Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Medium]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dopiero co wystartowałeś z serwerem i już zapowiadasz następny? żenadix. masz super serwer ale z organizacją słaaabo

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Terenzo dostales nieoszlifowany diament, wystarczylo tylko sie postarac i go oszlifowac ciezka praca i wysilkiem naprawic bugi ogarnac reklame.

Ale skoro ty juz na starcie mowisz ze bedziesz robil nowy serwer z z*******a reklama to przekresliles siebie i wszystkie serwery jakie bedziesz wypuszczac na tym forum.

Dam sobie reke uciac ze serwer niedlugo padnie z powodu braku graczy a metoda SM za PSC jest tylko po to zeby sie odkuc i zarobic na nowy serwer.

Myslalem ze serwer z twoim imieniem bedzie mial renome(marke) sam w sobie, ze nie wypuscisz gowna jednak sie mylilem.

Odradzam gry na tym serwerze i na kazdym od tego pana, nie pozdrawiam ;)

Opublikowano

­Terenzo my (gracze) chcemy po prostu wyjaśnienia co będzie dalej z serwerem?

Dużo osób odeszło jak napisałeś że będziesz robił serwer z mega reklamą.

Możesz nam powiedzieć czy serwer po prostu padnie z dnia na dzień czy będziesz walczył.

+1 ode mnie. Terenzo jak możesz zapowiadać kolejny serwer kiedy dopiero co ludzie włożyli hajs w ten ? Ahh już rozumiem, następny też będzie na miesiąc pod isa ? 

//

Opublikowano

Dziś zabieram się za poprawe niedoskonałości na serwerze. Mam cały wolny dzień wieć to ogarne. Ten serwer na pewnie nie zostanie wyłączony chce uzbierać odpowienią kwote na reklamę Alucard. Lecz każdy dobrze wie ze reklama w dziesiejszych czasach nie kosztuje mało. 

Opublikowano

@Terenzo jak uzbiuerasz to juz bd za pózno rób reklame teraz nie za tydzieñ bo bédzie po serwerze!

Serwer kozak tylko malo ludzi

Dlaczego za pózno ? ważne zeby serwer nia miał bugów i dobrze działał. Czas na reklamę jest zawsze. Jeśli wykupimy potężną reklame to ludzi przybedzie. Przykładem takiego działania jest Ascarial kiedy jeszcze prowadził go pierwszy własciciel

Opublikowano

to ulepszanie tarczy na 61 jest troche smieszne poszlo mi juz 24 kropel krwi  a nie wspomnie o  innych ulepszacza a tarcza max +8 3x byla 

dodatkowo wieza na 60 lvl nie dziala 

Opublikowano

Dlaczego za pózno ? ważne zeby serwer nia miał bugów i dobrze działał. Czas na reklamę jest zawsze. Jeśli wykupimy potężną reklame to ludzi przybedzie. Przykładem takiego działania jest Ascarial kiedy jeszcze prowadził go pierwszy własciciel

Nie ma bugów? Ty chyba sobie żartujesz, jest pełno bugów np. z nemerą. Ciekawy jestem jakie udziały ma w tym Proboszcz, bo raczej wątpię że sam byś wypuścił taki syf z bugami. A reklamę serwera robi sie od samego początku, a nie tydzień po starcie.

AnnwID.gif

Opublikowano

Dokładnie reklamę robi przed startem serwera,a nie po starcie.Po 1 jechałem cały czas na wh aż do 65 lev zero odzewu administracji,po 2 wieża szponów zbugowana,po 3 z

wodza orków nie dropią ulepki na nastepny poziom wierzchowca,po 4 odechciało mi się grać 55 ku do G ? chyba sobie żartujesz to medium a nie hard.Nie masz zielonego

pojęcia o stawianiu serwerów,jak byś wiedział to inaczej by to wyglądało na starcie,30 graczy online na serwerze o godz 11.40 to coś jest nie na rzeczy kto nie wierzy proszę

bardzo jinoo ch1 w samo południe.I jeszcze 1 jak się ogłaszasz że potrzebujesz ludzi do serwera to chociaż im odpisz.

13309773008085219257.jpg

Opublikowano

kuźwa zróbcie tą reklamę i będzie git, jak na serwerze z reklamą dużo ludzi to muszą być bugi itp, a jak serwer bez bugów to bez ludzi a serwer jeden z najlepszych na jakich grałem tyle że był by jeszcze lepszy gdyby tych ludzi tu było te 500+  mógł by być nawet restart serwera ale z ludźmi (bo nawet gdy zrobisz reklamę to wątpię że dużo ludzi wejdzie na serwer w którym każdy już wbił level poexpił itp)

Opublikowano

@Terenzo Wypowiedz się czy robisz dzisiaj lub jutro reklame i czy na pewno bo nie wiem czy zawijąć się z ekipą z serwera czy czekać...

Jak od niego doczekasz się odpowiedzi,to prędzej wigilia w styczniu trafi  :D daj se spokój kolego.

Opublikowano

­I jak terenzo dalej zero odzewu?

Jak spierdolić taką dobrą reputacje na MPC w 2 dni.

Będę odsyłał ludzi do tego tematu żeby wiedzieli jak się kończy zabieranie za serwer bez reklamy.

Nie wiem jak tak można bo to mija się z celem.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...