Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Medium]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I c**j kazdy spamuje ale nikt nie pisze o tym ze tu jest nieodpychanie z konia/wierzchowca juz wbudowane w clienta xD

Nie no nudno tak troche na poczatku , znowu te metiny tłuc zeby dropnąc 55 ku ... rzygam 

ale polecam :D

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

I c**j kazdy spamuje ale nikt nie pisze o tym ze tu jest nieodpychanie z konia/wierzchowca juz wbudowane w clienta xD

Nie no nudno tak troche na poczatku , znowu te metiny tłuc zeby dropnąc 55 ku ... rzygam 

ale polecam :D

to nie easy :D  ale da rade wszystko zrobic :D  dobry medium to jest 

Opublikowano

Dlaczego nadal aktywacja  forum nie jest naprawiona? Nadal poczta o2 nie otrzymuje linków aktywacji. Od 4 dni tak jest.

Jest tutaj ANTYEXP? Żeby wbić skill 55KU, więc jak tu dropić bez antyexpa? :)

Brak Teampeaka...

Wbudowany NOK.

Heniek.

Opublikowano

Dlaczego nadal aktywacja  forum nie jest naprawiona? Nadal poczta o2 nie otrzymuje linków aktywacji. Od 4 dni tak jest.

Brak Teampeaka...

Wbudowany NOK.

Właśnie ja myślałem, że mój komputer jest już tak zasyfiony cheatami, że tylko ja mam tego NOK`a. 

xD

wbudowany nok w klienta, hehe, fajnie hehe

Opublikowano

Brak Teampeaka...

Wbudowany NOK.

Pracuje nad tym aby aktywacja przychodziła również na o2

Brak teamspeka jest spowodowany tym ze nie uznaje tego jako komunikator pomięczy administrator -> gracz ( jest zbyt wiele przekłamań i prowokacji )

Tak jest wbudowane nie odpuchanie z konia ;) Tak sobie zaszaleliśmy :)

Co do liczby osób Online to wydaje mi się ze jest w normie o tej godzinie 428 osób bez żadnej reklamy to fajny wynik. Czytam sobie chat w grze i na prawde cieszę się ze nie ma problemów z grą czy jakimiś bugami. Odnosnie klienta jeśli komuś się nie chce włączyc niech opisze problem na forum, jak wstane rano wszytko będe analizował. Dziś już niestety zmykam spać, nie daje juz rady siedziec przed PC. Życzę wszytkim dobrej nocy i miłego expienia bez względu na jakim serwerze gracie :)

Opublikowano
Brak teamspeka jest spowodowany tym ze nie uznaje tego jako komunikator pomięczy administrator -> gracz ( jest zbyt wiele przekłamań i prowokacji )

Jest mega nuda, przez 2 godziny spam trolli na czacie pisząc na wołaj, że serwer będzie za chwile restartowany.

Brak jakiś GM którzy by usuwali takich graczy. Co do bugów racja, jeszcze nie wypatrzyłem.

Ale powiedz mi tylko czy jest tutaj ANTY EXP oraz dlaczego 55 ku?

A teamspeak to słabo ze nie ma, ale cóż zrobić.

Ps. proszę o aktywacje konta na forum: nick Heniek.

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...