Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alucard.pl

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Nic innego mi nie pozostało jak czekać na start :) Btw. Czemu IPS? :v Czemu nie IPB? P.S reklama + patrz PW :D

xD

Kurde, w sumie na poprzedniej draculi od tyłu nie grałem, bo proboszcz w teamie, ale widzę, że serwer prezentuje się bardzo dobrze + terenzo. Hmm, chyba znalazłem serwer na dłużej.

Jak exp/bicie bossów i metinów BM'em?

Jak z marmurkami?

Była beta?

W sumie przez ten serwer moja sygnatura straciła sens... [*]

@Heniu Mechanik mi normalnie przyszło aktywacja na maila:

bsuSllf.png

Administracja forum już wybrana? Bo tak wchodzę na forum, a tu nawet działów nie ma dodanych, a zajmuje to chwilę.

tenor.gif

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak ja wiem o tym, ale to nie IPB, ale IPS jak sama nazwa wskazuje..... Szczyt debilizmu? Mały ignorant z cb :3

Nie odpisuj tej "osobie", która przyszła tu tylko szkodzić. :P

Topic:

Co jeszcze z ważniejszych spraw zostało do przygotowania przed startem?

O skin do tej wersji forum nie jest czasem trudno? tzn. kosztownie?

­

Opublikowano

Serwer wydaje sie byc swietny

raczej niestety nie wbije ze wzgledu brak czasu, moze kiedys, ale jak najbardziej mogę polecić innym

Życze powodzenia

Tylko jeszcze małe pytanko, drop skrzat rozumiem od 15 poziomu ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Potwierdzam, wbijam z Bambosem i lecimy ostro w topke. Mamy nadzieje, że serwer nie padnie po tygodniu. 

Rowniez wbijam, mentos palko :D

Truta tylko z dt?

Pozdrawiam Averios.

Opublikowano
Rework Shivamt2

Rework Alucard

Rework Tiveria

Rework NetMetin

Rework Ascarial

Rework TemidaMT2

Rework Erbia

No ładnie społeczność "techników" lub "sponsorów" metinowych ostatnio pojebało, aż śmiać mi się już z tego chce.

Nie mogę polecić serwera przez zabawę w mikrofalówkę i odgrzewanie zimnego schabu. T_T

Opublikowano

Rework Shivamt2
Rework Alucard
Rework Tiveria
Rework NetMetin
Rework Ascarial
Rework TemidaMT2
Rework Erbia

No ładnie społeczność "techników" lub "sponsorów" metinowych ostatnio pojebało, aż śmiać mi się już z tego chce.

Nie mogę polecić serwera przez zabawę w mikrofalówkę i odgrzewanie zimnego schabu. T_T

chyba ci sie dzial pomylil ?

Opublikowano

Rework Shivamt2
Rework Alucard
Rework Tiveria
Rework NetMetin
Rework Ascarial
Rework TemidaMT2
Rework Erbia

Endymion o ile mnie pamiec nie myli vesteris rowniez mial rework wiec nie na miejscu jest pisanie z twojej strony o odgrzewanych kotletach. Tobie udalo sie osiagnac skces reworkiem, moze innym tez sie uda nie uwazasz ze skoro ludzie dali szanse tobie to ze nalezy sie rowniez innym ludziom?

Opublikowano

Endymion o ile mnie pamiec nie myli vesteris rowniez mial rework wiec nie na miejscu jest pisanie z twojej strony o odgrzewanych kotletach. Tobie udalo sie osiagnac skces reworkiem, moze innym tez sie uda nie uwazasz ze skoro ludzie dali szanse tobie to ze nalezy sie rowniez innym ludziom?

Rework Shivamt2 - wyludnił się bo był kiepski

Rework Alucard - wyludnił się przez działania administracji

Rework Tiveria - wyludnił się przez olanie administracji + bycie starym serwerem

Rework NetMetin - wyludnił się przez administrację

Rework Ascarial - wyludnił się przez Azprime

Rework TemidaMT2 - wyludnił się bo był słaby

Rework Erbia - wyludnił się przez administrację

Rework Vesteris - wyludnił się przez ataki

Widzisz tu różnicę? Ludzie się nie zmieniają, jeżeli administracja była c*****a to dalej będzie c*****a, jeżeli nie umią robić serwerów to nie znają się na metinie. Ataki się ogarnęło i elo. Dlatego jest różnica między Vesterisem a wymienionymi serwerami.

Opublikowano

Rework Shivamt2

Rework Alucard

Rework Tiveria

Rework NetMetin

Rework Ascarial

Rework TemidaMT2

Rework Erbia

A vesteris reworkiem nie jest? #hipokryzjalvlhard

Te zwoje błogo, pomocy i odbicia są jednorazowe, czy permanentne?

@Endymion zauważ różnicę, że przedtem właścicielem alucarda był proboszcz, a teraz jest terenzo. Więc jednak możesz dać szansę xp a co do reszty to się zgadzam :v

tenor.gif

Opublikowano

A vesteris reworkiem nie jest? #hipokryzjalvlhard

Te zwoje błogo, pomocy i odbicia są jednorazowe, czy permanentne?

Rework Shivamt2 - wyludnił się bo był kiepski

Rework Alucard - wyludnił się przez działania administracji

Rework Tiveria - wyludnił się przez olanie administracji + bycie starym serwerem

Rework NetMetin - wyludnił się przez administrację

Rework Ascarial - wyludnił się przez Azprime

Rework TemidaMT2 - wyludnił się bo był słaby

Rework Erbia - wyludnił się przez administrację

Rework Vesteris - wyludnił się przez ataki

Widzisz tu różnicę? Ludzie się nie zmieniają, jeżeli administracja była c*****a to dalej będzie c*****a, jeżeli nie umią robić serwerów to nie znają się na metinie. Ataki się ogarnęło i elo. Dlatego jest różnica między Vesterisem a wymienionymi serwerami.

Opublikowano

Rework Shivamt2
Rework Alucard
Rework Tiveria
Rework NetMetin
Rework Ascarial
Rework TemidaMT2
Rework Erbia

Skomentuje to tak. Ednymion przylecisz jeszcze do mnie z byle gównianym problemem to pokaże ci gdzie twoje miejsce. Zapomniał byk jak cielakiem był ?

Opublikowano

Skomentuje to tak. Ednymion przylecisz jeszcze do mnie z byle gównianym problemem to pokaże ci gdzie twoje miejsce. Zapomniał byk jak cielakiem był ?

Ale ja nie mam problemu do Ciebie tylko opisuję obecną sytuację. W jednym miesiącu, zapewne nawet w ciągu 2 tygodni by się zmieściło tyle reworków. Kolejny spięty jak baranie jaja heh.

Opublikowano

Ale ja nie mam problemu do Ciebie tylko opisuję obecną sytuację. W jednym miesiącu, zapewne nawet w ciągu 2 tygodni by się zmieściło tyle reworków. Kolejny spięty jak baranie jaja heh.

Znaczy co do reszty masz rację sporo reworków. Co do Alucard szczerze to nie nazwę tego reworkiem ponieważ nie pamiętam za bardzo czy stał on dłużej niż 2tyg. do tego przez ten czas był więcej off niż on.

Ja bym to nazwał drugim startem nowy team a raczej osoba, znacząca coś na tym forum, samym sobą robiąca reklamę hmm... 

Spora konkurencja czyż nie możliwe, że nic z vester... nie zostanie po starcie tylu odgrzewanych kotletów. 

837371446280124127260.png
Opublikowano

Spora konkurencja czyż nie możliwe, że nic z vester... nie zostanie po starcie tylu odgrzewanych kotletów.

Jakbym miał się bać każdego serwera, który startuje to byłbym już siwy. Przetrwaliśmy Invorię - przetrwamy wszystko.  :yay:

Opublikowano

Przepraszam ale to hipokryzja w czystaj postaci. W takim razie odpowiedzmy sobie na pytanie kim jesteś Ty?. Czy nie kolejnym " technikiem " który stawia serwer. Przypomne Ci ze też robiłeś REWORK serwera wiec miej odrobine godności i honoru. Jestem spokojnym człowiekiem do póki ktoś nie zacznie mi wody lać. PS. Alucard nie padł przez administracje tylko bug ze sklepami offline. Po drugie wszytkie serwery nie padły przez DDoS tylko "twój" wiec może coś z twoimi umiejętnościami nie tak, skoro zwykły szary administrator potrafi się zabezpieczyć a ty nie. Idz byc problemem gdzie indziej. Nie pozdrawiam tego Pana.

PS. Masz totalnie nieprofesionalne podejście do konkuręcji. Człowiek pomaga sobie nawzajem a tu wejdzie hiena która została stworzona przez ludzi MPC... Strasznie mi się nie spodobało to zachowanie

Opublikowano

Przepraszam ale to hipokryzja w czystaj postaci. W takim razie odpowiedzmy sobie na pytanie kim jesteś Ty?. Czy nie kolejnym " technikiem " który stawia serwer. Przypomne Ci ze też robiłeś REWORK serwera wiec miej odrobine godności i honoru. Jestem spokojnym człowiekiem do póki ktoś nie zacznie mi wody lać. PS. Alucard nie padł przez administracje tylko bug ze sklepami offline. Po drugie wszytkie serwery nie padły przez DDoS tylko "twój" wiec może coś z twoimi umiejętnościami nie tak, skoro zwykły szary administrator potrafi się zabezpieczyć a ty nie. Idz byc problemem gdzieś indziej. Nie pozdrawiam tego Pana.

Nie znasz sytuacji więc cichutko bądź. Powodzenia i wyjmij grabię z dupy bo taka napinka i wczuta to nigdy nie jest dobra. ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...