Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieję. Ja pewnie i tak jak zagram to dopiero jutro, albo od weekendu. ZObaczymy jak to będzie

Ja tak samo... Gdzie bym nie poszedł, to wszystko zajęte... Nawet ciężko początkowego biologa robić, bo dzieci biją się o każdego wilka... :D Ostygnie do jutra i wbiję ;)

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Do weekendu wszystkie znalezione błędy/propozycje zostaną zrobione.

co z yangami ze sklepow bo sie chyba pobugowaly. Nie da sie zamknac ani nie ma yng na nich...

Opublikowano

Odpalić niedokończony serwer, wmawiać że "ciągle atakowany". Dla mnie to jak pluć w mordę graczom i mówić, że to nieprawda. Azprime (czy kto tam to teraz prowadzi) ciągle te same błędy przy serwerach, kasa kasa - reszta się nie liczy :D

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

Opublikowano

Czy tylko mnie podczas ładowania gry wypierdziela do okna logowania ? 

@edit. 

na nowo załozonej postaci juz tak sie nie dzieje, 

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Działa wam teraz serwer? do pólnocy normalnie grałem i od tamtej pory zalogować sie nie moge. 

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Przecież za darmo nie będą robić metin to nie wolontariat do cholery... Niech mają hajsy ale i niech nie olewają serwera za np. 2 tyg czy też 2 miesiące a będzie topowym serwerem.

Opublikowano

Witajcie!

Jak się gra drodzy Gracze !? Dotrzymaliśmy słowa, ciężka praca popłaca !  WBIJAJCIE !

Przygotowaliśmy dla Was nowego, najświeższego clienta Ascarial Rework, nie wymaga wrzucania żadnych łatek w celu zalogowania się na serwer. Zapraszamy do pobierania!

xyz

~Multi

Opublikowano

Kasa...kasa...siedzimy ciągle  i odpisujemy w grze nawet ,gdy mamy caly ekran zasypany pw? A może kasa ,gdy siedzimy do 4 nad ranem pilnujac czy wszystko jest ok ?No sorry ja rozumiem,że cebula mode,ale jeżeli na coś poświęcam czas to także są z tego zyski... Pójdziesz do pracodawcy i bedziesz robił za free? pewnie sie ucieszy.

Przecież nie chodzi o to, że hajs za to imbecylu bierzesz tylko, że wypuszczasz gówno bez większych testów i śmiesz okłamywać ludzi, że "serwer atakowany ciągle". Jak ktoś odpala serwer bez item shopa, skończonych płatności, potestowanych dungów i innych gówien to potem się siedzi do rana i ogarnia, bo serwer pada.

Co mamy brawa bić, bo odpaliłeś reworka jedynej rzeczy która się przypadkiem udała azprimowi, a wychodzi na to, że dopiero teraz serwer zaczynacie robić (podobnie z Santerią było oo) tak na serio?

NIE MÓWIE, ŻE ZARABIANIE Z SERWERA JEST ZŁE - ale, jeżeli ktoś odpala niedokończone gówno i chce brać hajs nie patrząc na jakość to kto jest cebulą?

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

Opublikowano

Ciągle jakiś kłopot, pisali że włączają is i płatności przelewem. Płatności przelewu nie dochodzą, pisałem z gm napomknąłem o tym i zniknął jak kamfora. Brak supportu oraz forum wyklucza kontakt z administracją. Serwer ma uptime jakieś +/- 10% może nawet mniej, administracja w szczególności ten flowcośtam pisze jak jakiś szczyl bez szacunku, bez ładu, składu oraz nic nie wnosząc. Nie wspominając że nie umie pisać. Nie wiem czemu koordynator ów projektu trzyma takiego człowieka który nie zna podstaw j. Polskiego, kultury a o zachowaniu choć ciut profesjonalizmu to już nie ma mowy. Na serwerze graczy sporo, ale jeszcze kilka razy wyłączą go na cały dzień i w listopadzie zobaczymy Ascarial Rework 2.

UP@ Działało jeszcze dnia 27.10.2015 koło 8.

@brayantgk nie rozumiemy czemu takie gó.. ma racje bytu. Są serwery które stoją i stać będą bo administracja się interesuje - vest.. inv.. itp itd, a to padnie bo to są jakieś jaja nie serwer. A czytanie i sugerowanie się opiniami nie ma racji bytu, każdy może wziąć napisać co chce i nie koniecznie musi to być prawda. Teraz można odczuć to po starcie kto miał a kto nie miał racji. Ja zawsze stawiam opinię, po starcie nie skreślam nikogo #Asfen

Opublikowano

lew cienia po odpaleniu dodaje statystyki ale nie wsiada sie na niego i pieczec znika z eq i po tp sa statystyki wierzchowca i pieczeci nie ma...

Jakimś cudem ląduje on w okienku z kostiumami. 

BooMbel

Hisoka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...