Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alucard.pl

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Łohoho, no, wreszcie coś porządnego. Jestem miło zaskoczony, na pewno będę grał. Mam nadzieję, że znajdziesz sobie kilka zaufanych osób do pomocy. Powodzenia!

Opublikowano

Co Ci po tym ze rozpakujesz klienta ? :)

PS. Nawet tego nie blokowałem ;)

Napisałeś, że dziś to robiłeś(zabezpieczenia przed cheatami), to jak można to zrobić, nie blokując rozpakowywania plików xD

Chyba, że coś po stronie serwera, ale takie coś nie wypali, ew wh nie odpalisz.

Opublikowano

Napisałeś, że dziś to robiłeś(zabezpieczenia przed cheatami), to jak można to zrobić, nie blokując rozpakowywania plików xD

Chyba, że coś po stronie serwera, ale takie coś nie wypali, ew wh nie odpalisz.

Odpowiedzmy sobie na pytanie co nam daje zablokowanie clienta przed rozpakowaniem? Odpowiedz: Tak naprawdę nic, ale próbując zmienić w nim cokolwiek skutkiem będzie nie odpalenie się klienta :) To tylko mała część tego co zrobiłem. Jestem dobrej myśli 

Opublikowano

Odpowiedzmy sobie na pytanie co nam daje zablokowanie clienta przed rozpakowaniem? Odpowiedz: Tak naprawdę nic, ale próbując zmienić w nim cokolwiek skutkiem będzie nie odpalenie się klienta :) To tylko mała część tego co zrobiłem. Jestem dobrej myśli

I dobrze lepiej grać się będzie . Ale i tak pewnie cos znajda jakies obejście . Ale bądźmy dobrej myśli .

Widzimy się na Starcie ;)

Opublikowano

IS'a już stworzyłeś? Jak tak, to jak uważasz ceny w nim? Za 50 przelewem co najpotrzebniejszego da się kupić?

Będziesz dodawać nowe systemy typu zielarstwo? Innych "kolekcjonerów"? By dostawać jakieś tam bonusy?

Jak wygląda sprawa z forum? Patrzyłeś po ofertach administratorów for? Czy już wybrałeś odpowiedniego na te stanowisko?

Jak będzie wyglądała sprawa z permission dla GM?

Sprawa z reklamą, jak to tutaj wygląda? (Nie dawaj proszę pseudoyoutuberom kupy SM, to nigdy nie wychodzi na dobre).

Propozycje co dodać przyjmujesz? Jak tak to na PW, czy poczekać na forum?

To tyle. (zapowiedź ładnie trzeba podbić) :D

Opublikowano

@ Terenzo.

No po prostu jedno słowo "inteligentny" z ciebie człowiek. To, że wykupiłeś te pliki to strzał w 10.

Alucard to na prawdę były i mam nadzieję, że nadal będzie najlepszym serwerem na jakim grałem. Mimo masy bugów jakie miał liczba graczy przekraczała 1k i pomimo wielu cofek, team ProBoszcz itp. ta liczba się utrzymywała. Bo jednego nie można było im odebrać oni stworzyli klimat zapoczątkowali na polskim  rynku metina sklepy offlaine, które ich pogrzebały.

Ale to przeszłość teraz jesteś ty i można być jednego pewnym, że podejdziesz profesjonalnie do sprawy.

Oczywiście polecam i zawitam :)

P.S. Bug z petami naprawiony :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Śliczna prezentacja! Zachęciła mnie w 100% do zagrania.

Mam jeszcze ważne dla mnie pytanie, czy balans klas jest dobrze dopasowany?

Tak abym spokojnie zagrała sobie healerką?

Opublikowano

Śliczna prezentacja! Zachęciła mnie w 100% do zagrania.

Mam jeszcze ważne dla mnie pytanie, czy balans klas jest dobrze dopasowany?

Tak abym spokojnie zagrała sobie healerką?

Podbijam pytanie o healer'a, a także archer, czy będzie miał tak jak się to częściej zdarza - taką samą siłę strzałów bez względu na odległość?

Leczenie i zwiększenie ataku warte są używania i wbijania na P?

I czy u BM'a ochronka była zmieniana? Zmniejszone bonifikaty od INT'a?

Skille TOGGLE są? Czy to nie było zmieniane?

Jak wygląda bicie bossów? Jest możliwość przy  full IS, dopy itd. Ubić BOSS'y solo, bez aury/ostrza?

Opublikowano

Jedno co mi się nie podoba to mapy 99 i 110.

Mogłeś już ogarnąć jakieś ciekawsze mapsy od tych, gdyż są one praktycznie na większości serwerów.

Czekam na start, zagram z przyjemnością.

Mam nadzieje że haksy dobrze zablokowane...

Heniek.

Opublikowano

­Serwer zapowiada się świetnie, wreszcie pojawiła się jakiś konkretny projekt na MPC który może zatrząść sceną polskiego Metina.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Jedno co mi się nie podoba to mapy 99 i 110.

Mogłeś już ogarnąć jakieś ciekawsze mapsy od tych, gdyż są one praktycznie na większości serwerów.

Czekam na start, zagram z przyjemnością.

Mam nadzieje że haksy dobrze zablokowane...

Myślę, że te mapy mogą zostać. :D

Akurat te dwie są chyba najlepszymi z tamtych... Ja mam nadzieję, że będą update'y lvl'owe, a przyszłe mapy będą autorskie, jest kilku, którzy się na tym znają. :)

­

Opublikowano

Bradzo fajna sprawa ze Terenzo sie wzial za ten projekt.... Spokojnie mozna polecic serwer. Zycze 3 kola wiary na serwerze:)

A powiedz Terenzo wlasnie jak to z czasem bedzie, bo jak wiadomo ty zawsze go nie miales bo byles uwalony robota...?

Opublikowano

Jak wygląda sprawa IS? Jest już aktywny? Chciałbym się zapoznać z cenami.

Link aktywacyjny forum coś nie przychodzi na o2...

Ale jestescie osly , blokowanie klienta

Przecinki po spacji, chyba dostałem raka... T_T  T_T  T_T

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...