Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Medium]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wie ktoś może czy poradzę sobie surą wp bez buffa?  :)

Poradzisz sobie, jeśli odpowiednio wcześnie ogarniesz skille. :P

Z tego co pamiętam to tylko solowanie bossów było trudniejszą kwestią - ciężko z wróżką. :/

Opublikowano

Nie bo jesteś rudy  :yay:  :yay:

Oby do przodu kręcic sie musi , dobry servvvvv [5] 

Nie pyskuj B) Będziesz Tu grał? ^^ 

@Eladrin 

Dzięki za info :) 

No to czekamy, jeszcze godzinka :) 

Przydałoby się jakieś info od Terenzo :/

u30u5xpdzqna.png

Opublikowano

­

Wie ktoś może czy poradzę sobie surą wp bez buffa? :)

Myślę że sura sobie poradzi, tym bardziej że są solo buffy, oczywiście nie będzie tak łatwo ich zdobyć.

Jak ze skillami ? (przepraszam, może przeoczyłem?)

PS. Na pewno wbije ze znajomymi.  :)

Chyba standardowo, nie jestem pewien :).

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Nie polecam...

Takie serwery są bez sensu :) Po tygodniu max dwa tyg ludzie odchodzą bo nie ma co robić ^^ albo jakieś bugi są ...

Netmetin dziś startuje 300lvl :) 2x lepiej się będzie grało niż tutaj ... 

Dużo nowości i na poprzedniej wersji grało okolo 1,5k ludzi tak że na tej będzie to samo a może i nawet lepiej bo jest bardziej dopracowany....

Opublikowano

Nie polecam...

Takie serwery są bez sensu :) Po tygodniu max dwa tyg ludzie odchodzą bo nie ma co robić ^^ albo jakieś bugi są ...

Dużo nowości i na poprzedniej wersji grało okolo 1,5k ludzi tak że na tej będzie to samo a może i nawet lepiej bo jest bardziej dopracowany....

Netmetin ma zrypaną po całości administracje, padnie max po miesiącu, jak Cycu zbierze hajs.

AnnwID.gif

Opublikowano

­

Nie polecam...

No i masz reporta za reklamę, proszę nie wchodź do tego tematu jak nic nie wiesz o serwerze i go hejtujesz.

Nie obchodzi mnie twój Net**tin, lepiej się pochwal ile dostajesz za tą marną anty reklamę.

Następnym razem pisząc komentarz, przepraszam hejt...

Uzasadnij go i napisz co ci się nie podoba.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Nie polecam...

Nie rozumiem po co tu wchodzisz, bezczelnie reklamujesz inny serwer, skąd wiesz, że jest bardziej dopracowany skoro nie grałeś i wiesz tyle ile masz na SS'ach? raport poleciał. :)

Widzę, że w każdym temacie takie gówno piszesz. - http://prntscr.com/8uh723  , a Twoja historia z postami opiera się w połowie na cheatach. :)

Terenzo, jakieś informacje? Została dosłownie chwila do startu. :x

­

Opublikowano

Netmetin ma zrypaną po całości administracje, padnie max po miesiącu, jak Cycu zbierze hajs.

Może nie będzie aż tak źle ...

A ty myślisz że tutaj będzie lepiej ? 

Opublikowano

Może nie będzie aż tak źle ...

A ty myślisz że tutaj będzie lepiej ? 

Ten serwer ma bardzo dobrego technika co nie można powiedzieć o Ne**etinie, Cycu zawsze leciał na hajs i to się nie zmieni.

A jakie odstępy czasowe? Ciężko będzie na zrobienie skilli ? 

Łatwo zdobyć rady oraz egzo, wiec o skille się nie musisz martwić bo będzie izi :)

AnnwID.gif

Opublikowano

Po mino małego ruchu w prezentacji i niewielkiej ilości osób w temacie i tak polecam i życzę jak najlepiej.

Mam nadzieje, że graczy będzie grubo ponad 300! :)

300 ?? 500 to na ch1 bedzie ;)

Opublikowano

­

No i masz reporta za reklamę, proszę nie wchodź do tego tematu jak nic nie wiesz o serwerze i go hejtujesz.

Nie obchodzi mnie twój Net**tin, lepiej się pochwal ile dostajesz za tą marną anty reklamę.

Następnym razem pisząc komentarz, przepraszam hejt...

Uzasadnij go i napisz co ci się nie podoba.

Sorry , ale nic nie dostaje za reklame bo nawet jej nie robię :)

A co do tego że bez sensowny kom. To napisałem że takie serwery padają szybko bo sie ludzią nudzi... widzę że umiesz czytać + plusik leci ^^

Opublikowano

Sorry , ale nic nie dostaje za reklame bo nawet jej nie robię :)

A co do tego że bez sensowny kom. To napisałem że takie serwery padają szybko bo sie ludzią nudzi... widzę że umiesz czytać + plusik leci ^^

Uwierz mi, że ten serwer się szybko nie znudzi, grałem na S1 i wiem jak się gra, fajne dungony, przyjemny drop, dobry exp, ogólnie jest co robić :)

Serio 55 ku do g? Lecą jakieś szkaty ku z metinów? Skąd kamienie duchowe? I skąd pety?

pety pewnie z IS'a, a co do szkat z metinów to nie pamiętam.

AnnwID.gif

Opublikowano

Serio 55 ku do g? Lecą jakieś szkaty ku z metinów? Skąd kamienie duchowe? I skąd pety?

leca pudelka 5 -ciu ku i reszta metiny wszystko mozna zdobyc w grze pety fryzki i kostiumy

Opublikowano

Uwierz mi, że ten serwer się szybko nie znudzi, grałem na S1 i wiem jak się gra, fajne dungony, przyjemny drop, dobry exp, ogólnie jest co robić :)

pety pewnie z IS'a, a co do szkat z metinów to nie pamiętam.

powiem że zobaczę co wyjdzie lepiej ( ilość graczy )

I zadecyduje o grze tu lub tu 

Jak coś to będę szukał gildii z ts3 można pisać na PW jak ktoś będzie coś zakładał :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...