Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alucard.pl

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żadna osoba nie ma tylu sm na Vesterisie, ba, nie istnieje nawet taka postać.

Btw. Chętnie wpadnę do tych Katowic, kolejny wpierdol dla Teamu Vesteris się szykuje?  =) Cholera, ale no, wiedziałam na co się piszę..

@topic, serwera nie polecam, kolejny rework serwera, który upadł, bo administracja pozwoliła sobie na takie bugi jak ze shopami offline.

Z przyjemnością przypomne tylko ze też mieliście reworka :) Pozdrawiam i nie wchodziłem wam do tematu aby wypisawać bzdury. Każdy powinien popatrzeć najpierw na siebie a pózniej krytykować innych. 

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedna rzecz nie funkcjonuje tutaj na tym forum prawidłowo. Bo taki @Endymion za posty typu "liżcie się dalej po kutasach idioci, Client to ciota i c**j, elo." .

Powinien dostać ban bynajmniej na pisanie. Bo nikt nie zapraszał go do tego tematu, ani nie prowokował. Trochę to żałosne, ale chyba zazdrość wzięła górę, temat do siódmej strony był wypełniony samymi pozytywnymi komentarzami, aż naglę Pan(dziecko) Endymion zjawił się i zrobił z siebie irytującego chłopaka chociaż miałem go za poważnego człowieka.

Co do serwera oczywiście polecam.

Dodanie 6/7 będą w dropie czy IS ?

837371446280124127260.png
Opublikowano

­

Z przyjemnością przypomne tylko ze też mieliście reworka :) Pozdrawiam i nie wchodziłem wam do tematu aby wypisawać bzdury. Każdy powinien popatrzeć najpierw na siebie a pózniej krytykować innych. 

Jak widać team Vesteris'a to po prostu hipokryci.

Kiedyś ciebie broniłem Endymion, ale za to jak się odnosisz w stosunku do innych czuje się jak idiota.

Nie rozumiem jak można napisać ''jeszcze terenzowi gałe opierdol przydupasie'' bardzo bogate słownictwo.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

jest BS na serwerze?

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Jakiś powód ? za serwerem stał ProBoszcz i zrobił w konia wiele osób w tym mnie na 100 zł w IS.

Tylko teraz Terenzo jest właścicielem bo odkupił serwer od ProBoszcza, więc taki powód jest nie adekwatny. Możecie mieć żal i pretensję oraz zrezygnować z gry, ale nie ma powodu winić Terenzo.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Skoro Terenzo jest tak dobrym technikiem, dlaczego zakupił gotowe pliki i poza usunięciem sklepów offline nie raczył kiwnąc przy nich palcem?

Moje stanowisko w sprawie reaktywacji jakichś marnych serwerów pewnie każdy już zna, dlatego tez dla nikogo nie będzie zaskoczeniem gdy napiszę, ze serwera nie polecam :)

Powiem więcej, mam nadzieję ze doczekam kiedys takiej chwili gdy własciciele tych absurdalnych serwerów będą mieć zakaz publikacji na tym forum.

Srij9JT.png

Opublikowano

Skoro Terenzo jest tak dobrym technikiem, dlaczego zakupił gotowe pliki i poza usunięciem sklepów offline nie raczył kiwnąc przy nich palcem?

Moje stanowisko w sprawie reaktywacji jakichś marnych serwerów pewnie każdy już zna, dlatego tez dla nikogo nie będzie zaskoczeniem gdy napiszę, ze serwera nie polecam :)

Powiem więcej, mam nadzieję ze doczekam kiedys takiej chwili gdy własciciele tych absurdalnych serwerów będą mieć zakaz publikacji na tym forum.

Jakiś powód ? za serwerem stał ProBoszcz i zrobił w konia wiele osób w tym mnie na 100 zł w IS.

widzę Alucard, pisze nie polecam, tyle w temacie.

Debile ...

Opublikowano

Debile ...

po czym wnioskujesz? każdy ma prawo do własnego zdania, po prostu nie wierzę w jakieś ciche sprzedaże projektów, tym bardziej jeśli zamieszany jest w to proboszcz.

Opublikowano

po czym wnioskujesz? każdy ma prawo do własnego zdania, po prostu nie wierzę w jakieś ciche sprzedaże projektów, tym bardziej jeśli zamieszany jest w to proboszcz.

I tak samo nikt nie każe Ci wierzyć w cokolwiek :) Ja pisze jak jest a jak to odbierzesz to już nie moja sprawa.

PS. GalAnonim1429 hmm nie wiem czy masz jakiś serwer czy nie ale czy aby nie każdy korzysta z gotowców ? hmm ?

Opublikowano

I tak samo nikt nie każe Ci wierzyć w cokolwiek :) Ja pisze jak jest a jak to odbierzesz to już nie moja sprawa.

PS. GalAnonim1429 hmm nie wiem czy masz jakiś serwer czy nie ale czy aby nie każdy korzysta z gotowców ? hmm ?

Uważaj,bo zaraz zacznie pisać jak to virtual nie jest gotowcem i jaki on to dobry nie jest.

Powodzenia z serwerem,mysle że bedzie lepszy niz poprzednio ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

­Społeczność tego forum sięga dna...

Pisze jak byk w prezentacji i na kilku stronach że tylko terenzo jest w teamie.

A oni i tak napiszą że ''nie polecam bo proboszcz''.

MPC Forum z 2010/2011 roku wróć proszę :( !!!

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

To, że jest napisane nie oznacza, że ludzie zamierzają to czytać :p

Btw. Terenzo sam w teamie ogarnie serwer? Na krótką metę może da radę, ale dalej?

ps. ten nabór na gm widziałem, ale drugiego technika nie ma czy nawet kogoś innego do pomocy? 

Opublikowano

To ze tak jest napisane to wcale nie znaczy ze tak jest. Mpc forum jest tego najlepszym przykładem.

Opublikowano

To nie jest MPC Forum.

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...