Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alucard.pl

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Endymion skończ te swoje mizerne wypociny, bo to jest zwykł hejt, ponieważ, iż boisz się, że startuje lepszy serwer od Vesterisa (taka prawda). Nie ma to jak kopać kogoś od kogo brało się nauki, pomoc co nie? Jak na razie to mam tylko 1 słowo dla ciebie dorośnij... Martwi mnie jedna rzecz otóż 1 technik, myślę, że to jest zbyt mało o ile na prawdę Terenzo naprawił bugi. Jak na razie mało informacji. Ponawiam pytanie reklama będzie? + to do aktywacji e-maila to prawda nie przychodzi na nie które poczty :)

Wypierdalaj z tym bełkotem, jak chcesz mi coś powiedzieć to naucz się składać zdania jak człowiek, a nie małpa.

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Endymion to był zamierzony efekt ;3  Co do serwera hard/medium te nazwy bardzo mnie irytują ze względu na to, że wiele serwerów ma tylko taką nazwę prosiłbym o rozpisanie jak z eq i expem.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Sh4ke miał racje, że MPC powinien mieć próg IQ dopuszczalny, powinniśmy egzamin wstępny wprowadzić.  ^^

Terenzo, można jakieś informacje? Niecierpliwimy się, a czasu zostało mało. :(­

Opublikowano

@Endymion skończ te swoje mizerne wypociny, bo to jest zwykł hejt, ponieważ, iż boisz się, że startuje lepszy serwer od Vesterisa (taka prawda). Nie ma to jak kopać kogoś od kogo brało się nauki, pomoc co nie? Jak na razie to mam tylko 1 słowo dla ciebie dorośnij... Martwi mnie jedna rzecz otóż 1 technik, myślę, że to jest zbyt mało o ile na prawdę Terenzo naprawił bugi. Jak na razie mało informacji. Ponawiam pytanie reklama będzie? + to do aktywacji e-maila to prawda nie przychodzi na nie które poczty :)

Bądźmy poważni, ale jak Alucard ma być lepszy od Vesterisa, to ja będę roznosić paczki na święta.

@Terenzo. ile będzie kosztował full IS do expa?

Po c**j ci to wiedzieć złodzieju i tak ojebiesz kilka kont, przecież masz bazy  :yay:

edit, przepraszam macie.

­

6823214443099701049127.gif

Opublikowano

­

Aktywacja przychodzi na wszystkie poczty ale trzeba poczekać mniej więcej 24 h.

Nie wiem czym jest to spowodowane.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

@Endymion skończ te swoje mizerne wypociny, bo to jest zwykł hejt, ponieważ, iż boisz się, że startuje lepszy serwer od Vesterisa (taka prawda). Nie ma to jak kopać kogoś od kogo brało się nauki, pomoc co nie? Jak na razie to mam tylko 1 słowo dla ciebie dorośnij... Martwi mnie jedna rzecz otóż 1 technik, myślę, że to jest zbyt mało o ile na prawdę Terenzo naprawił bugi. Jak na razie mało informacji. Ponawiam pytanie reklama będzie? + to do aktywacji e-maila to prawda nie przychodzi na nie które poczty  :)

Wypierdalaj z tym bełkotem, jak chcesz mi coś powiedzieć to naucz się składać zdania jak człowiek, a nie małpa.

@Endymion Miej ty czlowieku odrobine godności. Łasiłeś sie do mnie jak ostatnia niedojda. Nie potrafiłeś niczego samodzielnie zrobić/wykonać/edytować. Zostałeś stworzony przez takich ludzi jak ja wiec miej odrobinę godności i zachowuj się odpowiedzialnie jak na ucznia przystało

PS. Zaraz sprawdzę sprawę odnośnmie emailu w reje. Wsyztkie konta tak czy  inaczej zostana katywowane

Opublikowano

­

@Endymion Miej ty czlowieku odrobine godności. Łasiłeś sie do mnie jak ostatnia niedojda. Nie potrafiłeś niczego samodzielnie zrobić/wykonać/edytować. Zostałeś stworzony przez takich ludzi jak ja wiec miej odrobinę godności i zachowuj się odpowiedzialnie jak na ucznia przystało

PS. Zaraz sprawdzę sprawę odnośnmie emailu w reje. Wsyztkie konta tak czy  inaczej zostana katywowane

Dungeony w PT, czy solo? Jeśli w PT to dodaj chociaż opcję, że np. raz na 6/12h można wchodzić samemu.

tenor.gif

Opublikowano

­

Dungeony w PT, czy solo? Jeśli w PT to dodaj chociaż opcję, że np. raz na 6/12h można wchodzić samemu.

W początkowym etapie gry dungi na pewno w PT pózniej hmmm zależy od umiejętności gracza i posiadanej postaci

Opublikowano

Terenzo psie, to ja wymienię w czym mi pomogłeś (bo info typu 'zmiana typu danych' odnosnie yangow to c**j nie pomoc).

- Przekładanie itemów innych niż potka do belt inventory

- Dodanie odnośniku do sklepu na chacie

No k***a właśnie widzę jak się łasiłem. Parę razy więcej prosiłem o pomoc ale dostawałem odpowiedzi typu "nie wiem". Spierdalaj bo zachowujesz się jakbyś miał grabie w piździe i to nie stroną za którą sie je trzyma. No ale jak hajs pożyczałeś to byłeś miły, hehehehe. (może i były to przysłowiowe grosze, ale sam fakt xp)

Opublikowano

Terenzo psie, to ja wymienię w czym mi pomogłeś (bo info typu 'zmiana typu danych' odnosnie yangow to c**j nie pomoc).

No k***a właśnie widzę jak się łasiłem. Parę razy więcej prosiłem o pomoc ale dostawałem odpowiedzi typu "nie wiem". Spierdalaj bo zachowujesz się jakbyś miał grabie w piździe i to nie stroną za którą sie je trzyma. No ale jak hajs pożyczałeś to byłeś miły, hehehehe. (może i były to przysłowiowe grosze, ale sam fakt xp)

Stwierdzam ze jesteś napinka internetowa a w zyciu Realnym Piz*a za przeproszeniem i taka prawda . A co Terenzo to Zna się na tym co robi i to się liczy . A zapomniałem dodać Jezeli chcesz się pospinać zapraszam do Katowic :*

@Edit@

@Terenzo. Odpisz mi na PW . Jak możesz to zerknij na ofertę :/

Sory za Spam .

My Friends.

Opublikowano

Skończe własnie w tym momencie z tobą dyskusje. Każdy spam który będziesz tworzył nie mający nic wspólnego z serwerem Alucard bede raportował jako offtopic. 

Nigdy nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! 

Oficjalnie zakonczyłem rozmowe z endymionem. Jeśli będziesz miał jeszcze jakiś pytania zapraszam na PW

Opublikowano

Endymion teraz sra pod gacie, bo Vesterisek stoi nowsze serwery startuję lepsze, to teraz narobił w gacie że straci graczy...

Ma konkurencję musi teraz trochę pospinać zniechęcić innych do serwerów ale to mu nie wychodzi.

Uważa się za zajebistego Technika a nawet klienta przenieść z Game 2k89 nie umiał na Source..  :s

Serwer dobry bo Terenzo mam nadzieję że to utrzymasz wbiję na start powodzenia! :D

53594961070274399019.png

Opublikowano

Endymion teraz sra pod gacie, bo Vesterisek stoi nowsze serwery startuję lepsze, to teraz narobił w gacie że straci graczy...

Ma konkurencję musi teraz trochę pospinać zniechęcić innych do serwerów ale to mu nie wychodzi.

Uważa się za zajebistego Technika a nawet klienta przenieść z Game 2k89 nie umiał na Source..  :s

Serwer dobry bo Terenzo mam nadzieję że to utrzymasz wbiję na start powodzenia! :D

Ale zobaczysz ze Będzie z kolegami tak samo jak on pseudo Technikami walił DDosy ale w sumie taka osoba jak on tylko tyle potrafi .

Ale chyba 1-szy raz zgadzam się z Asfenkiem :)

Pozdrawiam .

Opublikowano

"Jakbym miał się bać każdego serwera, który startuje to byłbym już siwy. Przetrwaliśmy Invorię - przetrwamy wszystko.  :yay:"

Dobrze, że ty umiesz coś poza kupowaniem/wyłączaniem serwera. Client to ciota i c**j, elo.

topic.

Serwera nie polecam.

Opublikowano

"Jakbym miał się bać każdego serwera, który startuje to byłbym już siwy. Przetrwaliśmy Invorię - przetrwamy wszystko. :yay:"

Dobrze, że ty umiesz coś poza kupowaniem/wyłączaniem serwera. Client to ciota i c**j, elo.

topic.

Serwera nie polecam.

Kolejny Post w ktorym udowadniasz swoja pustkę w rozumowaniu. Ale co mogę powiedziec jak dla mnie vesteris jak i ty jesteście siebie warci <3 . Na Vesterisie grałem i powiem ci tyle ogarnij Bug z kuponami SM ;* dzieki temu mam dosyć dużo SM <3

#Post nie na Temat ale nie będzie osoba z Płytkim pojazdem wypowiadać się na temat tego serwera .

A co do Serwera Polecam z całego serca . Terenzo dobra firma ;)

Opublikowano

Kolejny Post w ktorym udowadniasz swoja pustkę w rozumowaniu. Ale co mogę powiedziec jak dla mnie vesteris jak i ty jesteście puści . Na Vesterisie grałem i powiem ci tyle ogarnij Bug z kuponami SM ;* dzieki temu mam dosyć dużo SM <3

#Post nie na Temat ale nie będzie osoba z Płytkim pojazdem wypowiadać się na temat tego serwera .

A co do Serwera Polecam z całego serca . Terenzo dobra firma ;)

Czemu zawsze największy obrońcy serwera pierdolą o bugach, które nie istnieją na innym serwerze???? Już nawet nie chce mi się tego komentować, jeszcze terenzowi gałe opierdol przydupasie. xD

topic.

Ponownie nie polecam serwera. Więcej się tutaj nie wypowiadam, liżcie się dalej po kutasach idioci.

Opublikowano

Skończe własnie w tym momencie z tobą dyskusje. Każdy spam który będziesz tworzył nie mający nic wspólnego z serwerem Alucard bede raportował jako offtopic. 

Nigdy nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! 

Oficjalnie zakonczyłem rozmowe z endymionem. Jeśli będziesz miał jeszcze jakiś pytania zapraszam na PW

więc po kiego ch*ja dalej robicie niepotrzebny spam..

Opublikowano

Czemu zawsze największy obrońcy serwera pierdolą o bugach, które nie istnieją na innym serwerze???? Już nawet nie chce mi się tego komentować, jeszcze terenzowi gałe opierdol przydupasie. xD

topic.

Ponownie nie polecam serwera. Więcej się tutaj nie wypowiadam, liżcie się dalej po kutasach idioci.

Mówisz ze niema tego buga ? Zobacz sobie moje konto . 50k SM sam kupiłem w IS ? A co do przydupasa to po tej wypowiedzi juz Stwierdzam ze jesteś naprawdę osoba z kompleksami . Ja mowie co mysle nie szukam kolegów na mpc i nie wypominam im tego co i jak robili

PS : Mój Nick z vesteris DarekToKiep .

PS : Jezeli chcesz się naprawde pospinac napisałem UP zapraszam do Katowic :***** zobaczymy czy taki mądry jesteś w Świecie Realny . Wirtualny napinaczu

@Edit

JEZELI MASZ DALEJ PROBLEMY PISZ NA PW BO OSOBY DOBRZE MÓWIĄ ZE SPAM .

AVE

Opublikowano

Mówisz ze niema tego buga ? Zobacz sobie moje konto . 50k SM sam kupiłem w IS ? A co do przydupasa to po tej wypowiedzi juz Stwierdzam ze jesteś naprawdę osoba z kompleksami . Ja mowie co mysle nie szukam kolegów na mpc i nie wypominam im tego co i jak robili

PS : Mój Nick z vesteris DarekToKiep .

PS : Jezeli chcesz się naprawde pospinac napisałem UP zapraszam do Katowic :***** zobaczymy czy taki mądry jesteś w Świecie Realny . Wirtualny napinaczu

@Edit

JEZELI MASZ DALEJ PROBLEMY PISZ NA PW BO OSOBY DOBRZE MÓWIĄ ZE SPAM .

AVE

Żadna osoba nie ma tylu sm na Vesterisie, ba, nie istnieje nawet taka postać.

Btw. Chętnie wpadnę do tych Katowic, kolejny wpierdol dla Teamu Vesteris się szykuje?  =) Cholera, ale no, wiedziałam na co się piszę..

@topic, serwera nie polecam, kolejny rework serwera, który upadł, bo administracja pozwoliła sobie na takie bugi jak ze shopami offline.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Żadna osoba nie ma tylu sm na Vesterisie, ba, nie istnieje nawet taka postać.

Btw. Chętnie wpadnę do tych Katowic, kolejny wpierdol dla Teamu Vesteris się szykuje?  =) Cholera, ale no, wiedziałam na co się piszę..

@topic, serwera nie polecam, kolejny rework serwera, który upadł, bo administracja pozwoliła sobie na takie bugi jak ze shopami offline.

bez urazy , lecz owych sklepów tutaj nie ma , administracji która sobie pozwoliła na te bugi również , wy sobie pozwoliliście na to żeby wasz serwer padł przez ddos'y a jednak się podnieśliście.

Opublikowano

­

topic.

Jeszcze mnie dziwi czemu ty ostrzeżenia nie dostałeś, a no tak zapomniałem ten kto zna Makina może wszystko :)).

@topic

Zapraszam na Forum coraz więcej ludzi się rejestruje i robi się atmosfera :).

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...