Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Medium]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdyby chial to by mogl  porawic serwer wystarczyo by aby ponaprawial bledy typu wieza szpono baronowna nemer  bledy jedne z wiekszych  ale dodatkowo  zmnieszyl liczbe ku  bo 55 to przesada jak gracze pisali na wolaj.  Dodatkowo co do reklamy dostales terenzo propozycje TS dla serwera a Fern chial nagrywac seri z twojego serwera lecz nawet nie raczyles mu odpisac wiec niemow ze to wina pieniedzy  ze niema reklamy lecz twojego podejscia.  Jak zaczniesz cokolwiek robic w sprawie serwera to jest sznasa ze sie poprawi 

dodatkowo drop ulepszaczy do wierzchowca masz zugowany jak gralem ludzie bili po 40 wodow i nic 

trenzo wypowiedz sie czy masz zamiar cokolwiek porawic na serwie ?? 

tak jak widac  niemasz zamiaru nic naprawiac na serwie  forum juz dawno olales bo nawet tam nie zagladasz z tego co pisza ludzie.  

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie wygląda to tak jakby administrator włączył serwer i umarł. Przydałyby się jakieś informacje o dalszych planach, oraz do kiedy jest opłacony serwer.

Opublikowano

Jak narazie ty widze masz problemy czytania ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisałem ze zamkne Alucarda. Bedzie stał a jak pozyskam dochody to zorganizuje reklame. 

Po co ty z tym startowałeś, skoro nie masz teraz dochodów? Krytyka krytyką, będziesz się bronił.. ale LOGIKA, jakbyś wystartował na starcie z reklamą, to byś zarobił parę razy więcej i by było więcej graczy, a teraz co, wydasz w reklamę, albo będą gracze albo i nie, a jak już to na parę dni, bo topka już jest i wyjdą, ale powodzenia.. :D

Opublikowano

Serwer naprawdę dobry i mogę go każdemu polecić. Jest stabilny i od czasu wystartowania nawet na 5 min nie był offline. Także można bez problemowo pograć. Co do liczby graczy to o dziwo z dnia na dzień jest ich coraz więcej, więc myśle że nie ma co narzekać.

a teraz co, wydasz w reklamę, albo będą gracze albo i nie, a jak już to na parę dni, bo topka już jest i wyjdą, ale powodzenia.. :D

Co do tej TOPki to powiem tak, dogonienie jej to dla doświadczonego gracza kwestia 3 góra 4 dni. 90 lvl daje Ci miejsce TOP 3 a lvl lecą tam dosyć szybko, to w końcu medium. TOPka expi bardzo powoli bo mają małą konkurencję. Dlatego nie widzę tutaj żadnej bariery dla nowych graczy.

Opublikowano

Serwer naprawdę dobry i mogę go każdemu polecić. Jest stabilny i od czasu wystartowania nawet na 5 min nie był offline. Także można bez problemowo pograć. Co do liczby graczy to o dziwo z dnia na dzień jest ich coraz więcej, więc myśle że nie ma co narzekać.

Co do tej TOPki to powiem tak, dogonienie jej to dla doświadczonego gracza kwestia 3 góra 4 dni. 90 lvl daje Ci miejsce TOP 3 a lvl lecą tam dosyć szybko, to w końcu medium. TOPka expi bardzo powoli bo mają małą konkurencję. Dlatego nie widzę tutaj żadnej bariery dla nowych graczy.

Zacząłem grać dość niedawno i jestem bez problemów w top 20. Serwer na dłużej, liczba graczy nie jest może imponująca ale nowych osób przybywa. Zapraszam do jinno :)

Opublikowano

Zacząłem grać dość niedawno i jestem bez problemów w top 20. Serwer na dłużej, liczba graczy nie jest może imponująca ale nowych osób przybywa. Zapraszam do jinno :)

Zdecydowanie jest to serwer na dłuższą metę. Pod jakim nickiem można Cie znaleźć w grze ? :)

Opublikowano

Zdecydowanie jest to serwer na dłuższą metę. Pod jakim nickiem można Cie znaleźć w grze ? :)

Pod takim samym jak na forum - Solymr.

Opublikowano

Serwer jest MEGA ! Same zalety narazie wad nie widzę poza mała ilością graczy ale to chyba tylko kwestia czasu ! :D 

Pytanko, da sie doładować IS przez PSC? Mam trochę grosza i chciałbym wspomóc serwer ! :D 

ZAPRASZAM DO GRY ! 

Opublikowano

­Może wkońcu dodaje jakąś aktualizacje no ale wypadałoby coś o tym wspomnieć na MPC/Forum serwera.

Znajomy odkrył, że padł także TS. Możliwe, że serwer był wykupiony u tej samej firmy i mają kłopoty.

Opublikowano

Terenzo siedzi nad innym projektem i pewnie nie chciał robić większego zamieszania po prostu wyłączył serwer :D Skoro padło wszystko. 

Zarobił już a mamonu mu się przydadzą na co innego ...

Pozdrawiam :p

Opublikowano

Kiedy będzie naprawiona wieża pająków? Gram na tym serwerze i nie mam zamiaru przestać jak narazie, ale serio, musisz się ogarnąć, bo ten serwer nadal ma bugi. Przydałoby się też w końcu załatwić kogoś od reklamy. Wchodziłem na kilka serwerów pod rząd i szybko wychodziłem, a tutaj zostałem. Zacznij aktywnie odpowiadać innym, jesteś i tak codziennie na forum. I zacznij pytać graczy co jest jeszcze do poprawy.

Prawdziwych przyjaciół poznasz po tym jak reagują na Twój sukces.

Opublikowano

Kiedy będzie naprawiona wieża pająków? Gram na tym serwerze i nie mam zamiaru przestać jak narazie, ale serio, musisz się ogarnąć, bo ten serwer nadal ma bugi. Przydałoby się też w końcu załatwić kogoś od reklamy. Wchodziłem na kilka serwerów pod rząd i szybko wychodziłem, a tutaj zostałem. Zacznij aktywnie odpowiadać innym, jesteś i tak codziennie na forum. I zacznij pytać graczy co jest jeszcze do poprawy.

Może nie jest to zbyt ważny dungeon, ale warto byłoby naprawić. A z tych bardziej przydatnych - na końcu dungeona z Nemere brak jest głównego bossa. Innych większych bugów nie uświadczyłem.

Opublikowano

Może nie jest to zbyt ważny dungeon, ale warto byłoby naprawić. A z tych bardziej przydatnych - na końcu dungeona z Nemere brak jest głównego bossa. Innych większych bugów nie uświadczyłem.

Jak już jest to warto byłoby ją naprawić, nie? :) I sam przyznaj, że serwer powinien się rozwijać i udoskonalać, a tutaj jak postawiony tak stoi, bez żadnych aktualizacji.

Prawdziwych przyjaciół poznasz po tym jak reagują na Twój sukces.

Opublikowano

Jak już jest to warto byłoby ją naprawić, nie? :) I sam przyznaj, że serwer powinien się rozwijać i udoskonalać, a tutaj jak postawiony tak stoi, bez żadnych aktualizacji.

To już zależy od punktu widzenia.

W każdym razie serwer pewnie nie zostanie włączony przed poniedziałkiem, w weekendy przelewy nie idą.

Opublikowano

Serwer będzia działał. Mieliśmy problem z płatnościami firmy która nas hostinguje. Aktualnie czekam aż dostana przelew

oby to jak najszybciej się stało Terenzo.... 

Serwer mega :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...