Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aqualite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

12191798_406723712869872_179855936581792

hahahahha jebłem :D

serwera nie polecam s/s dosadnie ukazuje co się dzieje pewnie administracja spodziewała się tłumów i się rozczarowała ;/

1098661510207295168367114346251903210680

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodatkowo dodam że od 30 do 50 lvl nie ma żadnego questa. Ogólnie questów jest przez pół mniej jak na starej Tiverii. Tylko sam exp. Gra z 50 osób max. Wszystko miało być dopięte na ostatni guzik a jest wielkie gówno. 

Opublikowano

Dodatkowo dodam że od 30 do 50 lvl nie ma żadnego questa. Ogólnie questów jest przez pół mniej jak na starej Tiverii. Tylko sam exp. Gra z 50 osób max. Wszystko miało być dopięte na ostatni guzik a jest wielkie gówno. 

oni poprosu mysleli,ze nazwa Tiveria jest taka reklama,ze jak wlacza server to beda tlumy. a tu muka.myslalem ze tryb single player bedzie po miesiacu a tu niespodzianka i mamy odrazu:D

edit. ale nic nie boj. wszystko jest w trakcie ogarniania.beda ludzie. sie smiali bardziej niz teraz.

Opublikowano

Odpowiadając na kilka powyższych postów - nikt z nas nie spodziewał się tłumów bez mocnej reklamy, aczkolwiek patrząc na to, że pojawiło się kilka bugów, to cieszymy się, że możemy to poprawić przy nieco mniejszej ilości graczy. Wszystkie błędy są cały czas badane i naprawiane. Na końcowych beta testach one nie występowały, serwer był w 100% gotowy, co potwierdzają sami testerzy, lecz po finalnym przeniesieniu na główny serwer wszystko się nieco pokomplikowało i właśnie ten fakt jest dla nas największym problemem. Nie mniej jednak wszystko zostanie naprawione. Do tego czasu też nie możemy przeprowadzić żadnego konkretnego eventu, bo gdy są problemy, to trudno oczekiwać dobrej zabawy. Nowe, odpowiednie questy z wątkiem fabularnym też zostaną dodane, aczkolwiek tak jak napisałem - skupiamy się na poprawie tego, co w tej chwili stwarza nam problemy, cała reszta niestety musi zejść nieco na drugi plan.

Reklama serwera ruszy, cały czas działamy na tym polu.

Opublikowano

Odpowiadając na kilka powyższych postów - nikt z nas nie spodziewał się tłumów bez mocnej reklamy, aczkolwiek patrząc na to, że pojawiło się kilka bugów, to cieszymy się, że możemy to poprawić przy nieco mniejszej ilości graczy. Wszystkie błędy są cały czas badane i naprawiane. Na końcowych beta testach one nie występowały, serwer był w 100% gotowy, co potwierdzają sami testerzy, lecz po finalnym przeniesieniu na główny serwer wszystko się nieco pokomplikowało i właśnie ten fakt jest dla nas największym problemem. Nie mniej jednak wszystko zostanie naprawione. Do tego czasu też nie możemy przeprowadzić żadnego konkretnego eventu, bo gdy są problemy, to trudno oczekiwać dobrej zabawy. Nowe, odpowiednie questy z wątkiem fabularnym też zostaną dodane, aczkolwiek tak jak napisałem - skupiamy się na poprawie tego, co w tej chwili stwarza nam problemy, cała reszta niestety musi zejść nieco na drugi plan.

Powiem Ci tak,że bez reklamy to dużo nie zdziałacie , i moglibyście poprawić licznik na forum? bo mi się wydaje,że powinno pisać ile jest graczy online na danym chanellu lub ogolnie w grze bo nie wiadomo czy tam grac wogole, grac to teraz tam może z 50/60 osób max

PS jak serwer postoi z 2 miesiące i będzie przynajmniej z 500 osob to ja tam zagram , ale szczerze spodziewałem się czegoś lepszego :D ale stara tiveria co była w 2010 roku już nie wróci.

Opublikowano

Dzisiaj między 16-17 przerwa techniczna na serwerze - poprawienie błędu z mapami (więcej info na forum Tiverii)
Polecam serwer,przyjemnie się gra,oby został na dłużej.

Opublikowano

moze chce sie pobawic... a co Ci do tego ze są u handlarki? ..sa bugi to mowie ..

Jak chcesz się pobawić w dropienie medali to sobie na PLu pograj, tylko nie zdziw się jak po 20 minutach też nic ci nie poleci. :) Tiveria to serwer, na którym medale kupuje się u handlarki, nie potrzebny jest ich drop.

Opublikowano

prawdziwy polski old school polecam jak najbardziej 9.8/10 . Serwer który zasługiwał na miano najlepszego polskiego serwera 4 ever . Goraco polecam

Teraz jest dobrze. Obecnie jest to niedoprawiony, odgrzany kotlet na pustej patelni bez oleju.

Opublikowano

prawdziwy polski old school polecam jak najbardziej 9.8/10 . Serwer który zasluguje na miano najlepszego polskiego serwera 4 ever . Goraco polecam

Rozumiem, że invoria może być najlepsza, vesteris może być najlepszy, tak trochę tandoria też. Ale jak można nazwać odkupiony serwer najlepszym serwerem 4ever?

­

tenor.gif

Opublikowano

Rozumiem, że invoria może być najlepsza, vesteris może być najlepszy, tak trochę tandoria też. Ale jak można nazwać odkupiony serwer najlepszym serwerem 4ever?

­

Ja myślę, że tu chodzi o postawę administracji. Nie ma porównania pomiędzy Haskim który się stara dbać o serwer, a powiedzmy zabkiem, ktory jest nastawiony tylko na hajs. Ten drugi NIGDY nie postawiłby serwera bez ISa - a tego na Tiverii aktualnie nie ma, dopóki nie zostaną zwrócone SMy.

Serwer jest dobry, ale brakuje przede wszystkim reklamy oraz momentami stabilności.

Opublikowano

Gra się bardzo przyjemnie, kontakt z administracją + brak IS zachęca jeszcze bardziej do  gry.

Jest te 200/300 graczy, ale wiem że administracja nie kłamie i nie wciska kitów jak na innych serwerach.

Miną dni, będzie coraz lepiej.

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...