Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aqualite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Aqualite 

Byłem na niedzwiedziach dobre 10 minut i kompletnie nic nie wyleciało. Pozatym nie znalazłem innych problemów. Jak tylko jakieś znajde napewno poinformuję :>

Opublikowano

Pozdrawiam Bladora, który usuwa ciągle tematy. Myśli, że jak zmieni nazwę użytkownika, to nikt nie pozna go.

To nie on je kasuje, tylko ja. Temat Bladora został już dawno zamknięty.

Opublikowano

To nie on je kasuje, tylko ja. Temat Bladora został już dawno zamknięty.

To jak wytłumaczysz przekierowanie jego domeny na tiveria.pl oraz ataki z maszyny tiverii na inny serwer?

Opublikowano

To jak wytłumaczysz przekierowanie jego domeny na tiveria.pl oraz ataki z maszyny tiverii na inny serwer?

Przekierowanie może sobie ustawić jakie chce, to chyba nie trudne? Ataki z maszyny Tiverii na inny serwer? Skąd wiesz, że to z naszej?

Opublikowano

Sądzę, że wyjaśnienia nie otrzymamy lub wyjaśnienie będzie takie "Temat Bladora już przerabialiśmy" hehe

I to paniczne usuwanie tematów jak ktoś to opublikował na forum serwera.... 

Porażka

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Jak to ten pseudo technik Blador to szkoda naszego czasu na ten serwer.

@Aqualite jeżeli to prawda to się przyznaj chyba,że chcesz uczestniczyć w tym całym 'gównie' bo projektem tego nazwać nie mogę po tych cyrkach.

#rein

Opublikowano

Przekierowanie może sobie ustawić jakie chce, to chyba nie trudne? Ataki z maszyny Tiverii na inny serwer? Skąd wiesz, że to z naszej?

A czy ktoś normalny ustawia przekierowanie swojej domeny na serwer, którego nie ma zamiaru reklamować? No chyba, że Haski mu płaci za reklame :D

Opublikowano

A czy ktoś normalny ustawia przekierowanie swojej domeny na serwer, którego nie ma zamiaru reklamować? No chyba, że Haski mu płaci za reklame :D

A co za problem ustawić mu przekierowanie by ludzie myśleli, że nadal bierze w tym udział?

PS. Serwer działa.

Opublikowano

Jak to ten pseudo technik Blador to szkoda naszego czasu na ten serwer.

@Aqualite jeżeli to prawda to się przyznaj chyba,że chcesz uczestniczyć w tym całym 'gównie' bo projektem tego nazwać nie mogę po tych cyrkach.

Aqualite to świeży użytkownik także on nie musi się wiele tłumaczyć ;) Będzie trzymał cały czas swoją stronę bo po co się przyznawać ?

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Jak pamiętacie a pamiętacie ze ja i "Blador" nie rozstaliśmy się pokojowo i chyba nie trudno się domyśleć ze raczej nie wchodził bym z tym człowiekiem w jakąkolwiek współprace a zeby zakończyć te niepotrzebne debatowanie nie na temat pragne ogłosić ze rozmawiam regularnie z infinity i z pewnością rozpoznał bym głos Bladora. Pozdrawiam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...