Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aqualite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz.. serwer były może fajny parę lat wstecz, trochę czasu minęło, a tutaj nie ma nic nowego, only nuda. Serwer z takimi bugami nie powinien w ogóle startować, ale to jest tylko moje zdanie. Ostatnio na mpcforum jest zalew gównianych serwerów i reworków np. Rayen, ShivaMT2, NetMetin, Alucard, Malygos, Ascarial, Tiveria i zaraz będzie Temida.. przecie to beka je.  :yay:

To jakie są te błędy niby? Łatwo napisać masa bugów.. serwer jest w starym typie, bo taki chcemy.

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miałem na myśli np. niedziałające mapy, takie coś nie powinno mieć miejsca i powinno być to wyłapywane przed startem, a nie w trakcie. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Który to już start?
Zjebaliście Tiverię i już to nie wróci co było kiedyś.

Dajcie sobie spokój z reworkami naprawdę ;)

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Miałem na myśli np. niedziałające mapy, takie coś nie powinno mieć miejsca i powinno być to wyłapywane przed startem, a nie w trakcie. 

Umiejętność czytania ze zrozumieniem szwankuje? Pisali już, że na becie oraz chwilę przed startem żadne błędy nie występowały.

Opublikowano

Nie polecam bugi bugi i jeszcze raz bugi :)

Gdzie masz bugi? Sam jesteś bugiem..

Co do ilości graczy- gracze przyjdą, nikt nie mówił że od początku musi być 2 tysiące na liczniku

Opublikowano

Bugi strasszne nie polecam , lepiej czekać na wiadomo co ;)

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Jest mała przerwa techniczna. Poprawiamy problem z logowaniem, bo czasami zdarza się, że ktoś ma problem, oraz kilka mniejszych błędów, m.in dość słaby drop ulepszaczy.

Opublikowano

Jest mała przerwa techniczna. Poprawiamy problem z logowaniem, bo czasami zdarza się, że ktoś ma problem, oraz kilka mniejszych błędów, m.in dość słaby drop ulepszaczy.

Wypowiesz sie na temat tego błęduz tym 0xc000007b

Opublikowano

@Aqualite odpowiedz mi konkretnie a nie w stylu " niedlugo" itd

kiedy bedzie is?w jaki sposob beda przyznawane sm na konto za sms z poprzedniej odslony?

dzisiaj bedzie event?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...