Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aqualite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W twoim systemie nie ma tego pliku. Musisz go pobrać z dll-files. Przepisz nazwę do google i dodaj download.

gdzie wkeic jak juz pobralem?bo cos nie chce nadal smigac.teraz wyskakuje ze aplikacja nie zostala wlasciwie uruchomiona(uruchamiam z prawami i bez...)

pierwszy server na ktorym mam taki problem. inne dzialaly i nie musialem nic pobierac,wiec nie rozumiem co jest z moim systemem

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gdzie wkeic jak juz pobralem?bo cos nie chce nadal smigac.teraz wyskakuje ze aplikacja nie zostala wlasciwie uruchomiona(uruchamiam z prawami i bez...)

pierwszy server na ktorym mam taki problem. inne dzialaly i nie musialem nic pobierac,wiec nie rozumiem co jest z moim systemem

Po prostu twój system nie ma tego .dll.. jedni mają jedni nie. Wklej go do folderu gry bodajże lub w: Windows/system32 - dla systemów 32-bitowych

Też to mam, Aqualite serio trzeba coś pobierać, będzie działać na starcie czy to do naprawienia jest ?

To ty nie masz tego .dll, a nie pliki gry- z nimi wszystko jest ok.

Opublikowano

Po prostu twój system nie ma tego .dll.. jedni mają jedni nie. Wklej go do folderu gry bodajże.

wkleilem i wyskakuje"aplikacja nie zostala wlasciwie uruchomina..."

Opublikowano

Po prostu twój system nie ma tego .dll.. jedni mają jedni nie. Wklej go do folderu gry bodajże lub w: Windows/system32 - dla systemów 32-bitowych

To skąd ten plik wziąć żeby tam wkleić

Opublikowano

k***a mac. pobralem,wkleilem i dalej nie dziala. dlaczego nagle tyle osob nie ma tego pliku? jakos nie spotkalem sie z tym problemem wczesniej.

Opublikowano

Udostępniamy dla Was TeamSpeaka dzięki życzliwości administracji TS dumbgo.net. Mamy zrobiony własny kanał o nazwie www.tiveria.pl. Całość będzie stopniowo rozbudowywana, a Wy już teraz możecie zacząć komunikację między sobą na TS dumbgo.net.

IP: dumbgo.net

Opublikowano

­

Pobralem plik którego brakowało, teraz takie coś http://zapodaj.net/5899bca6e2f7c.png.html

Wyłącz antywirusa, pobierz i wypakuj na nowo.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Pobralem plik którego brakowało, teraz takie coś http://zapodaj.net/5899bca6e2f7c.png.html

Sprawdź czy masz aktualnego DirectX oraz inne sterowniki, w tym czy masz .net framework 4.

Ale ten Client się szybko pobiera 1 raz w życiu tak długo czekam .. na innych 2 3 min i już a tu .... ; ^^^

Akurat szybkość pobierania to kwestia indywidualna, ja przed chwilą pobierałem klienta 4 minuty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...