Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Medium]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oczywiscie dotyczace item shopu ;)

Nie tylko, ale to też by się przydało, bo mam darmowe sms'y i takie tam i kasę, którą mam nie wydaję. :/

Reklama, IS, czy jakieś nowe eventy masz wymyślone albo przyjmujesz propozycje.

I jak wygląda sprawa z klasami takimi jak Archer/Healer. :P

­

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

U mnie niestety nie działa nadal do kwarantanny daję, inne serwery tego nie mają tylko wyjątek jak zwykle musiał być tutaj bez sensu...

A jak jest w kwarantannie, to kliknij prawym na plik tam i takie coś znajdź "Przywróć i wyłącz ze skanowania", po tym powinno być gotowe. :)

­

Opublikowano

Przywrócić można ale nie da się go przywrócić i zarazem wyłączyć ze skanowania.

A masz może tam podaną dokładną wersje ESET'a? Przydałoby mi się to, wtedy sposób będzie mi łatwiej znaleźć rozwiązanie.

­

Opublikowano

­

Przywrócić można ale nie da się go przywrócić i zarazem wyłączyć ze skanowania.

Jak masz wyłączony folder to wystarczy przywrócić i już tam zostaje (o ile zrobiłeś tak jak w tym ostatnim poście na 1 stronie).

tenor.gif

Opublikowano

­

Sprawdź to, nie chce mi się tłumaczyć tego na polski, ponieważ dokładnie nie wiem jak w polskim ESET'cie to wygląda, a to znam(robiłem) i powinno zadziałać, mam nadzieję. :_:

To akurat jest do Smart Security nie do Antivirus 

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

­

To akurat jest do Smart Security nie do Antivirus 

Masz tam przecież "Open ESET Smart Security or ESET NOD32 Antivirus.", więc...

Inaczej Ci nie pomogę, nie zaśmiecajmy więcej tego tematu, bo więcej Ci nie jestem w stanie wyjaśnić.

Opublikowano

No zobaczymy, klient sie pobiera. Ciekawe co wyjdzie z tego reworka, byś terenzo tego nie spierdzielił. No i mam nadzieje, ze więcej tu Medium niż Harda.

Opublikowano

na starcie pewnie będzie mało osob bo znalazłem tylko 1 reklame u youtubera ktory nie ma nawet 1k widzów..

Opublikowano

No zobaczymy, klient sie pobiera. Ciekawe co wyjdzie z tego reworka, byś terenzo tego nie spierdzielił. No i mam nadzieje, ze więcej tu Medium niż Harda.

Jest tu dużo 'mediuma', przynajmniej tak było na poprzedniej wersji, harnaś zostać Twoją seksowną buffką/healerką? :D Bo dropa robię osobno. :_:

­

Opublikowano

q

­

Czemu?

Moim zdaniem jest to dobre rozwiązanie, na pewno będzie się ciężej expiło ale to może na plus.

Nie lubię serwerów na których mam wszystko w tydzień to jest po prostu nudne...

A po za tym nie ma z tego żadnej satysfakcji.

sluchaj byla 1 odslona i postawili 2 odslone na kazdej gralem i bylsimy top 1 po za tym ze masa bugowo byla z sklepami offline itp padl za 1 razem i za 2 razem po tygodni tak samo padnie teraz bo napewno bd te bugi co wczesniej i sobie je wygorzystam i spierdole ten serwer :) pozdro

Opublikowano

q

sluchaj byla 1 odslona i postawili 2 odslone na kazdej gralem i bylsimy top 1 po za tym ze masa bugowo byla z sklepami offline itp padl za 1 razem i za 2 razem po tygodni tak samo padnie teraz bo napewno bd te bugi co wczesniej i sobie je wygorzystam i spierdole ten serwer :) pozdro

Tak mi się zdaje że masz kompleksy... I to poważne , do tego problemy w domu. 

Zobaczymy jak to wyjdzie na starcie, i za kilka godzin / dni może będzie się gdzie "zatrzymać" na chwilę. 

Pytanie ;

@Terenzo.

Jakiś pacher czy coś będzie / jest gdzieś ?? Bo prawdę mówiąc klient zajmuje niecałe 900 mb i się zastanawiam czy już wszystko jest czy bd trzeba pobierać ... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Najważniejsze sprawy dotyczące serwera, które są dla mnie bardzo ważne to:

- Kiedy naprawicie aktywacje konta na forum? 

Musisz to zrobić, zanim uzyskasz dostęp do strony jako zarejestrowany użytkownik.

Nadal nie przychodzi aktywacja na pocztę o2.

- Kiedy będzie podgląd płatności przelewem, kiedy będzie włączony ItemShop by zapoznać się z cenami oraz przedmiotami?

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...