Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alucard.pl

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Jazeera myśle że takie takie posty jak Twoje nie powinny miec miejsca na tym forum. Oczywiście post zgłosiłem jako spam. A jesli chcesz na prawdę hejtować to zrób to bardziej błyskotliwie. Pozdrawiam

Opublikowano

@Terenzo.

metin2client.exe ma konia trojańskiego zamień to czymś innym bo inne serwery z clientem nie mają takiego czegoś ;)

coś tam wykrywa , lecz masz skan klienta w temacie.

Opublikowano

@Terenzo.

metin2client.exe ma konia trojańskiego zamień to czymś innym bo inne serwery z clientem nie mają takiego czegoś ;)

To przez pakowanie/zabezpieczenia odpowiadam za to swoim imieniem ze binka jest czysta

Powiadasz, że ESET to syf ?  ;)

Nie absolutnie, w sumie to zdziwił bym się gdyby nic nie wykryło po popakowałem go troszku :) Ale tak jak mówiłem podpisuje sie pod tym ze nie ma w niej nic co mogło by komuś zagrażać 
Opublikowano

­Na serwer z pewnością zawitam i czuję, że pozostanę przy nim dość długo.

Zapraszam wszystkich serdecznie, ponieważ ten serwer może być długo oczekiwanym przełomem wśród aktualnego syfu i ubóstwa prezentowanego na rynku Metin2.

Opublikowano

Zagram, nie ma Proboszcza a szkoda :( Nie jest taki zly jak wszyscy myslicie ;) Powodzenia z projektem terenzo! Dobrze ze nie ma tych sklepow offline :D

Opublikowano

Brakowało mi przy tych wszystkich sklepów offline, krzyczenia z shopa

"KUPUJCIE NAJTAŃSZA ARŁA". :D

Jak z IS? Będzie możliwość kupna SM za PSC? Mi by to strasznie ułatwiło sprawę.

­

Opublikowano

Nieumiejętnie użyty topaz w logo.­ Do tego kolorystyka prezentacji kojarzy mi się z wymiocinami. Sety mi się nie podobają. Jeżeli ktoś nie zwraca uwagi na takie duperele, to może i mu siądzie, bo jest kilka ciekawych urozmaiceń.

c:

Opublikowano

Na 1 odslone dlugo czekalem a wyszlo z taka iloscia bugow ze nie dalo sie normalnie grac , potem jeszcze ta akcja z navi / eq za pln od administracji spieprzyli sprawe mocno. Jezeli poprawiles bugi i nie bedzie znowu jakiegos odwalu to pewnie wpadne zobaczyc w wolnym czasie. Terenzo sam calkiem robisz serwer a reszta administracji bedzie jakas bo nie widzialem? Bo samemu forum, support, boty itd to raczej nie dasz rady?!

Opublikowano

­

Na 1 odslone dlugo czekalem a wyszlo z taka iloscia bugow ze nie dalo sie normalnie grac , potem jeszcze ta akcja z navi / eq za pln od administracji spieprzyli sprawe mocno. Jezeli poprawiles bugi i nie bedzie znowu jakiegos odwalu to pewnie wpadne zobaczyc w wolnym czasie. Terenzo sam calkiem robisz serwer a reszta administracji bedzie jakas bo nie widzialem? Bo samemu forum, support, boty itd to raczej nie dasz rady?!

Będą moderatorzy forum, GM'owie, bo takowych szukał już wcześniej. :)

(chyba, że coś się zmieniło)

Opublikowano

@Terenzo

2h2l4lk.png

Niestety nie działa rejestracja mi, nie przychodzi link aktywacyjny.

Nic nie szkodzi ze Ci nie przychodzi link. Na konto możesz się normalnie zalogować. Zaraz poprawię ten komunikat na stronie

Opublikowano
Nic nie szkodzi ze Ci nie przychodzi link. Na konto możesz się normalnie zalogować. Zaraz poprawię ten komunikat na stronie

Próbowałem wielokrotnie od wczoraj się zalogować, ciągle wyskakuje komunikat o potwierdzenie e-mailu.

Heniek.

Opublikowano

­

@Terenzo. Zobacz PW idę mnie namęczyłem się aby to napisać a tu nic ;(

Terenzo jest zajęty udoskonalaniem serwera, tym bardziej że tworzy go sam więc nie dziw się czemu nie odpisuje na PW albo w temacie serwera.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Nic innego mi nie pozostało jak czekać na start :) Btw. Czemu IPS? :v Czemu nie IPB? P.S reklama + patrz PW :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Nic innego mi nie pozostało jak czekać na start :) Btw. Czemu IPS? :v Czemu nie IPB? P.S reklama + patrz PW :D

chłopie ale ty głupi jesteś :D szczyt debilizmu

to jest ipb w nowej , 4 wersji hahaha

Opublikowano

chłopie ale ty głupi jesteś :D szczyt debilizmu

to jest ipb w nowej , 4 wersji hahaha

Tak ja wiem o tym, ale to nie IPB, ale IPS jak sama nazwa wskazuje..... Szczyt debilizmu? Mały ignorant z cb :3

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...