Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Medium]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja pyakm do srody jak nic   sie nie zmieni to odejde a jak zaczenie cos admin robic to moze zostane bo narazie gra okolo 100/150  bo spoty jednak pozajmowane c o jakis czas 

Opublikowano

­

@Terenzo do ku.rwy nędzy mógłbyś się wypowiedzieć czy juz wyje.bane na serwer hajs z isa zgarniety?

Nie nazwałbym tego hajsem a groszkami...

Na maszynę na miesiąc może wystarczy ale jak dołoży kieszonkowe ze skarbonki... :(( :(( :((

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

@Terenzo do ku.rwy nędzy mógłbyś się wypowiedzieć czy juz wyje.bane na serwer hajs z isa zgarniety?

Proponuję czytać moje posty a nie unosić mi się tutaj niepotrzebnie. Ale jak jesteś taki cwaniak to napisałem wyjaśnienie tej sytuacji w poście gdzieś na którejś stronie. Poszukaj sobie i nerwy odstaw na bok. Pozdrawiam

Opublikowano

Tak jak się spodziewałem 0 reklamy.. oraz 30 osób na serwerze. Git majonez...

y8HqE13.png                             

Opublikowano

­

Jaką reklamą, terenzo zbierał na skiny do csa dla brata.

Widze ze MPCForum zeszło na psy skoro tak prymitywana osoba jak ty ma taką range...

Opublikowano

­

Widze ze MPCForum zeszło na psy skoro tak prymitywana osoba jak ty ma taką range...

Odpowiesz wreszcie na moje pytanie?

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

­

­

Odpowiesz wreszcie na moje pytanie?

On Ci na nic nie odpowie bo taki z niego technik jak z koziej dupy trąba.

Pierwszy raz się spotykam z czymś takim żeby właściciel nic nie zrobił po wystartowaniu serwera.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Myślałem, na poważnie, że Alucard zrobi rework i ten mega serwer stanie na nogi ale taki bezmózg @Terenzo wbite ma w serwer ZERO REKLAmy gdzie byla zapowiadana Zero interesowania się serwerem.. DNO I WODOROSTy nie polecam wam grać na tym "serwie" i mam prośbe do was abyście absolutnie nic nie ładowali w is;a gdyż to wyrzucanie pieniędzy w błoto a co do cb @Terenzo to serdeczny chuy ci w dupe za taką akcje i obiecuje, ci ze zrobie odpowiednią opinie i nie zagram na zadnym twoim serwerze bo się nadajesz do serwerów minecrafta  a nie metina tłuku ze wsi!

Opublikowano

ale co tenzo ma wylane w reklame serwera  tak samo dziekuje za gre na seriwe ale mma dosc olewanai i 0 komunikacji z adminem  

niedziela rano tenzo pisal ze ma dzien wolnego i ponaprawia do tera z to co bylo pobugowane  nadal jest pobugowane 

0 komunikacja z adminem 

0 reklamy nic  doslownie 

dodatkowo przeczytałem http://www.mpcforum.pl/topic/1474460-poszukuje-sponsoringugamemaster/

i padlem jak  doszlem do momentu                                                   Co oferuję:

- Systematyczność w pracy, update

- Jestem osobą która zna się co nie co na rzeczy wiec nie ma mowy o bugach

- Stabilność plików jak i całej rozgrywki

nic sie nie sprawdza z tego co napisales 

Opublikowano

W porównaniu do innych serwerów jest mega :) Wbijajcie wystarczy dobra reklama i będzie git :) Jeżeli chodzi o sklepy to każdy może popełnić błąd szczególnie wtedy kiedy wprowadzane są nowości w tym przypadku sklepy offline gdzie bug i problemy z nimi są całkiem możliwe i wybaczalne , zostały usunięta moim zdaniem bardzo dobrze jeżeli ma to pomóc to się w 100% zgadzam czekamy na reklame bo server jest 10/10 :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...