Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alucard.pl

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro Terenzo jest tak dobrym technikiem, dlaczego zakupił gotowe pliki i poza usunięciem sklepów offline nie raczył kiwnąc przy nich palcem?

Moje stanowisko w sprawie reaktywacji jakichś marnych serwerów pewnie każdy już zna, dlatego tez dla nikogo nie będzie zaskoczeniem gdy napiszę, ze serwera nie polecam :)

Powiem więcej, mam nadzieję ze doczekam kiedys takiej chwili gdy własciciele tych absurdalnych serwerów będą mieć zakaz publikacji na tym forum.

Jakbyś czasami opuścił świat virutala i otworzył oczy i przeczytał każdą strone wraz z publikacją tematu to byś zauważył, dlaczego nie robił od nowa kompletnie server.

Coraz więcej bezbeków.

Opublikowano
 Na forum nie ma odpowiedniego dzialu

A żeby chociaż wszystkim forum działało, trzeci dzień czekam i nadal to samo... link na pocztę o2 nie przychodzi. Miało być naprawione, bo bez aktywacji nie mogę się zalogować.

Jak wygląda sprawa z ItemShopem? Wiadomo kiedy będzie gotowy i będzie można zacząć się bawić?

Heniek.

Opublikowano

A żeby chociaż wszystkim forum działało, trzeci dzień czekam i nadal to samo... link na pocztę o2 nie przychodzi. Miało być naprawione, bo bez aktywacji nie mogę się zalogować.

Jak wygląda sprawa z ItemShopem? Wiadomo kiedy będzie gotowy i będzie można zacząć się bawić?

gmail dziala 

Opublikowano

1

55 KU do G lecz rady i zwoje są odpowiednio dopasowane, tak samo wygląda sprawa z książkami. Ogólnym okiem osoby która nie gra w tą gra prawie w ogóle da rade zrobić taki skil w jeden dzień na G

1. Dzień do startu, forum prawie puste

2. Co z serwerem ts ?Czy Alucard będzie owy posiadał ? 

3. Mam nadzieję, że nie padnie jak poprzednia edycja.

4. Jak będzie z kontaktem z administracją serwera? 

5. Jak to jest na prawdę z tą reklamą ? Jeden dzień przed startem na forum 41 urzytkowników zarejestrowanych. Tak wiem, że nie każdy się rejestruje

6. Będzie licznik nie podkręcany na stronie głównej ?

//

Opublikowano

1. Dzień do startu, forum prawie puste

3. Mam nadzieję, że nie padnie jak poprzednia edycja.

6. Będzie licznik nie podkręcany na stronie głównej ?

1. i 3. to nie pytania, a 6. - nawet jeśli by to robił, to na 100% by Ci powiedział, że ten licznik podkręcał. Mózgu trochę użyj.

Ale serio, kiedy ten TS? :P

Opublikowano

1. i 3. to nie pytania, a 6. - nawet jeśli by to robił, to na 100% by Ci powiedział, że ten licznik podkręcał. Mózgu trochę użyj.

Ale serio, kiedy ten TS? :P

Podpinam sie do pytania kiedy ts ? :)

Opublikowano

Tak tak ja sobie zdaję z tego sprawę. Dlatego też w pomocy dla serwera napiałem ze potrzebuje osób. Zgłosiło się wiele ludzi, teraz bede wybierał i analizował. :)

najlepszy serwer w 2015 roku który był i sądze,że nadal będzie czekałem na ten serwer od dawna licze, że wszystko pójdzie dobrze!:))

Proszę cie o jedno abyś bardzo rozwaznie dobierał gm"ow gdyz na poprzedniej odsłonie był gm który grał w gildii swoją postacią i bardzo im pomagał w grze np.kickając nas na wiedzmach, czy Beranie a wiec cie prosze o rozwage w dobieraniu gmów :))

najlepiej gdybyś obsadził zaufanymi ludzmi których znasz Powodzenia! :))

Opublikowano

Nie wiem czemu wyskakuje mi trojan :/ Terenzo robił skan i niby czysty.

Bo to żaden wirus. Jest to wina programu którym była pakowana binka. Możesz być spokojny, dodaj do wyjątków. ;)

Opublikowano

Bo to żaden wirus. Jest to wina programu którym była pakowana binka. Możesz być spokojny, dodaj do wyjątków. ;)

Dzięki :) 

//

Opublikowano

­

Chyba do tej pory Resco jedyny nakręcił filmik :D

Spokojnie...

Reklama na pewno będzie.

Start dopiero jutro, cierpliwości.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

nawet reklama niepotrzebna :D przez mpc forum 2 tys online bedzie :D

Z tego co się zorientowałem to kilku youtuberów, którzy kręca serie z prywatnych serwerów właśnie nie wybrało tego serwera, tylko inny, który startuje w sobotę o 14. Także raczej będzie kiepsko z reklamą. Coraz bardziej wątpię czy będzie przynajmniej 500 graczy. 

//

Opublikowano

jest ten BS?

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...