Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Medium]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jednak widać różnice MPc Kiedyś a dziś .

Kiedyś wystarczyła reklama tutaj i było 1000 graczy przy dobrym serwerze.

Teraz Reklama tylko YT u jakiś pionków z małymi subami lub złodzieji ytberowskich , no ale taka reklama wystarcza.

Szkoda, że nie pykło .

Jednak samemu ciężko jest wszystkiego dopilnować .

Serwer w sam sobie przy pierwszej odsłonie i teraz b. dobry . Zabrakło reklamy . 

Mam nadzieję, że przy następnym projekcie będzie pompa !:)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

ja pier**** dobry serwer ale bez reklamy to na ch** wgl taki serwer włączać jak nikt na nim nie będzie grać bo nikt nie wie że taki serwer stoi serwer by miał przed reklamę i np bete to ludzi by było i by było z kim grać, a tak?? to jest za przeproszeniem gówno a nie granie już wolałem poprzednią odsłonę bo ludzi było te 1,5k + i było z kim grać według mnie jest po serwerze jeśli tej reklamy nie będzie.

Opublikowano

j**** terenzo farmazoniarz na obiecywał reklame dużą ilosć graczy ico mamy GOWNO

na żadnym jego serwie w życiu nie zagram..

Ps/ terenzo ty k***o oddawaj moje 3 dychy za is!!

Opublikowano

no cosie dziwic terenzo ma wylane na porawe bledow jak i na reklame szoda plikow tylko 

Daje Ci 200 zł ( bo tyle zarobiliśmy z serwera ) i idz zrób reklame z pompą. K***A MAĆ !! z czego ja mam ją opłacić. Ludzie ogarnijcie się troche. Nic nie poradze, muszę uzbierać swoje fundusze i zorganizować reklame. Każdy kłapie tym swoim niewypoarzonym ryjem a nikt nie wie jak jest na prawde

Opublikowano

­

Daje Ci 200 zł ( bo tyle zarobiliśmy z serwera ) i idz zrób reklame z pompą. K***A MAĆ !! z czego ja mam ją opłacić. Ludzie ogarnijcie się troche. Nic nie poradze, muszę uzbierać swoje fundusze i zorganizować reklame. Każdy kłapie tym swoim niewypoarzonym ryjem a nikt nie wie jak jest na prawde

Weź nie pieprz o zarobkach bo i tak więcej zarobiliście.

Gdybyś naprawiał bugi i wchodził na serwer to by serwer żył.
Ludzie by wchodzili na serwer gdybyś coś z nim robił więc nie bądź hipokrytą i nie pieprz farmazonów bo to jest śmieszne co Ty tu odwalasz.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

­

Weź nie pieprz o zarobkach bo i tak więcej zarobiliście.

Gdybyś naprawiał bugi i wchodził na serwer to by serwer żył.

Ludzie by wchodzili na serwer gdybyś coś z nim robił więc nie bądź hipokrytą i nie pieprz farmazonów bo to jest śmieszne co Ty tu odwalasz.

No to przecież naprawia ( uj że metodą coś jest nie tak to usune i nie będzie ) no ale nie można powiedzieć że nie robi nic 

Opublikowano

To po c**j robisz serwer, jak Cię k***a nie stać na reklame? No pojebane, na cholere się pchasz?

Heniek.

Opublikowano

To po c**j robisz serwer, jak Cię k***a nie stać na reklame? No pojebane, na cholere się pchasz?

Dlaczego robię ?? już ci odpowiadam : Bo chce i mogę. 

Opublikowano
Dlaczego robię ?? już ci odpowiadam : Bo chce i mogę. 

No to rób sobie, rób dalej. Rób śmiało serwer, ale nie obiecuj graczom gruszek na wierzbie skoro wiesz, że Cie nie stać. Pisanie takich tekstów:

Daje Ci 200 zł ( bo tyle zarobiliśmy z serwera ) i idz zrób reklame z pompą. K***A MAĆ !! z czego ja mam ją opłacić.

jest nie zbyt ładne z twojej strony. Jest to twoja wina, podejmujesz się pracy i Ty jesteś za to odpowiedzialny.

Heniek.

Opublikowano

Tu już nawet nie chodzi o tą śmieszną reklamę..

Ty najzwyczajniej wszystkich olewasz.  :yay:

Ok, nie miej graczy chwilowo z powodu braku reklamy, ALE OPIEKUJ SIĘ STARY SERWEREM.

Siedź i odpowiadaj ciągle w temacie, siedź ciągle na forum, usprawniaj serwer..

Przecież to wszystko jest jakimś żartem. Nie masz pieniędzy na reklamę? Ok. To zajmuj się serwerem przynajmniej i już uzbiera się tyle graczy żeby zebrać pieniądze na DOBRĄ reklamę.

Opublikowano

a tak pozatym po co grac na serwie skoro go zamkniesz bo nie przynosi on dochodow 

Jak narazie ty widze masz problemy czytania ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisałem ze zamkne Alucarda. Bedzie stał a jak pozyskam dochody to zorganizuje reklame. 

Opublikowano

­Po co grać na zbugowanym serwerze :vNie da się wytworzyć biżu bo potrzebne są ulepy z baronównej na którą nie da się wejść :v W dungeonie Nemerre sam Boss się nie pojawia ;v Zapytam z ciekawości, naprawisz te małe bugi czy nawet tego nie umiesz?

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Jak narazie ty widze masz problemy czytania ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisałem ze zamkne Alucarda. Bedzie stał a jak pozyskam dochody to zorganizuje reklame. 

Serwer naprawdę fajny .  Terenzo - zorganizujesz reklamę jak będą dochody , a więc skoro nie Masz kasy na reklamę to czy Masz na serwer?

Miło mi się na nim gra ale żal mi dupe ściska , że może paść .  A wogule to w*****a mnie fakt z reklamą . Kiedyś reklamy niebyły potrzebne ...

Serwer 9.5/10

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

nie grajcie tu szkoda czasu na gre żadnej reklamy nie było i nie będzie PROSZĘ WAS ABYŚCIE NIE ŁADOWALI W IS\a dla tego śmiecia terenzo ten serwer szybko padnie :))

NIE POLECAM SYF!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...