Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aqualite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem: Zrobiłem TP do doliny, bo chciałem iść na Besty, ale wywaliło mi do okna logowania, potem próbuję się zalogować - no nic, loguje się, wybieram postać, znika okno z postacią to znowu wraca do okna logowania, zrobiłem odbugowanie postaci na stronie, odczekałem 5 minut, nic. Wciąż to samo.­

Odbuguj postać na stronie.

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I znowu wywala...Zróbcie może jakąś dłuższą przerwe i ogarnijcie to do końca bo jak ma tak wywalać co chwile to ja podziekuję...A i moglibyście usunać limity na konia...Czekanie na to by go odebrać i na to by go lvlować bo nie myślę że jest on az tak ważnym aspektem jak exp/ulepszanie w porównaniu do rodzaju hard.

Opublikowano

co za popierdolony serwer niby naprawiliscie doline i pustynie jak dalej w********a nie poleca serwera ciagle te same bugi ale niby naprawili hah smiech.

Opublikowano

naprawili bug z dolina i pustynia ja sie tepnalem odrazu po ponownym wlaczeniu serwera i co dupa wywalilo gdy wchodze ponownie na postac wywala do okna logowania

Opublikowano

jakbym mogł prosić o odbugowanie postaci o nicku Zbity95 będę wdzięczny robiłem już 2 razy odbugowywanie na stronie ale to nie działa

Opublikowano

Serwer fajny lecz admini sobie lecą w ..... +zero kontaktu z nimi

Wybacz, dzisiaj sam odpisałem na ok. 300 wiadomości, więc zarzucanie nam braku kontaktu jest lekko nie na miejscu. Nikt z nas nie jest robotem, nie da się tylko siedzieć przed PC i odpisywać 24/7.

Wszystkie błędy zostaną jutro wyeliminowane. Jest to trudna i dziwna dla nas sytuacja, bo brak dropu i bugowanie postaci na innych mapach nie miało miejsca pod koniec beta testów. Mało tego, jeszcze minuty przed startem sprawdzaliśmy poprawność działania, pod względem technicznym było ok. Pozostało nam tylko przeprosić za to i postarać się wynagrodzić, co z pewnością będzie miało miejsce.

Opublikowano

Dopiero jutro to ogarniecie? Chciałem jeszcze teraz troche pograć i zacząć Sobie od rana...Może dacie jakieś dokładniejsze info kiedy? Nie dało by rady np teraz naprawić tego dropu i tp żeby był już spokój?

Opublikowano

Beka jak skurwysyn. Wystawiacie serwer, na którym się dosłownie nic nie da zrobić, przecież to nawet koło Tiverii nie stało.

Wylew gówna na mpcforum ciąg dalszy.  :yay:

g0Tef.jpg

Opublikowano

Jeżeli chodzi o odbugowywanie postaci, opcja na stronie działa, aczkolwiek trzeba być wylogowanym przez minimum 5 minut. Dla całkowicie poprawnego działania jednak proponujemy zachowanie ok. 15 minut przerwy, po czym dopiero skorzystać z tej opcji.

Dopiero jutro to ogarniecie? Chciałem jeszcze teraz troche pograć i zacząć Sobie od rana...Może dacie jakieś dokładniejsze info kiedy? Nie dało by rady np teraz naprawić tego dropu i tp żeby był już spokój?

Jutro w sensie że dzisiaj, czas tak szybko leci, że nim się obejrzałem, a tu już poniedziałek. Jeżeli chodzi o bugowanie po teleportacji, szukamy. Możliwe, że błąd właśnie naprawiony, jest poprawa.

Opublikowano

Wiesz.. serwer były może fajny parę lat wstecz, trochę czasu minęło, a tutaj nie ma nic nowego, only nuda. Serwer z takimi bugami nie powinien w ogóle startować, ale to jest tylko moje zdanie. Ostatnio na mpcforum jest zalew gównianych serwerów i reworków np. Rayen, ShivaMT2, NetMetin, Alucard, Malygos, Ascarial, Tiveria i zaraz będzie Temida.. przecie to beka je.  :yay:

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...