Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alucard.pl

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Przepraszam ale to hipokryzja w czystaj postaci. W takim razie odpowiedzmy sobie na pytanie kim jesteś Ty?. Czy nie kolejnym " technikiem " który stawia serwer. Przypomne Ci ze też robiłeś REWORK serwera wiec miej odrobine godności i honoru. Jestem spokojnym człowiekiem do póki ktoś nie zacznie mi wody lać. PS. Alucard nie padł przez administracje tylko bug ze sklepami offline. Po drugie wszytkie serwery nie padły przez DDoS tylko "twój" wiec może coś z twoimi umiejętnościami nie tak, skoro zwykły szary administrator potrafi się zabezpieczyć a ty nie. Idz byc problemem gdzie indziej. Nie pozdrawiam tego Pana.

PS. Masz totalnie nieprofesionalne podejście do konkuręcji. Człowiek pomaga sobie nawzajem a tu wejdzie hiena która została stworzona przez ludzi MPC... Strasznie mi się nie spodobało to zachowanie

Tutaj się wtrące aczkolwiek alucard nie padł przez bug ze sklepami offline, stał nadal i liczba graczy była ok.
Padł przez tak zwanego 14 letniego "GM" Sony który "sprzedawał" eq na lewo a administracja się z tym kryła.
Dodatkowo Proboszcz udostępnił baze danych alucarda.

Jeśli nie wiesz o czym mówię zobacz wcześniejszy temat alucarda i ssy z gry wstawione przeze mnie.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Start 23? Jak tak to lecimy w Topkeee Panowiee no-lifeee

Kiedy jakies info odnośnie Rekrutacji i czy czytałeś all wiadomości ?@Terenzo.

Opublikowano

wczesniej dodal post ze juz ma wybranych i bedzie do nich pisal ;)

A ok rozumiem . Tylko slabo trochę napisałem podanie siedzialem nad nim z 1-2h i nawet nie przeczytał slaboo ;/ ale co zrobić ;p

Opublikowano

Czy te zwoje buffów mają jakieś ograniczenie lev ? ( czyli np po wbiciu jakiegoś lev już nie będziemy mogli ich użyć ?) i czy  zabezpieczyłeś żeby przy użyciu itemku + buffa nie dostawać bonów 2x ?

Opublikowano

Terenzo zrób tak że isa odpalisz dopiero po tygodniu gry  ;) każdy na początku będzie miał równe szanse.A po tygodniu gry to tak się rzucą na isa jak wściekłe psy na surowe mięso,a co za tym idzie to oczywiście większy zarobek dla ciebie :D

Opublikowano

na prezce widze 6/7 bon czy to sa zwykłe dodania 1-4/5 bo ikony ma jak 6/7

Tak, ale bez bonów na ludzi, klasy. :)

Opublikowano

Proponuje aby bony jakie występowały w 6/7 to wartość ataku np.100 i silny przeciwko potworom np.20%,i np 6/7 bony można by było dropnąć tylko z jakiś tam bossów.Z drugiej strony 6/7 byłyby coś warte i gracze też by tym handlowali i sprzedawali w sklepach.To tylko mój pomysł  ;)

Opublikowano

Proponuje aby bony jakie występowały w 6/7 to wartość ataku np.100 i silny przeciwko potworom np.20%,i np 6/7 bony można by było dropnąć tylko z jakiś tam bossów.Z drugiej strony 6/7 byłyby coś warte i gracze też by tym handlowali i sprzedawali w sklepach.To tylko mój pomysł  ;)

to troche za duzo jak na taki serwer  ale po 8% bylo spoko silny na potwory i 50 wartosci :D

Opublikowano

Tak jak było na poprzedniej wersji to było dobrze, niech tak zostanie. W sensie bonów.

Opublikowano

@Endymion skończ te swoje mizerne wypociny, bo to jest zwykł hejt, ponieważ, iż boisz się, że startuje lepszy serwer od Vesterisa (taka prawda). Nie ma to jak kopać kogoś od kogo brało się nauki, pomoc co nie? Jak na razie to mam tylko 1 słowo dla ciebie dorośnij... Martwi mnie jedna rzecz otóż 1 technik, myślę, że to jest zbyt mało o ile na prawdę Terenzo naprawił bugi. Jak na razie mało informacji. Ponawiam pytanie reklama będzie? + to do aktywacji e-maila to prawda nie przychodzi na nie które poczty :)

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...