Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aqualite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam wielki dylemat ... tiveria czy asc*rial doradźcie mi ludzie :D

@ kiedy w końcu będzie podane kto nagrywa ? albo u kogo jest reklama

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie każdy ma hajs, i do serwerow farta
Do Polski na pustakach, na mpc forum dobrze znana marka
Wracam do tego na czym znasz się najlepiej
Nie jako tiverie poznali nas na swiecie.

Opublikowano

Nudy na scenie metin powoli. :v Może akurat to wypali, powo!

Exile, zostać Twoją seksowną buffką? :v /Poeta­

Opublikowano

Jak byście ogarnęli tego biologa to wsumie z checią bym wbił

Co z biologiem? Za trudna ostatnia misja?

A co do serwa to nie gadajcie, że to nie to samo, nie Ci ludzie co wcześniej tylko grajcie i klimat się zbuduję. Tiveria to była druga odsłona Triadicy i trzymała się dobrze, ale wiadomo dlaczego ludzie przestali grać.

Rejestracja tak jakby działa, ten błąd wyskakuję, na emailu nic nie ma, ale konto działa

Opublikowano

Wiemy o problemie z rejestracją. Już go naprawiamy.

#edit

Jeżeli po procesie rejestracji wyskakuje problem, spróbujcie się zalogować na dane podane podczas rejestracji. My tymczasem cały czas działamy.

W przypadku komunikatu o nieaktywnym koncie bez obaw, do 20 będą aktywne.

Opublikowano

Wiemy o problemie z rejestracją. Już go naprawiamy.

Powiedz co z biologiem, bo jak te klejnoty ma się robić aż tyle czasu to niektórzy przez to nie będą grać. Jeszcze pytanie, jak będzie IS to będzie opcja kupienia monet za psc?

Opublikowano

Jeżeli mamy wybierać po między Ascarialem a Tiverią to główną i bardzo ważna przewagą jaką ma Tiveria jest oczywiście STABILNOŚĆ którą nam gwarantuje ta administracja bo to są ''profesory'' metina, to będzie serwer roku jak będzie grało tutaj masa ludzi ale czy tak będzie? Cieżka sprawa.

Opublikowano
Za dużo czasu jak to z rok czasu potrzeba.

No bez przesady... na pewno będą eliksiry poszukiwacza do zdobycia.

Tylko ten kuń... nie zbyt mi się chce z buta expić i biegać. Ale dam rade !

Ps. wielki PROPS za blokade BS :) W końcu mieszanie ręcznie i zdobycie PERF bonów będzie coś znaczyć.;

Skąd ZMIANKI? Bo u handlary nie ma hehe

Heniek.

Opublikowano

Powiedz co z biologiem, bo jak te klejnoty ma się robić aż tyle czasu to niektórzy przez to nie będą grać. Jeszcze pytanie, jak będzie IS to będzie opcja kupienia monet za psc?

Długi biolog jest według mnie jedną z charakterystycznych rzeczy serwera. Chcesz mieć najlepszą postać? Poświęć jej dużo czasu.

Serwer polecam. 

Opublikowano

Długi biolog jest według mnie jedną z charakterystycznych rzeczy serwera. Chcesz mieć najlepszą postać? Poświęć jej dużo czasu.

Serwer polecam. 

Lepiej bym tego nie ujął :D

1377863814-U611928.png

Opublikowano

To jest medium/hard! Biolog jest świetny. Nikt nie będzie miał świetnej, niezniszczalnej postaci po miesiącu gry, nie skończy się tak, że każdy będzie tylko stał w M1 i świecił w topowym eq i super kontami, albo je masowo sprzedawał na allegro. Mamy się bawić i zbawa będzie.

Opublikowano

A to nasza wina, że masz c*****y internet? Mamy 2015 i 50mb neta kosztuje bodajże 50zł miesięcznie...

mi już pobiera 1mb/s

Nie przypominam sobie wypierdku abyśmy przeszli na "TY" mi normalnie pobiera po 5 mb/s więc zastanów się co i do kogo piszesz ! 

Opublikowano

Nie rozumiem czemu starzy gracze mają mieć jakaś rezerwacje nicków.  xD

A dlaczego miałbyś używać czyjegoś, rozpoznawalnego nicku? Wymyśl coś swojego i tyle. Wiadomo, że jak ktoś miał nick ZielonyNinja i nie był mega znany to mu nie oddadzą tego nicku... Ale  Balon, Tomasz, Winchester, Autsajder, Hasill, HCB itd itd to kpina.

Opublikowano

Nie rozumiem czemu starzy gracze mają mieć jakaś rezerwacje nicków.  xD

A ja rozumiem i bardzo propsuję przedstawione rozwiązanie. Jeśli ktoś grał pod danym nickiem 4 lata, budował swoją reputację i jest z tą nazwą kojarzony, to dlaczego ktoś ma wejść, zająć mu nick i psuć to, na co pracował latami? Tiveria ma specyficzną społeczność, podział na gildie które się nienawidzą i zrobią wszystko by utrzeć nosa rywalom. Czemu postacie założone przez rywali z nickami "legend serwera" mają stać na 1 poziomie?

Opublikowano

dobra 15min :D ciekawe czy w koncu doczekam się dziś jakiegoś serwera :D cały dzień nawaam w case clicera :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...