Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzam powyższe opinie. Botów jest multum, są po prostu wszędzie....

Te nowe miasta to jakiś labirynt. System ulepszania też nie w klimacie tej gry.

Ja osobiście kończę zmagania na tym serwerze.

Czy tylko ja miałem takiego buga, że po wbiciu pierwszego skilla na m miałem go od razu na m6? :)

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potwierdzam powyższe opinie. Botów jest multum, są po prostu wszędzie....

Te nowe miasta to jakiś labirynt. System ulepszania też nie w klimacie tej gry.

Ja osobiście kończę zmagania na tym serwerze.

Czy tylko ja miałem takiego buga, że po wbiciu pierwszego skilla na m miałem go od razu na m6? :)

To nie bug. Jest jakiś % że z 17pkt wbije na m...

IDcncno.png

Opublikowano

Grało się fajnie, ale kończe. Myślałem, że ten team się coś ogarnął, ale widzę powtórke z poprzednich serwerów... poczatek jest fajny, są poprawki itd, teraz coraz bardziej wyjebka. Serwer jest bardzo fajnie zrobiony, grało się przyjemnie jednak sporo rzeczy było pobugowanych, do dziś nie działa alchemia (wytwarzanie run), można było podobno bugować SM (ale nie wiem, pewni fejk), dało się bugować itemy przez co topka sobie robiła co chciała prawde mówiąc. Mieszacie z tymi bossami i mapami nie wiem czemu to ułatwiać skoro było dobrze.  Botów jest od cholery, ludzi na wh również. Można ubijać sobie bossy na przypale i nic z tym nie zrobią, zbanowali 2-3 osoby za boty na blaskach i tyle a 20x tyle zarabia sobie na sztabkach w m1/m2.  Dungeony dziwnie zrobione też są, powinien być wstęp i drop mimo wszystko do maksymalnego poziomu, bo zrobić później eq to trzeba troche wydać albo zrobić dropka i się meczyć. 

Nie wiem co za chory umysł wymyślił by potki i inny syf leciały ze szkaty ripera ale pozdrawiam cieplutko. PD/Rękawica na 30minut nie działa. Nie wiem jak z moneta chyba też.

Łowiectwo(punkty umiejetnosci) resetują się co przerwe chyba i nie idzie ogarnąć tego na max. 

Nie wiem co ludzie robili na tej becie, ale z pewnością nie sprawdzali bugów, albo zostawiali je sobie. 

Gdybyście bardziej się przejmowali serwerem i graczami, to z pewnością byście mieli 2x więcej graczy niż teraz, bo sporo osób jednak odchodzi z wielu względów, w tym i ja. 

Pozdrawiam ;)

Niech mnie spróbuje któryś zacytować, że ten team nie miał żadnych serwerów to pękne ze śmiechu. 

Opublikowano

Grało się fajnie, ale kończe. Myślałem, że ten team się coś ogarnął, ale widzę powtórke z poprzednich serwerów... poczatek jest fajny, są poprawki itd, teraz coraz bardziej wyjebka. Serwer jest bardzo fajnie zrobiony, grało się przyjemnie jednak sporo rzeczy było pobugowanych, do dziś nie działa alchemia (wytwarzanie run), można było podobno bugować SM (ale nie wiem, pewni fejk), dało się bugować itemy przez co topka sobie robiła co chciała prawde mówiąc. Mieszacie z tymi bossami i mapami nie wiem czemu to ułatwiać skoro było dobrze.  Botów jest od cholery, ludzi na wh również. Można ubijać sobie bossy na przypale i nic z tym nie zrobią, zbanowali 2-3 osoby za boty na blaskach i tyle a 20x tyle zarabia sobie na sztabkach w m1/m2.  Dungeony dziwnie zrobione też są, powinien być wstęp i drop mimo wszystko do maksymalnego poziomu, bo zrobić później eq to trzeba troche wydać albo zrobić dropka i się meczyć. 

Nie wiem co za chory umysł wymyślił by potki i inny syf leciały ze szkaty ripera ale pozdrawiam cieplutko. PD/Rękawica na 30minut nie działa. Nie wiem jak z moneta chyba też.

Łowiectwo(punkty umiejetnosci) resetują się co przerwe chyba i nie idzie ogarnąć tego na max. 

Nie wiem co ludzie robili na tej becie, ale z pewnością nie sprawdzali bugów, albo zostawiali je sobie. 

Gdybyście bardziej się przejmowali serwerem i graczami, to z pewnością byście mieli 2x więcej graczy niż teraz, bo sporo osób jednak odchodzi z wielu względów, w tym i ja. 

Pozdrawiam ;)

Niech mnie spróbuje któryś zacytować, że ten team nie miał żadnych serwerów to pękne ze śmiechu. 

Ja nie wiem, to już chyba stało się nawykiem u tych co servery otwierają, OTWORZYĆ - ZAROBIĆ - ZAMNKĄĆ.

Opublikowano

Praktycznie codziennie błędy są eliminowane, co do botów admin wypowiedział się jasno dziś że będzie binka blokująca wszystkie HACKI. 

Gra się świetnie, dobra rozgrywka, dużo ludzi, dobry handel !

W weekend pojawi się TEAMSPEAK SERWEROWY !

Heniek.

Opublikowano

Co do m1 polecam zrobić na tym srodku rynek, a mape handlową usunać, bo niszczy klimat. Miasta są ładne i ciekawe, a nie jak na innych serwerach takie same. Tylko troche je edytować i dać handel na srodku.

Opublikowano

Co do m1 polecam zrobić na tym srodku rynek, a mape handlową usunać, bo niszczy klimat. Miasta są ładne i ciekawe, a nie jak na innych serwerach takie same. Tylko troche je edytować i dać handel na srodku.

Dokładnie, sam siedzę w M2 bo to M1 to porażka :D

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Dokladnie to m1 to jest poracha. Zabilo klimat metina gzie ludzie sobie siedzieli robili pvp itp a teraz to nawet nie magdzie postac pozaczepiac pochwalic sie eq itd.  Itp

lekarstwo  na serwer.

1.wprowadzic normalne m1

2. zrobic cos z botami.

3 ponaorawiac drobne bugi typu skile konne.

4. naaprawic mape handlowa, bo teraz to nie idzie nawet przegladac sklepow. lagujee jak nie wiem. Na ktoryms z serwerow widzialem ze mozna ograniczyc tak jaby pole widzenia na kilkadziesiat sklepow i w miare przemieszczzania nowe sie pokazuja i przez to nie ma sciny Wiem ze mozna nazwy wylaczyc ale to niepraktyczne. I zaraz ktos napisze ze mam slabego kmpa. Moze  i nie jest demon szbkosci ale nie tylko ja mam takie problemy wiec  mozna by sie zastanowic nad rozwiazaniem

Opublikowano

Dokladnie to m1 to jest poracha. Zabilo klimat metina gzie ludzie sobie siedzieli robili pvp itp a teraz to nawet nie magdzie postac pozaczepiac pochwalic sie eq itd.  Itp

lekarstwo  na serwer.

1.wprowadzic normalne m1

2. zrobic cos z botami.

3 ponaorawiac drobne bugi typu skile konne.

4. naaprawic mape handlowa, bo teraz to nie idzie nawet przegladac sklepow. lagujee jak nie wiem. Na ktoryms z serwerow widzialem ze mozna ograniczyc tak jaby pole widzenia na kilkadziesiat sklepow i w miare przemieszczzania nowe sie pokazuja i przez to nie ma sciny Wiem ze mozna nazwy wylaczyc ale to niepraktyczne. I zaraz ktos napisze ze mam slabego kmpa. Moze  i nie jest demon szbkosci ale nie tylko ja mam takie problemy wiec  mozna by sie zastanowic nad rozwiazaniem

Ale oni tego M1 nie zmienią, wolą robić swoje niż słuchać się ludzi... Coś usłyszałem, że w weekend ma być ts3 serwerowy wczas im się zebrało aby teraz to robić hehe...

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Praktycznie codziennie błędy są eliminowane, co do botów admin wypowiedział się jasno dziś że będzie binka blokująca wszystkie HACKI. 

Gra się świetnie, dobra rozgrywka, dużo ludzi, dobry handel !

W weekend pojawi się TEAMSPEAK SERWEROWY !

a co im da blokada ktora zablokuje hacki ktore teraz działają ? zaraz po blokadzie ktoś zrobi nowego

Opublikowano

w dodatku nie polecam na zerowy kontankt z administracja :) napisalem 6 wiadomosci lacznie i na zadna nie dostalem odpowiedzi przez 3 dni. Nie polecam zaczynac, administracja jeszcze raz powtorze dno,dno,dno. aktualnie jak szukacie mediuma to idzcie na xyz

Opublikowano

Proszę Cie ile razy jeszcze to napiszesz? Dno? administracja cały czas pracuje poprawia błędy i nie ma czasu na takich debili jak Ty, więc jak nie grasz, i masz tylko pierd*lić głupoty to wyjdź i nie wracaj. 

Opublikowano

Proszę Cie ile razy jeszcze to napiszesz? Dno? administracja cały czas pracuje poprawia błędy i nie ma czasu na takich debili jak Ty, więc jak nie grasz, i masz tylko pierd*lić głupoty to wyjdź i nie wracaj. 

ostrzegam innych graczy od grania na tym serwerze :) zglaszalem cheaterow 4x to za kazdym razem nie dostalem odpowiedzi a na shoutboxie napisali ze nie maja logow zeby zbanowac i tylko trzeba miec demko XDD zostalem okradziony, zglosilem sprawe do admina na forum to przeczytal wiadomosc i nie odpisal nawet :> jakie poprawki? te poprawki powinny byc na becie a serwer wyszedl w 90% zbugowany. w dodatku 80% serwera jedzie na wh i nawet nie maja zamiaru ich banowac

Opublikowano

ostrzegam innych graczy od grania na tym serwerze :) zglaszalem cheaterow 4x to za kazdym razem nie dostalem odpowiedzi a na shoutboxie napisali ze nie maja logow zeby zbanowac i tylko trzeba miec demko XDD zostalem okradziony, zglosilem sprawe do admina na forum to przeczytal wiadomosc i nie odpisal nawet :> jakie poprawki? te poprawki powinny byc na becie a serwer wyszedl w 90% zbugowany. w dodatku 80% serwera jedzie na wh i nawet nie maja zamiaru ich banowac

To idź sie kur.a popłacz chłopie to jest metin boty były są i będą   jak cie to boli to sam ściągnij sobie to wh i graj na nim. Oni ryzykują że prędziej czy później tego bana dostana i na co im ta gra na tym wh ???  Serwer jest dość dobry da rade pograć  nie wywala nie laguje zbytnio  także można polecić

Opublikowano

Besmarzis

Ktoś tutaj dostał bana :D

Twoje Argumenty sa śmiechu warte Boty/Gracze sa banowani Co do Demka Jest to cos normalnego administracja nie moze banowac ludzi bo ty tak chcesz przedstaw dowody na to ze gracz posiada owe Wh Zapewniam ze dostanie perma 

Kiedy alchemia? 

Pomocnik
Opublikowano

Jak te wędkarstwo na 5 wczytać, wskakuje na poziom 1 wychodzę z gry i znowu 0, z*******a beta jak i technik pozdrawiam.

Opublikowano

a co im da blokada ktora zablokuje hacki ktore teraz działają ? zaraz po blokadzie ktoś zrobi nowego

Sielu już nie będzie robił z tego co napisał.

w dodatku nie polecam na zerowy kontankt z administracja :) napisalem 6 wiadomosci lacznie i na zadna nie dostalem odpowiedzi przez 3 dni. Nie polecam zaczynac, administracja jeszcze raz powtorze dno,dno,dno. aktualnie jak szukacie mediuma to idzcie na vesterisa

Kontakt ja nie mam żadnego problemu Endurin na forum udziela się odpowiada i jeszcze na SB piszę, W grze wchodzi GM i daje wiadomość, że można do niego pisać. To, że dostałeś bana to nie ich winna dawali na IP więc nie płacz i nie wypisuj na PW, że nie grasz na WH.

To jest wgl. śmieszne aby 1.5h zmieniać HP bossów also metków haha, nadal cięcie z siodła nie działa a było już zgłaszane.

Patrz forum co poprawili a nie głupoty wypisujesz. Ciecie z siodła działa, ale trzeba mieć 30 lvl konia. Ogarnij się ... .

@Vitron kiedy zamykasz? Bo widzę,że już wyjebane na serwerek totalnie.

HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa

O to i technik roku 13h naprawia dodając X bugów 

HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa

P.S. Z tego co się orientuję to administracja cały czas poprawia błędy nawet hacki zablokowała robi to czego ty @Flourine nie potrafisz :)

@ A jeszcze zapomniałem dodać. Żal pewnie du*e ściska kiedy wchodzisz na własnego TS... a sorry ty tam jeszcze nie byłeś to ci powiem. (...) a tam ludzia graja, ale na Enaris HaHa to musi być dołujące. 

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...