Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aqualite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Kamb

Ty masz dałna czy udajesz? Nie ma clienta na stronie, gdyby był dało by się go pobrać...Włącz musk pls Btw jakiś admin może się wypowie cuś ten teges?

Opublikowano

Coś tam n forum widziałem, że niby 23 start. << info nie pewne.

23 start hehe Mi się zdaje, że najlepiej jutro bo co to za startowanie bez klienta itp.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ludziska mają problem na forum z aktywacją konta i pobraniem jakiegokolwiek klienta a Wy stawiacie prezentację bez podania konkretnej godziny. Śmiechu warte . 

Życzę Was dobrze ale ośmieszacie się na każdym kroku. Z dnia na dzień coraz bardziej sami sobie dopier*alacie nie dotrzymując słowa. 

Osobiście w sumie bym pograł ale widząc co się wyrabia to nie wiem czy to ma sens. Macie problem z podstawowymi rzeczami przed startem a co będzie dopiero gdy serwer ruszy..

Mimo to polecam ale przemyślcie dwa razy czy warto.

PS: Z*******y klient, alfa, propsuje. To otwarta beta czy w końcu oficjalny start?

#rein

Opublikowano

@m@te

No ale co się wyrabia? Jak dadzą teraz clienta i start przypuśmy 21 to będzie gicio. Jak ktoś nie będzie mógł dzisiaj wbić to przecież jutro też jest dzień...

@Aqualite

Oo z*********e :D Może wiedzieć o której start?

Opublikowano

Specjalnie dla starych graczy przygotowaliśmy małe udogodnienie! Szczegóły na naszym forum:

http://tiveria.pl/forum/index.php?/forum/50-zaj%C4%99ty-nick/

@harnaś

25.10.2015, 20:00

Oficjalny start dzisiaj o 20:00.

Wy tak na poważnie myślałem, że tylko konkurencja ma takie pojeb... pomysły, ale wbije i zobaczy ile bugów naprawiliście.

P.S. Oby wszystkie :)

@QuitS ściąga po 3mb/s

837371446280124127260.png
Opublikowano

Start o 20:00 jak Client jest na jednym hostingu i ściąga po 200-300 kb/s.... to jakieś 2H czekania... 

I Launcher nie działa... ! 

Opublikowano

Start o 20:00 jak Client jest na jednym hostingu i ściąga po 200-300 kb/s.... to jakieś 2H czekania... 

I Launcher nie działa... ! 

30 min i bedzie client !! :D linki do potwierdzenia rejestracji mi nie przychodzi co teraz ?

Opublikowano

życzę powodzenia 2 konkurencyjne serwery się już wyjebały więc radze się przygotować na najgorsze

Opublikowano

ty sobie jaja robisz? zajmowanie nickow? to jak ktos bedzie mial nick aine to mu zmienicie na dupa bo ta gruba rura miala go 5 lat temu? przeciez to sa jaja

A po co ci debilu nick Aine? Aine był nickiem Beaty, jest z nim kojarzona i spierdalaj.

Opublikowano
ty sobie jaja robisz? zajmowanie nickow? to jak ktos bedzie mial nick aine to mu zmienicie na dupa bo ta gruba rura miala go 5 lat temu? przeciez to sa jaja

Niby czemu? Starzy gracze mieli swoje nicki, a Ty jeżeli miałbyś taki sam to jesteś zwykłym ksero . :v

Co do Ts info z forum:

volw1d.png

Dajcie jakiś zastępczy Ts, kto będzie robił gildie i grał nocke?

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...