Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

No okazja jak nic, mieliście taka możliwość przez max 15 minut i zostało poprawione.

No w te 15 minut to musieliście nabić nie miliony a miliardy.

tego nawet nie da sie odczuc :)

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra tam biegajcie dalej z ribkami chlopaki na dzikusy po podreczniki haha polecam masc na bol dupki <3

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Opublikowano

Nie wiem, dlaczego ja, czy inny gracz musi udostępnić listę zmian, jakby nie mógł tego zrobić żaden admin...

Wprowadzono kolejną aktualizację zabezpieczeń testowych do wh, marmurhacków, dmghacków. Po części zostały one już zablokowane/utrudnione. Na następnej nocnej przerwie technicznej powinny pojawić się kolejne dodatki, które jeszcze bardziej usprawnią zabezpieczania. Ponadto pojawiły się zmiany takie jak:

- Zmniejszone HP Pajęczych Jajek
- Poprawione oddawanie notatek z wiedźmy - Legendarne Zapiski #3
- Zmniejszone HP bossów na mapie 75 poziom
- Zmniejszone HP bossów na mapie 95 poziom
- Dodane 100% szansy na drop Kamienia Czerwonego Lasu, do bossów z redlasu
- Zmniejszone HP metków na mapie 75 poziom
- Zmniejszone HP metków na mapie 95 poziom
- Poprawione wytwarzanie run
- Poprawiono wytwarzanie marmurów
- Poprawiono drop z Razadora i Nemere.
Opublikowano

a ja mysle ze nic nie nabiles i klamiesz ;)

Ja tak samo od rana pierdolą a do teraz 0 filmów i ss xD

22695116389755711104.gif

Opublikowano

To działa tu jeszcze coś? :D

Wszystko działa codziennie są w nocy przerwy 30-1h i poprawiają etc Administracja się stara na tą chwile chyba jakiś głąb co ma ból 4Liter DilDosuje :)

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Kilka pytań:

1. Ile osób w tej chwili online?

2. Balans klas zrobiony? Jak wypada BM w pvp?

3. Serwer stabilny?

Qui est le prochain?

Opublikowano

Kilka pytań:

1. Ile osób w tej chwili online?

2. Balans klas zrobiony? Jak wypada BM w pvp?

3. Serwer stabilny?

1.1k-1.2k

2.niewiem jak bm ale healer jest odbugowany 

3.oczywiscie :)

Opublikowano

Ja duzo nie nabilem ale na is wystarczy z pewnoscia do konca gry ;)  zbanowali mi tylko dropka a glowna sb lata dziekuje tyle w temacie ;* :D

Musiałem sie pochwalić bo cebulaki nie maja nic ja mam all mhm :D

Opublikowano

ja to wiem ze działał i teraz próbuja bronic i mowic ze max 15min :D  prawda jest taka ze przez kilka godzin bylo to aktywne ;) kto skorzystal to skorzystal ja nie placze ze dostalem bana za nic tylko stwierdzam ze jest tutaj faworyzacja co zreszta na forum widac buzka sie przyznal ze tez losowal kilka razy wiecej i co :D sami mozecie zobaczyc :) zbanowali pionki dla picu a reszta normalnie smiga :) tyle w temacie 

serwera nie polecam ze wzgledu na faworyzacje kto zna i wie o co chodzi ten to zrozumie :)

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Czemu jak pobrałem klienta i próbuje stworzyc postać to mam prawie cały czarny ekran? i nie widze wyboru klasy,płci itp?

Jak załaduje się pasek, to nie chce wczytac do gry, takie lagi ;O wtf, kompa mam nowego to napewno nie wina slabego kompa...

Opublikowano

Fajnie fajnie... szkoda tylko, ze tydzień po starcie serwera to zablokowali, kiedy minimum 50% graczy dorobiła sie na tych hackach... to od samego poczatkur powinien być priorytet.

HeHe jak od początku banowali na IP mogę ci nawet filmiki podesłać.

BYŁ BUG Z TOMBOLĄ W NOCY  MOŻNA BYŁO LOSOWAĆ ILE SIĘ CHCIAŁO  LUDZIE POPRZERZUCALI SOBIE SM-Y NA INNE POSTACIE A ADMINISTRACJA RANO TYLKO ZBANOWAŁA KILKA OSOB ZAMIAST PRZYZNAC SIE DO BŁĘDU I SKASOWAĆ ITEMY/ZROBIC COFKE  TERAZ CI CFANI BIEGAJA SOBIE Z 10-20K+ SM-OW NA KONCIE  

FAWORYZOWANIE LUDZI PRZEZ ADMINISTRACJE  BRAK TS-A BANOWANIE Z DUPY WH NADAL DZIAŁA I NIE GADAJCIE ŻE ZABLOKOWALI ;]

NIE POLECAM JUŻ 

HaHa sory ale trwało ok 15min. i do tego szybko szło się ogarnąć ponieważ wystarczyło w logach poszukać kto nabił najwięcej SM, więc szumu nie rób jak go nie było. Co innego jak by trwał z 8h i cały serwer nabijał wtedy tylko cofka a tak tylko kilka osób o tym wiedziało i na dodatek było to w tygodniu w nocy :)

Serwer spoko ale wh nadal działa :D

Jak prawie na każdym serwerze tutaj bynajmniej banuja, ale i tak + za to że po blokowali od Sielu :)

Nie wiem, dlaczego ja, czy inny gracz musi udostępnić listę zmian, jakby nie mógł tego zrobić żaden admin...

Od tego jest forum serwera :)

Kilka pytań:

1. Ile osób w tej chwili online?ponad 1k

2. Balans klas zrobiony? Jak wypada BM w pvp?PvP jeszcze się nie odbywa każdy Eq robi więc wiesz

3. Serwer stabilny?Naturalnie brak lagów,cofek,wywalania ch

Ja duzo nie nabilem ale na is wystarczy z pewnoscia do konca gry ;)  zbanowali mi tylko dropka a glowna sb lata dziekuje tyle w temacie ;* :D

Musiałem sie pochwalić bo cebulaki nie maja nic ja mam all mhm :D

Pokaż SS każdy pisze, że tyle na bugował to pokaż SS ja mam 1kkkk, ale nie pokaże bo chyba nie zmieści mi się na SS. Idiotyzm nadzieją ludzkości.

@morandi20 SS poproszę 

A i jeszcze co z tego nawet gdy po bugowali SM??? Jak to jest strata na korzyść właścicieli a nie gracza... Przewaga? Jaka? Ja nie wiem skoro i tak każdy może kupić SM i wydać w IS więc nie wiem nawet o co halo z tymi SM. Gorzej jak by exp zbugowali i lvl nabijali lub yangi.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Sorki, że słabe hity, ale ekiu nie mam :(

pTJoCYg.jpg

Nie ma to jak bić metki w m2 na marmurku :)

Oraz widzę IS odpalony :D

Proponuję przywrócić stare m1

Na tej handlowej ciezko cokolwiek sprzedać

ludzi nigdzie nie widać w miastach bo same tekstury...

0 pvp i rywalizacji zawsze mozna bylo się bić w miastach a teraz to gdzie?

@Edit

podrecznik dzikusa tylko z dunga 1-35lvl? czy gdzies jeszcze dropi?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Nie ma to jak bić metki w m2 na marmurku :)

Oraz widzę IS odpalony :D

Proponuję przywrócić stare m1

Na tej handlowej ciezko cokolwiek sprzedać

ludzi nigdzie nie widać w miastach bo same tekstury...

0 pvp i rywalizacji zawsze mozna bylo się bić w miastach a teraz to gdzie?

@Edit

podrecznik dzikusa tylko z dunga 1-35lvl? czy gdzies jeszcze dropi?

tylko dungeon 1-35 

Opublikowano

HeHe jak od początku banowali na IP mogę ci nawet filmiki podesłać.

HaHa sory ale trwało ok 15min. i do tego szybko szło się ogarnąć ponieważ wystarczyło w logach poszukać kto nabił najwięcej SM, więc szumu nie rób jak go nie było. Co innego jak by trwał z 8h i cały serwer nabijał wtedy tylko cofka a tak tylko kilka osób o tym wiedziało i na dodatek było to w tygodniu w nocy :)

Jak prawie na każdym serwerze tutaj bynajmniej banuja, ale i tak + za to że po blokowali od Sielu :)

Od tego jest forum serwera :)

Pokaż SS każdy pisze, że tyle na bugował to pokaż SS ja mam 1kkkk, ale nie pokaże bo chyba nie zmieści mi się na SS. Idiotyzm nadzieją ludzkości.

@morandi20 SS poproszę 

A i jeszcze co z tego nawet gdy po bugowali SM??? Jak to jest strata na korzyść właścicieli a nie gracza... Przewaga? Jaka? Ja nie wiem skoro i tak każdy może kupić SM i wydać w IS więc nie wiem nawet o co halo z tymi SM. Gorzej jak by exp zbugowali i lvl nabijali lub yangi.

Płacz dalej ;) taka prawda ze pare osob ma w chuy sm i tyle koniec tematu ;)

Opublikowano

To jest raczej pewne że te smy są na serwerze i nic z nimi nie zrobili. Co 2-3 osoba chodzi z full isem. Nie wierzę w to że większość serwera wywaliła hajs na smy. Już 4 dzień boty w m2 o tej samej nazwie sobie siedzą i dropią ;> Ahh te banowanie to taka trudna rzecz...

IDcncno.png

Opublikowano

To jest raczej pewne że te smy są na serwerze i nic z nimi nie zrobili. Co 2-3 osoba chodzi z full isem. Nie wierzę w to że większość serwera wywaliła hajs na smy. Już 4 dzień boty w m2 o tej samej nazwie sobie siedzą i dropią ;> Ahh te banowanie to taka trudna rzecz...

FULL IS MOŻESZ SOBIE OGARNĄĆ  Z ŁOWIENIA :]  

Opublikowano

dlugi136

To ze ktoś losował sobie 2-3 Nie oznacza ze wykorzystał buga jak to ty zrobileś 2-3 razy a 2000 losowan Administracja zbanowała  tych którzy nadmiernie wykorzystywali buga czyli np cb Jak by administracja miałby banowac graczy ktorzy losowali 2 3 razy zapewne 80% serwer musiałaby zostać zbanowana 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...