Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale ten system sklepów offline w*****a ...

Nie można przenikać przez sklepy.

Automatycznie sklepy się nie zamykają gdy są puste 90% sklepów w m1 tak stoi pusta ...

Opublikowano

Witam. Aktualnie zmagamy sie z problemem dotyczacym bazy danych (nie wiem po czyjej stronie stoi wina ale przypuszczam ze hosteam ,ponieważ serwer vesteris też ma ten problem) - nie to nie jest reklama.

Jak nie urok to sraka xD, postacie przywrócicie?

Opublikowano

było fajnie ale kończę swoją przygodnę na tym serwerze więcej czekam aż go włączą naprawią i c**j wie co jeszcze niż gram nie polecam :)

Opublikowano

co tu sie dzieje ?

czemu strona nie dziala jak powinna ? nie mozna sie zalogowac ?

Ukradli im baze heheheheheheheheh

I tak to jest jak administracja nie ogarnia. :)

Można zamknąć :) [*]

837371446280124127260.png
Opublikowano

Powiem krótko lecz wspaniale serwer to porażka wiecie to doskonale...

Królestwo dodali na które wejść się nie da taka u nich bieda...

Ostatni post mój w tym temacie bo mam już pełne gacie...

Clienta z serwera właśnie usuwam i moją żonę posuwam... 

Morał z tego taki serwer jest dla sraki...

-By Complex. 

Prawa autorskie zastrzeżone. 

Opublikowano

Nie mam problemów na Vesterisie, więc nie wiem o czym mowa...

@edit. Okej... już mam :((

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Flourine szuka wymówki wszedzie gdzie się da, a serwer - jak sami pokazali - to jedno wielkie gówno. I pokazuje tylko jakimi pajacami są twórcy. Pełno bugów, wiecznie coś zyebane, wiecznie coś nie działa , chyba robią go na bieżąco albo szukają po cichu pomocy bo nie dają sobie rady. 

Najpierw ddosy ( dupa a nie ddosy ) , później maszyna, później hosteam... Za chwile obwinią PO że im gospodarkę zyebało i dlatego serwer jest syfem, albo powiedzą ze to wina Tuska. Vesteris też ma ten problem... dupa a nie problem. Może to też wina innych serwerów że gówno zrobiliście. 

Lepiej omijać to z daleka, albo najlepiej zamknąć niż się ośmieszać, bo widzę upór to macie jak osły w zagrodzie, gonione do roboty. Choćby się góry waliły "wszystko to nie nasza wina, to wina innych". Idiotyzm, jak stawianie tego serwera. 

Nie polecam. Odradzam gry tutaj, jak i tracenia czasu. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

kur.. wróciłem z roboty myślałem że pogram  a tu znowu off :/

no ładną sobie reklame robicie

Opublikowano

Flourine szuka wymówki wszedzie gdzie się da, a serwer - jak sami pokazali - to jedno wielkie gówno. I pokazuje tylko jakimi pajacami są twórcy. Pełno bugów, wiecznie coś zyebane, wiecznie coś nie działa , chyba robią go na bieżąco albo szukają po cichu pomocy bo nie dają sobie rady. 

Najpierw ddosy ( dupa a nie ddosy ) , później maszyna, później hosteam... Za chwile obwinią PO że im gospodarkę zyebało i dlatego serwer jest syfem, albo powiedzą ze to wina Tuska. Vesteris też ma ten problem... dupa a nie problem. Może to też wina innych serwerów że gówno zrobiliście. 

Lepiej omijać to z daleka, albo najlepiej zamknąć niż się ośmieszać, bo widzę upór to macie jak osły w zagrodzie, gonione do roboty. Choćby się góry waliły "wszystko to nie nasza wina, to wina innych". Idiotyzm, jak stawianie tego serwera. 

Nie polecam. Odradzam gry tutaj, jak i tracenia czasu. 

ddosy byly wiec jak nie wiesz to zamilcz i nie wymyslaj bajek :>

P6yiSdK.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...