Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alucard.pl

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co się zorientowałem to kilku youtuberów, którzy kręca serie z prywatnych serwerów właśnie nie wybrało tego serwera, tylko inny, który startuje w sobotę o 14. Także raczej będzie kiepsko z reklamą. Coraz bardziej wątpię czy będzie przynajmniej 500 graczy. 

stary ty sie nie martw o reklame tego serwera bo zobaczysz  ze on bedzie mial najwieksza reklame a tak wogole reklama na yt :D pseudo yt :D  wyswietlenia po 800 max 1.500   wystarczy ze malysz bedzie nagrywal nikt wiecej nie musi :D a uwierz ze ze tego troche bedzie :D

jest ten BS?

a do clienta nie umiesz wgrac ? :D

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Skończe własnie w tym momencie z tobą dyskusje. Każdy spam który będziesz tworzył nie mający nic wspólnego z serwerem Alucard bede raportował jako offtopic. 

Nigdy nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! 

Oficjalnie zakonczyłem rozmowe z endymionem. Jeśli będziesz miał jeszcze jakiś pytania zapraszam na PW

Po co go reportować, skoro po kilku godzinach/dniach będzie miał ub?

Handel yangami dozwolony? CO Z TA REKLAMA?!?!?!? KTOS BEDZIE NAGRYWAL?

JA BĘDĘ

Zobacz FAQ, masz tam, że reklama będzie na YT, FB itp.

Nawet jeśli reklamy by nie było, to nie będziesz grać na serwerze, bo jakieś jutuberki nie będą nagrywać? xD

tenor.gif

Opublikowano

Why not, ja wolę grać na takim serwerze, gdzie gra dużo osób, a nie po 200-300 :/ No mam nadzieję, że będzie kozacka reklama. Bo na razie na forum tylko 50 użytkowników zarejestrowanych. Szkoda, że nie ma Fan Page serwera :/ Z tego co oglądałem wypowiedzi yt'berów to żaden z tych min. 10k wyświetleń nie wspomniał, że będzie seria z alcurada.

//

Opublikowano

­

Po co go reportować, skoro po kilku godzinach/dniach będzie miał ub?

JA BĘDĘ

Zobacz FAQ, masz tam, że reklama będzie na YT, FB itp.

Nawet jeśli reklamy by nie było, to nie będziesz grać na serwerze, bo jakieś jutuberki nie będą nagrywać? xD

tak jak wczesniej napisalem wystarczy ze malysz by nagrywal to caly yt metin zagnie ;)

Opublikowano

tak jak wczesniej napisalem wystarczy ze malysz by nagrywal to caly yt metin zagnie ;)

ale k***a gościu o czym tym pierdolisz. Co z tego że BY nagrywał, ale nie wiemy czy będzie nagrywał! TY sam nie wiesz co piszesz.

Opublikowano

ale k***a gościu o czym tym pierdolisz. Co z tego że BY nagrywał, ale nie wiemy czy będzie nagrywał! TY sam nie wiesz co piszesz.

hehe z tego co wiem jest za granica i wraca za 3 dni :D bedzie nagrywal :D

Opublikowano

Why not, ja wolę grać na takim serwerze, gdzie gra dużo osób, a nie po 200-300 :/ No mam nadzieję, że będzie kozacka reklama. Bo na razie na forum tylko 50 użytkowników zarejestrowanych. Szkoda, że nie ma Fan Page serwera :/ Z tego co oglądałem wypowiedzi yt'berów to żaden z tych min. 10k wyświetleń nie wspomniał, że będzie seria z alcurada.

Pomysl że jest 500 osób takich jak ty. Gra 200 osób,chuy nie wbijam bo nie opłaca sie grać. A jakby te 500 osób wbiło to już by grało 700,ale cóż. Jak odrazu ma grać na serwerze 1k osób to pozdrawiam.

Balans jest dobry?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Pomysl że jest 500 osób takich jak ty. Gra 200 osób,chuy nie wbijam bo nie opłaca sie grać. A jakby te 500 osób wbiło to już by grało 700,ale cóż. Jak odrazu ma grać na serwerze 1k osób to pozdrawiam.

Balans jest dobry?

To jest medium, balans nic nie znaczy tylko eq ;)

CO do reklamy, jesli nie bedzie reklamy tak nie bede gral na serwie bo nie widze sensu, ale szczerze? Wole grac bez reklamy niz jak ma malysz nagrywac..... 

imetin_logo.png

Opublikowano

To jest medium, balans nic nie znaczy tylko eq ;)

CO do reklamy, jesli nie bedzie reklamy tak nie bede gral na serwie bo nie widze sensu, ale szczerze? Wole grac bez reklamy niz jak ma malysz nagrywac..... 

czlowieku grasz albo nie grasz  jak masz nie grac to 1 debila mniej :D a zdziwicie sie jak bedzie ponad 2 tys online na starcie :D

Opublikowano

czlowieku grasz albo nie grasz jak masz nie grac to 1 debila mniej :D a zdziwicie sie jak bedzie ponad 2 tys online na starcie :D

Nazywasz mnie debilem? A ty sie kogo masz? Wbijasz na serwy pewnie i po 1h stwierdzasz, ze za trudne. Na serwerze zagram dla Twojej wiadomosci i zapewne pogram dluzej od Ciebie.

Serwer oczywiscie mozna polecic jak narzie przez technika. Z racji iz nie odpisuje na pytania zaczynam miec mieszane uczucia.

imetin_logo.png

Opublikowano

Nazywasz mnie debilem? A ty sie kogo masz? Wbijasz na serwy pewnie i po 1h stwierdzasz, ze za trudne. Na serwerze zagram dla Twojej wiadomosci i zapewne pogram dluzej od Ciebie.

Serwer oczywiscie mozna polecic jak narzie przez technika. Z racji iz nie odpisuje na pytania zaczynam miec mieszane uczucia.

to sie jeszcze okaze :D kto lepszy bedzie :D

Opublikowano

Skończcie już się kłócić i zaśmiecać temat. Tutaj powinny być wypowiedzi dot serwera, a nie wasze konflikty.

//

Opublikowano

Czy szaman SMOK dostanie z tytułu systemów buffujących jakieś wzmocnienie? Może aura? To z deka dziwne posuniecie, bo co, po paru tygodniach szaman bedzie juz totalnie bezużyteczny? Troche tego nie rozumiem.

No chyba, że smoka również obowiązują te zwoje i bedzie mozna je wlączyc razem ze swoimi.

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Czy szaman SMOK dostanie z tytułu systemów buffujących jakieś wzmocnienie? Może aura? To z deka dziwne posuniecie, bo co, po paru tygodniach szaman bedzie juz totalnie bezużyteczny? Troche tego nie rozumiem.

No chyba, że smoka również obowiązują te zwoje i bedzie mozna je wlączyc razem ze swoimi.

ogarnij to zeby to zrobic to pare tygodni potrzeba :D a szaman smok zawsze bedzie potrzebny :)

Opublikowano

Te buffy co możesz zdobyć w grze będą dawać max 40%, a szamanem buffem możesz osiągnąć znacznie więcej.

AnnwID.gif

Opublikowano

@mentos to nadal jest -40% w plecy tak?

czyli mam rozumieć że serwer postoi miesiąc? zdaje sobie sprawe, że nie na starcie to dostaniemy ale chyba każdy wie, że zabawa zaczyna się po paru miesiącach gry, gdy są już gildie wojny, full skile perf eq i wszystko, a granie smokiem podczas gdy każda inna klasa ma główne atuty smoka jest chyba niefair?

no chyba że tak jak pisałem zwoje działają niezależnie od podstawowych buffów to nie ma pytania.

Jak jest z tym potem? Zwykły nie skończony czy autopot?

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

ludzie przestańcie pie.rdolić o liczbie graczy jak serwer nie wystartował nie bójcie się o liczbe i reklamę bo ta będzie dobra a nawet jeśli będzie tu grało 200 osób ja tu bede i pewnie wiekszosc graczy z 1 odsłony grać bo serwer jest epicki najlepszy serwer na którym grałem w tym roku a grałem na sporo serwerach :))

DO JUTRAAA!!

Opublikowano

ludzie przestańcie pie.rdolić o liczbie graczy jak serwer nie wystartował nie bójcie się o liczbe i reklamę bo ta będzie dobra a nawet jeśli będzie tu grało 200 osób ja tu bede i pewnie wiekszosc graczy z 1 odsłony grać bo serwer jest epicki najlepszy serwer na którym grałem w tym roku a grałem na sporo serwerach :))

DO JUTRAAA!!

jest moc to do dzisiaj 19.00 !!!!  :)

Opublikowano

@mentos to nadal jest -40% w plecy tak?

czyli mam rozumieć że serwer postoi miesiąc? zdaje sobie sprawe, że nie na starcie to dostaniemy ale chyba każdy wie, że zabawa zaczyna się po paru miesiącach gry, gdy są już gildie wojny, full skile perf eq i wszystko, a granie smokiem podczas gdy każda inna klasa ma główne atuty smoka jest chyba niefair?

no chyba że tak jak pisałem zwoje działają niezależnie od podstawowych buffów to nie ma pytania.

Jak jest z tym potem? Zwykły nie skończony czy autopot?

z tego co wiem to zwoje beda dzialaly tylko i wylacznie na neutralnych mapach wiec wojny gildii miasta mysle ze juz nie bedzie tam to dzialalo ale mimo wszystko ja bymbyl raczej za usunieciem tego 

1098661510207295168367114346251903210680

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...