pare mainow i jak Ktos nowy nie bedzie grac to jest w dupie szczegolnie jak lamiesz kolejny swoj przepis dotyczacy GR. Mialobyc tak, ze itemki Za gr moga byc tylko na klase ktora robi tego gr xD. Ten server to szopka prowadzaca przez niedoswiadczonego administratora + jego wiejska mafie. CS wygralismy bo oni i tak maja to co chca. Zycze powodzenia wszystkim nowym graczom na tym wspanialym serverze na ktorym mobki w ds stunuja tak, ze pomaga na to tylko teleport a admin potrafi tylko gadac, jak wasz polski rzad. Ale spoko obywatele korei polnocnej tez mysla, ze to caly swiat jest glupi.

Opublikowano

Generalnie przyznam jeden fakt, co być może wielu zdziwi i odkręci myślenie dot. tego, że admin bostuje swoich koleżków.

Ostatnio złożyłem propozycje adminowi, czyli nie MENx'owi, że wykonam całą stronę www, która będzie wygladała dużo lepiej oraz dodatkowo będzie w nowoczesnym stylu, tak by przyciągała dużo większą uwagę. Za takie prace zwykle bierze się od 300plnów w góre w zależności od nakładu elementów. Stwierdziłem, że może jakoś się dogadam lecz zapłatą będą itemy w grze! Tudzież jednak się zdziwiłem, gdyż odpowiedział stanowczo NIE. Byłem w szoku gdyż miałby fajną stronkę, oczywiście chciałem to wykonać tylko w cztery oczy, on jednak się na to nie zgodził. Na dowód mogę pokazać rozmowy z gg. 

Jedyne co mi zaoferował to... pande. 

Z drugiej strony czytając wypowiedzi kolegów wyżej stwierdziłem a po co niby Ci gracze mieliby być boostowani? We 3-4 nic nie zrobią przeciwko całej gildi. Ponadto widać by było gdyby w tyle osób przejeli całego CS'a. Z resztą miracle chwalił się zawsze że lata na haxach, nawet ihacks.pl ma podpisach władowane gdzie się da więc zapewne to mu sprawia przyjemność w tej grze a tudzież rzekomo ma bana.

Śmiem twierdzić , że admin jest fair play, skoro odmówił tak dobrej współpracy gdzie zdarzyło mi się to mi się to po raz pierwszy. Zwykle wykonywałem grafiki, skrypty czy inne wizualne pierdoły na innych serwerach gdzie mnie miło nagradzano, tutaj to się nie stało. 

Opublikowano

Generalnie przyznam jeden fakt, co być może wielu zdziwi i odkręci myślenie dot. tego, że admin bostuje swoich koleżków.

Ostatnio złożyłem propozycje adminowi, czyli nie MENx'owi, że wykonam całą stronę www, która będzie wygladała dużo lepiej oraz dodatkowo będzie w nowoczesnym stylu, tak by przyciągała dużo większą uwagę. Za takie prace zwykle bierze się od 300plnów w góre w zależności od nakładu elementów. Stwierdziłem, że może jakoś się dogadam lecz zapłatą będą itemy w grze! Tudzież jednak się zdziwiłem, gdyż odpowiedział stanowczo NIE. Byłem w szoku gdyż miałby fajną stronkę, oczywiście chciałem to wykonać tylko w cztery oczy, on jednak się na to nie zgodził. Na dowód mogę pokazać rozmowy z gg. 

Jedyne co mi zaoferował to... pande. 

Z drugiej strony czytając wypowiedzi kolegów wyżej stwierdziłem a po co niby Ci gracze mieliby być boostowani? We 3-4 nic nie zrobią przeciwko całej gildi. Ponadto widać by było gdyby w tyle osób przejeli całego CS'a. Z resztą miracle chwalił się zawsze że lata na haxach, nawet ihacks.pl ma podpisach władowane gdzie się da więc zapewne to mu sprawia przyjemność w tej grze a tudzież rzekomo ma bana.

Śmiem twierdzić , że admin jest fair play, skoro odmówił tak dobrej współpracy gdzie zdarzyło mi się to mi się to po raz pierwszy. Zwykle wykonywałem grafiki, skrypty czy inne wizualne pierdoły na innych serwerach gdzie mnie miło nagradzano, tutaj to się nie stało. 

Tu działa troszkę inny system, oskarżenia tych graczy są bezpodstawne... Nie mają oni żadnych dowodów.. A nawet jeżeli miałbym ich boostować to po co banuję ich ? Kilka osób z tamtej gildi zostało zbanowane z powodu działania na niekorzyść serwera. Od 2 dni otrzymuję ataki ddos od tych graczy, których niby boostowałem i dałem im itemki itp. 

Odcinają mi łączę ( niestety mam stałe ip ) i wiedzą kiedy mogą walić w serwer. 

Trochę mnie smuci, że ludzie wybierają serwery gdzie jest full donate, każdy może sobie kupić full secik, staty itp niż pograć  sobie od początku od zera, zdobyć sobie wszystko w grze... Wiem, że pranie itemów,wingów kiedy nie wychodzą jest wkurzające, sam się z tym faktem nie raz spotkałem i doświadczyłem tego bardzo wiele razy... Ale o to chodzi w tej grze, pomęczyć się ubrać postać iść na CS walczyć :) Jak dla mnie jest to podstawą tej gry... Co z tego, że ubierzesz postać po 2 tygodniach wbijesz maxy i co dalej? PVP przez 2 dni w lorencii na ringu, a potem serwer się kończy... Chciałem coś na dłuższą metę, uzbierać sobie powoli secik dobić tego Grand Reseta jednego chociaż... Tworzyć gildie, pomagać wybijać się.... Wyszło co innego, stałem się winny tego, że ktoś uprał wingi 3rd.... Dzisiaj to samo... Gracz WILCZEK uprał wingi 3 rd ( prał 4 razy, 3 wyprał, 1 spaliło ), a gość piszę na post "MEN TO TY?" "ADMINOM ZAWSZE WYCHODZI"... A następnie dostaję 3 wiadomości na GaduGadu, że wiedzą jaką postacią gram na serwerze... Ludzie gdybym ja miał czas na grę... Zobaczcie co się dzieję, ataki, dodaje coś nowego... Kiedy miałbym grać, prać, ubierać postać.... Nie oszukujmy się.... Stoje pod depo na niewidoku postacią GM'a i czytam co piszą, przychodzi SnopiBK ubrany w 3rd i WILCZEK w 3rd i piszą do siebie "Cześć MEN, co tam " itp "Słyszałem, że układy z GM masz" = Ja rozumiem, że to jest dla beki i się śmieją z tych co tak myślą.... Albo Gildi Postive, która odchodzi z serwera, bo "Gra tutaj nie am sensu" Pytam o jakieś konkrety to jaka jest odpowiedz? Bo w locie za słabo ACC dropią, pralka c*****o ustawiona... "Poziom" za niski... No proszę państwa jak dla mnie to nie są żadne powody... Nazwałbym to wyssane z palca wręcz... Prali nie którzy po kilka razy i paliło, ale widzę, że nie poddają się i siedzą  na serwerze, próbują kombinują.... Albo pytanie skąd oni mają ancienty jak my mamy zamek... Pierwszy raz gracie w tą grę? Myślicie, że wszyscy gracze u was to na pewno Ci o których myślicie ? Nie spotkałem się z serwerem na którym nie było by tzw "WTYCZEK" które latały sobie po locie i rozprowadzały Ancienty po serwerze... Albo gracze z gidli ,dropią i sprzedają acc na lewo "Ale nie mów, że masz ode mnie" albo tworzą inną postać i sprzedają... 

To tyle z mojego wywodu. Musiałem z siebie wyrzucić pare zdań :) 

Pozdrawiam MENx i zachęcam do gry

Opublikowano

Albo pytanie skąd oni mają ancienty jak my mamy zamek... Pierwszy raz gracie w tą grę? Myślicie, że wszyscy gracze u was to na pewno Ci o których myślicie ? Nie spotkałem się z serwerem na którym nie było by tzw "WTYCZEK" które latały sobie po locie i rozprowadzały Ancienty po serwerze... Albo gracze z gidli ,dropią i sprzedają acc na lewo "Ale nie mów, że masz ode mnie" albo tworzą inną postać i sprzedają... 

Nom, kiedy ja tak zrobilem, odrazu dostalem PW od ziomka 20resow z guild CIASNYTM ktory wiedzial jakie mam IP, jak sie nazywa moj main character i na jakie konta sie logowalem (dodam tylko, ze nikt o tym nie wiedzial :) ), a odpowiedzi skad to wiedzial nie uslyszalem do dzis bo jedynie co potrafisz na to odpisac to "nie placz o wingi". Plakalismy o pralke, mowiles, ze jest dobra to po co wypusciles patcha, ktory poprawia pralke? (na starej stronie tak pisalo, na nowej juz nie ma opisu tych 2 patchy z tego co widze) ogolnie to gralbym do dzis, jak i wiele innych graczy bo ustawienia sa dobre tylko na tym servie jest duzo niejasnosci i bugow ktore (kiedy gralem) nie zostaly naprawiane. Na tym serverze nawet goldy sie respia w tych samych miejscach. 2 tantale przy lewym wyjsciu z tarkan (nie ma za co). A ostatnia rzecza ktora mnie mocno denerwowala na serverze, to multiacc + GR'y z itemami na maina. Moglbym sobie odpalic 20mainow na swoim komputerze, wbic 20postaci na GR i juz nie musialbym expic do konca tego servera, ale po co? Sam napisales, ze zabawa miala trwac dlugo, to po kiego jest dozwolone multiacc? Podobalo mi sie rozwiazanie ktore sam podales, itemy z gr'a sa przypisane do klasy postaci np robisz GR'a elfem = dostajesz item na elfa. No ale i to nie pyklo, bo CiasnyStas za GR'a na elfie bral sobie itemki plate = przewaga dla tych, co graja na multi. Duzo niedociagniec, niejasnosci i bugow,  zapowiadalo sie fajnie, wyszlo jak zwykle.

Opublikowano

Wina leży w multiacc i tyle. 1 noobek na lostawerze dropi jawele i lucky coinsy, 3-5 postaci sie expi i 1 do PK + prawie cały set po GR. Jak nic nie da sie zrobic z multikontem. Chyba, że zaproponuje usunięcie itemkow za GR i zmienić zasady zdobycia ich po 5-10 GR ( i to rasowo,  ).  Posty z forum itemami za GR są wiec wiadomo kto co ma. Nikt jeszcze niewbił 5 GR. Bo naprawde po miesiacu zostanie tylko walka o zamek i pk.

I przestańcie p********, że gildia positive płacze i że odchodzi z serwera itp. Bo to już było dawno a i jakoś dalej gramy ? Jak długo chcecie to ciągnąć ? Adminie Ciebie też to dotyczy. 3-7 ludzi zaczelo zadyme, niektorzy dostali bana, niektorzy wgl zakonczyli grac. I czego chcecie wiecej ? Żeby cała @ i @@ odeszla z gry ? 40-50 osob ? Tak bardzo tego pragniecie ?  Są ludzie w @, którzy wiedzą, że mamy pecha i niechcą słuchać dalej tych pierdół, czy też nie są w to zamieszani.  Najlepiej zakończyłbym dyskusje i porozmawiał o tych multi acc i  itemach po GR.

PS  Przepraszam jesli kogos obrazilem.

Opublikowano

Nawet gdyby to była prawda co mówi dexonovsky o tym całym syfie serwera, to moim skromnym zdaniem i tak nie ma nic lepszego na polskim rynku ;p.

Ludzie graja, handel moim zdaniem słaby ale jest. Tak więc zapraszam do gry bo ustawienia są fajne;) wszystko można wydropić zrobić samemu, potrzeba tylko trochę czasu.

Opublikowano

Wina leży w multiacc i tyle. 1 noobek na lostawerze dropi jawele i lucky coinsy, 3-5 postaci sie expi i 1 do PK + prawie cały set po GR. Jak nic nie da sie zrobic z multikontem. Chyba, że zaproponuje usunięcie itemkow za GR i zmienić zasady zdobycia ich po 5-10 GR ( i to rasowo,  ).  Posty z forum itemami za GR są wiec wiadomo kto co ma. Nikt jeszcze niewbił 5 GR jeszcze. Bo naprawde po miesiacu zostanie tylko walka o zamek i pk.

I przestańcie p********, że gildia positive płacze i że odchodzi z serwera itp. Bo to już było dawno a i jakoś dalej gramy ? Jak długo chcecie to ciągnąć ? Adminie Ciebie też to dotyczy. 3-7 ludzi zaczelo zadyme, niektorzy dostali bana, niektorzy wgl zakonczyli grac. I czego chcecie wiecej ? Żeby cała @ i @@ odeszla z gry ? 40-50 osob ? Tak bardzo tego pragniecie ?  Są ludzie w @, którzy wiedzą, że mamy pecha i niechcą słuchać dalej tych pierdół, czy też nie są w to zamieszani.  Najlepiej zakończyłbym dyskusje i porozmawiał o tych multi acc i  itemach po GR.

PS  Przepraszam jesli kogos obrazilem.

Przyznaję rację :) 

Nie pomyślałem na początku, trzeba było blokować mutliacc.... No cóż jest już trochę za pózno na takie decyzje....

Opublikowano

wiekszosc js ma opcje zablokowania liczby polaczen od jednej osoby np. do 2

Ja mogę to zablokować bez grzebania w js :) 

Na s4 tak było i poblokowałem. Może kiedyś przy następnym serwerze :) 

Ten będzie stał dopóki ostatni gracz nie wyjdzie ;) 

Pozdrawiam

Opublikowano

POZIOM KONTA

1. Co  to takiego POZIOM KONTA?

2. Jak mogę zdobyć wyższy poziom konta od podstawowego?

3. Co zwiększy mi się po zakupie takiego poziomu konta?

4. Jaka walutą będę mógł/a kupić taki poziom konta?

5. Ile będzie to kosztować?

6. U kogo mogę wymienić creationy?

Na te pytania odpowiem wam w tym temacie, mam nadzieję, że wszyscy to w prosty sposób zrozumieją !

1. Poziom konta zostaję tutaj wprowadzony jako urozmaicenie naszej zabawy na serwerze. Będzie on przypisany do danego konta, więc będziemy mogli z tego korzystać na każdej postaci, która znajduję się na koncie. Poziom konta czym się będzie różnił od podstawowego ?  O tym dowiesz się po przeczytaniu dalszych odpowiedzi na pytania zawarte na początku tematu.

2.  Wyższy poziom konta ( max 1 ) możesz zdobyć wymieniając u mnie walutę, która będzie podana poniżej. Dana ilość = ilość dni

3. Poziom konta będzie zwiększał następująco:

-DROP 10 %

-EXP 10 %

-Możliwość założenia postaci "specjalnych" czyli DL/MG/SUMM/RF

od poziomu 100 wszystkie klasy !

- Poziom konta VIP

4. Walutą będą nieużywane w grze "Creationy" ( Jevel of Creation)

5. Cennik:

800 CREATIONÓW = NA ZAWSZE

300 Creationów = 30 dni VIPa

150 Creationów = 10 DNI VIPa

50 CREATIONÓW - 2 DNI VIPa

6. Musisz skontaktować się z Administratorem serwera i przekazać mu Creationy !

J

Opublikowano

Po 2 tygodniach grania zakończyłem przygode na Prestige Mu. Gdyż nie miałem sił i nerwów by dalej w to grać. Pierwszym powodem jest multikonto. 1 główna psotać + 2-3 do uzbierania itemków po GR + 1 EE + 1 dropek na jawele, luckycoinsy i przedmioty zen na tą licytacje ^^ ehh... Drugi powód to itemy po GR. 2-3 tygonie i większosc lata w całym secie, a acc niema praktycznie żadnej wartości, gdyż słuzy jedynie do prania wingów i nic więcej(socketów niema na tym serwie). Serwer jak na 300x był zbyt łatwy(może tak miało być nwm.). Pisałem na forum, że po miesiącu będzie źle z serwerem, a już teraz liczba graczy maleje ( a może wyrównała się ? ). Kolejny powód to konkurencja innych serwerów, która cały czas atakuje serwer i admina . Dziś też zaatakowali i to w trakcie CS. Przez 2 tygodnie nie miałem fun z grania. Widocznie serwer mi niespodobał. Jednak serwer dalej się trzyma, większosc ludzi gra a Admin się niepoddaje i poświęca mnóstwo swojego czasu :) Więc warto pobrać i zagrać :)

Opublikowano

Po 2 tygodniach grania zakończyłem przygode na Prestige Mu. Gdyż nie miałem sił i nerwów by dalej w to grać. Pierwszym powodem jest multikonto. 1 główna psotać + 2-3 do uzbierania itemków po GR + 1 EE + 1 dropek na jawele, luckycoinsy i przedmioty zen na tą licytacje ^^ ehh... Drugi powód to itemy po GR. 2-3 tygonie i większosc lata w całym secie, a acc niema praktycznie żadnej wartości, gdyż słuzy jedynie do prania wingów i nic więcej(socketów niema na tym serwie). Serwer jak na 300x był zbyt łatwy(może tak miało być nwm.). Pisałem na forum, że po miesiącu będzie źle z serwerem, a już teraz liczba graczy maleje. Kolejny powód to konkurencja innych serwerów, która cały czas atakują serwer. Dziś też zaatakowali i to w trakcie CS. Przez 2 tygodnie nie miałem fun z grania. Widocznie serwer mi niespodobał. Jednak serwer dalej się trzyma, większosc ludzi gra a Admin się niepoddaje i poświęca mnóstwo swojego czasu :) Więc warto pobrać i zagrać :)

Dziękuję za szczerą opinię na temat serwera... Teraz wiem, że błędem było dopuszczenie multi kont.. No trudno. Stało się, czasu niestety nie cofniemy.. Ktoś strasznie mści się na serwerze i dzień w dzień atakuje maszynę na, które stoi serwer... Próbowałem kontaktować się z hostingiem OVH, lecz oni napisali, że nie są w stanie mi pomóc. Staram się robić najlepiej, co chwilę wprowadzam jakieś nowe idee na serwer, nowe eventy... Staram się pomóc każdemu z osobna... Widocznie tak miało być, w przyszłości przynajmniej będę wiedział co trzeba poprawić, żeby było idealnie... Ale też nie każdemu jestem w stanie dogodzić, bo jeden powie, że pralka zepsuta, drugi powie, że dobrze bo wingi powinno się ciezko prać.. Jak dla mnie tez za dużo EXP..

Następny swój serwer może gdzieś za pare miechów postawię z low rate + opózniać resów + dopracowane pliki.

Pozdrawiam i zachęcam na obecny serwer :) Nie odpuszczę i nie przewiduję żadnych resetów ACC. Gramy do ostatniego gracza !

Opublikowano

Strona działa. 

- dodany market system za WCC, COINS

- dodane nowe zabezpieczenia przed włamaniami

- przeinstalowana strona 

- strona może lekko mulić, ze względu na dodatkowe zabezpieczenie

- licytacja już w środę do wygrania złoty fenek 

- obecnie pracujemy nad skryptem oddawania na stronę itemu "ZEN" 

Zapraszam :)

Opublikowano

Witam pisze tą wiadomośc aby podsumowac gre na Prestige Mu,byc moze naswietli to troche sprawe ludzia ktorzy chca zaczac gre na serverku.Od czego by tu zacząć,przedewszystkim chciałbym podziekowac za gre całej guild ownerS,mam nadzieje ze kiedys gdzies na innym serverze sie spotkamy.Co skłonilo mnie do tego aby opuscic server?,otóż jest brak jakiej kolwiek motywacji do robienia GR dalszego expienia,krótko mowiac robienie GR jest calkowicie bez sensu,nie jest to tylko i wylacznie moja opinia lecz równiez innych graczy z tego co mozna bylo dzis zauwazyc na Post.Dzis postanowilem zrobic Gr postaci oraz wbic 1 res,jak zauwazylem ze dostaje tylko 520 pkt za zrobienie resa to złapalem sie za głowie i powiedzialem dziekuje dobranoc serverkowi juz podziekuje.Moim zdaniem jest za duzo zmian,codziennie cos sie zmienia ale teraz odpowiedz czy na lepsze moim zdaniem wprowadzanie 10000 zmian w ciagu dnia nie jest niczym dobrym,trzeba okreslic swoj cel przed edycja i konsekwentnie do tego dazyc,a wprowadzac male kosmetyczne poprawki.Dodanie crd za GR bylo strzalem w dziesiatke ucieszylem sie jak dziecko jak Men to oglosil mówie wkoncu zmiana kapitalna która przysluzy sie gracza "Free to play" któzy za poswiecony czas zostana odpowiednio wynagrodzeni,bo przed wrpowadzeniem tych Wcoinsow za GR rowniez byl  nie oplacalny,a raczej nie rozwiniety,chce tutaj równiez dodac ze nie jestem zwolennikiem itemów FO +15 za gr.Co do spraw organizacji na serverze to nie moge zarzucic Menowi pracy jaka wklada w server,widac chłopak stara sie jak moze zeby ogarnac server aby byl stabilny,tak ze dla niego rowniez wielkie podziekowania za kontaktowosc oraz wielkie poswiecenie.Podsumowujac do wszystko,stwierdzam ze po 2 tygodniach grania na serverze nie ma co robic krótko mówiac zaczyna wiac NUDĄ ,jak wspomnialem wczesnie brak jakiejkolwiek motywacji do zrobienia kolejnego GR,oczywiscie ludzie ktorzy grali na multiacc to juz calkiem beda zamulac.Także jeszcze raz dziekuje wszystkich za wspolna zabawe,i życze wszystkim powodzenia w życiu jak i w grze.

Pozdrawiam

Phantom!

Opublikowano

i ze niby w markecie bedzie mozna sobie FO itemki kupicza WCC?

Market to jest skrypt, który pozwala wystawiać i kupować itemy, które wystawiają gracze :) 

To nie jest webshop. 

Itemków nie da się kupić za realną gotówkę :) 

Opublikowano

Jak dla mnie Men odjebał kawał dobrej roboty , gra na serwerze jest przyjemna , bardzo dobrze zbalansowane postacie , drop , exp jest kwestią umowną wiadome . Plusem jest to , że często jest na serwerze , stara sie jak może i poswięca dużo czasu na to aby serwer chodził bez żadnych komplijacji . Kolejny plus nie jest przekupny , jak wiemy jets dużo Lamusów co wypisują adminą na priv , przykładowo  " wyśle CI 100 zł zrób mi to tamto sramto " , pieniądze zawsze miło przytulić , jednak Men jest gosciem który nie wchodzi w takie rzeczy , co sprawia że grając nie czujesz smrodu płynącego spod spódnic Mongoli . 

Wszystko spoko , oby wiecej graczy było . Nie wiem jak narazie cisne tu , az uzbieram caly set .Troche mnie wkuzaja multi konta , ale cóż nie da sie tego wykluczyc . 

Pozdrawiam , i zapraszam na serwer , naprawde warto pograc . 

Kamasutra .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...