Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Medium]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam 

Is drogi jak sam skur...yn  41 zł za Peta ?? czy wy macie wszystko ok z głową?? Dodatkowo serwer nastawiony głównie na zarobek bo nie ma żadnej możliwości na zdobycie sm w grze 

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Nie polecam 

Is drogi jak sam skur...yn  41 zł za Peta ?? czy wy macie wszystko ok z głową?? Dodatkowo serwer nastawiony głównie na zarobek bo nie ma żadnej możliwości na zdobycie sm w grze 

Bynajmniej jest wyrównana walka, moim zdaniem to jest dobra cena bynajmniej cały serwer nie lata z petami.

Dno ! tryb single player

Oooo...

A na starcie 500 osób ? xD

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Nie polecam 

Widze typowy troling. Ale jak juz musisz to rób to błyskotliwiej. A wiec po pierwsze naucz się liczyć nie 41 zł a 20, po drogie SM można zdobyć w grze i to w łatwy sposób. Chociaż z drugiej strony osoba taka jak ty zapewnie nie osiagnie niczego ;) pozdrawiam bardzo ciepło i serdecznie. A i proponuję chodzić na matematyke bo dodawanie/dzielenie/mnożenie/odejmowanie w czwartej pods. sie przerabiało :*

Opublikowano

Widze typowy troling. Ale jak juz musisz to rób to błyskotliwiej. A wiec po pierwsze naucz się liczyć nie 41 zł a 20, po drogie SM można zdobyć w grze i to w łatwy sposób. Chociaż z drugiej strony osoba taka jak ty zapewnie nie osiagnie niczego ;) pozdrawiam bardzo ciepło i serdecznie. A i proponuję chodzić na matematyke bo dodawanie/dzielenie/mnożenie/odejmowanie w czwartej pods. sie przerabiało :*

ile online ?

Opublikowano

ile online ?

312 osób ;) Może i mało osób ale cieszy mnie to ze pliki są stabilne i bardzo dobre. Zobaczyci niebawem może będe startował z nastepnym ale z mega wielką reklamą :)

Opublikowano

312 osób ;) Może i mało osób ale cieszy mnie to ze pliki są stabilne i bardzo dobre. Zobaczyci niebawem może będe startował z nastepnym ale z mega wielką reklamą :)

no to czekamy na nastepny :)

Opublikowano

No niestety 50 graczy jest maximum i to widać bardzo, lecz pomysł na serwer dobry :) Ale bez sklepów offline to nikt Ci tu grał nie będzie z racji tego, że ku potrzeba 55 więc każdy chce je wystawić i albo będzie robił 2 konto albo będzie musiał dropić sam przez co znudzi mu się to ;)

/

Opublikowano

­Wprowadź sklepy offline inaczej nie będzie handlu a i tak mało osób gra

Zdecydowanie popieram, i jakąś większą reklame, bo fajny serwer a szkoda by było spisać na straty.

Opublikowano
Bynajmniej jest wyrównana walka, moim zdaniem to jest dobra cena bynajmniej cały serwer nie lata z petami.

@Snorlax znasz definicje słowa "bynajmniej"? Jeżeli nie,to nie używaj go po prostu.

Serwer niestety nudny, całkiem inna sprawa w prezentacji, a całkiem inaczej wyszło w praktyce.Najgorsza sprawa to brak administracji w grze, wszędzie trolling na wołaj.

Zobaczyci niebawem może będe startował z nastepnym ale z mega wielką reklamą  :)

@Terenzo. szybko się obudziłeś he.

Heniek.

Opublikowano

Dobrze słyszeć, że już masz wyjebane na ten serwer i szykujesz następny. Fajnie się grało. Elo

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

­Ruszysz się coś z tym serwerem? Jest tak masa bugów że szok.

Przed chwilą poszliśmy na dungeona ubić nemerre, niestety go nie było. 30 Minut w pizdu.

Wejdź na ten serwer i zajmij się nim.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Gra garstka osob niestety to nie jest to czego oczekiwalem, terenzo piszac ze niedlugo bedziesz startowal z nastepnym serwerem spisujesz siebie i ten serwer na straty ;)

Opublikowano

Nie lepiej ruszyć z ofensywną reklamą?

Uwierz mi gracze się wkur**ą jak ten serwer padnie.

Już się większość wkurwiła, bo zapowiedź była mega z*******a. Wszystko wydawało się takie ładne, piękne i cudowne.

Niestety niektóre błędy, brak administracji  w grze, brak Ts3, spowodowały że z 500 na starcie zrobiło się 100/200 w 2 dniu !

Serwer wyszedł jaki wyszedł, okropnie się zawiodłem i czas poszukać nowego serwera. Szkoda.

Heniek.

Opublikowano

­NruS2br.png

SS z gry

Zawiodłem się na Tobie Terenzo.

Postaram się o to żeby to był ostatni raz jak robisz w c***a użytkowników mpc.

Chyba sobie żartujesz. Została wprowadzona metoda płatności PSC... co w tym złego nie rozumiem. Muszą się uzbierać fundusze na dalszy rozwój serwera, kwotę która się uzbiera przeznacze na reklamę. I nikogo nie robię w ** 

Opublikowano

W ogóle nie zaglądasz na serwer, masz na niego wyjebane.

Jest więcej zbugowanych rzeczy niż na poprzedniej odsłonie, zamiast naprawić bugi i zająć się graczami to wprowadzasz PSC twierdząc że chcesz reklamę.

Jak tak masz się zajmować serwerami to lepiej nie twórz ich.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

­Terenzo my (gracze) chcemy po prostu wyjaśnienia co będzie dalej z serwerem?

Dużo osób odeszło jak napisałeś że będziesz robił serwer z mega reklamą.

Możesz nam powiedzieć czy serwer po prostu padnie z dnia na dzień czy będziesz walczył.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Ja się pytam po co tutaj gracie jak jest tyle bugów, że szok.. Jakby tych bugów nie było i by była z*****sta reklama to serwer props, ale jak widać wyj... na serwer i już robienie kolejnego. Takie "syfy" nie powinny mieć wgl możności zrobienia tematu, że takowy serwer startuje :) Typowy pod hajs na skiny dla terenza ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...