Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gm odbuguj mi Is!! Mam 180 na mocy i bije all tak jak bez is ...Wczesniej dawałem rade a od wczoraj juz ledwo co daje

Odpal sie oprogramowaniem od Siela is nie będzie ci potrzebny.

Opublikowano

- Poprawiono misję Myślistwo #8

- Poprawiono Bramy Piekieł (brak Metina Purgatorium)
- Zmniejszono odrobinę drop ulepszaczy wypadających z Potworów na mapach 75/95/110/125
- Zmniejszono HP/DMG Metinów/Bossów na mapach 75/95/110
- Zmieniono możliwość czasu wystawiania sklepu offline na 2/6/12/24 godziny
- Sklep Offline można wystawiać od 30 poziomu
- Poprawiono misję Legendarne Zapiski #3
- Poprawiono drop Świątynnego Kamienia Dusz
- Dodano drop do Skrzyni Króla Pająków
- Zmniejszono HP oraz jego regenerację Azraelowi oraz Beranowi Setaou
- Zwiększono odrobinę DMG potworów na mapie 75 poziom
- Wprowadzono pierwsze testowe zabezpieczenia przed WH
- Zwiększono ilość występowania Pustynnych Lisów
- Zresetowano wszystkie Sklepy Offline (przedmioty oddadzą się automatycznie po zalogowaniu, a w przypadku braku miejsca przy relogu podczas którego będzie odpowiednia ilość miejsca)
- Poprawiono drop Partyzany
- Poprawiono przerabianie bronii 95->115
- Dodano widoczność poziomów do bossów/metinów/potworów
- Poprawiono szkolenie umiejętności Łowienia
- Poprawiono wystawianie sklepów offline (można od dzisiaj je wystawić tylko i wyłącznie na kole)

Niech wam Bóg w dzieciach wynagrodzi.

Opublikowano

to jest smieszne ze oni nie maja logow, zglaszam im cheaterow a oni nie moga go zbanowac bo logow nie maja, haha

Dla mnie to jest beka .Dostałem bana kurr** za coś czego nie używałem .Wydałem ponad 600 zł w Is i dostałem bana za nic ?? Nasten nagrał demko i pod moim tematen na forum ludzie komentowai i jest też bug ,,zacytuję ,,  . Nasten powiem ci tyle że ludzie z którymi gram też mówili że widzieli zbugowane bicie, nawet jeden, drugiego widział ze tak bije kiedy on żadnego haxa nie miał :

Opublikowano

Dla mnie to jest beka .Dostałem bana kurr** za coś czego nie używałem .Wydałem ponad 600 zł w Is i dostałem bana za nic ?? Nasten nagrał demko i pod moim tematen na forum ludzie komentowai i jest też bug ,,zacytuję ,,  . Nasten powiem ci tyle że ludzie z którymi gram też mówili że widzieli zbugowane bicie, nawet jeden, drugiego widział ze tak bije kiedy on żadnego haxa nie miał :

zgadza sie czesto widac jak ktos niby jedzie na haksach a to gowno prawda ;) Ogarnijcie serwer a nie banujecie za nic ;)

Opublikowano

Nie ma co ogarniać haxów kiedy 3/4 servera jedzie na wh od siela :D 

banner5.gif

Opublikowano

zgadza sie czesto widac jak ktos niby jedzie na haksach a to gowno prawda ;) Ogarnijcie serwer a nie banujecie za nic ;)

Popieram . Ale chba nie doczekam się unbana i=i moje 600 zł poszło w pizd..... za to że bana za nic nie dotałem Gratuję Administracji ,

Pomocnik
Opublikowano

Przypomniały mi się czasy raye* gdy wiecej botów niż ludzi, tu robi się juz podobnie, tak w ogóle gdzie tu się można pobić się z graczami? Najgrosze m1 jakie w życiu widziałem a mapa handlowa niszczy totalnie urok m1.

@swietny serwer 42 lvl ma drop z metinów z 5 lvlem jeszcze walnal 3 hity i ku dla niego 

Opublikowano

Administracja mogłaby się obudzić w końcu.

Serwer godny polecenia, do tej pory najlepszy serwer roku ale może się to zmienić przez działania administracji :)

Opublikowano

­

Po czym to stwierdzasz?

po czym? prawie cala topka cisnie na wh na dungach i nie jest banowana, niewinni sa banowani. zglaszam cheaterow a oni nawet w logi nie moga spojrzec i zbanowac

Opublikowano

po czym? prawie cala topka cisnie na wh na dungach i nie jest banowana, niewinni sa banowani. zglaszam cheaterow a oni nawet w logi nie moga spojrzec i zbanowac

na wh lata co druga osoba

Opublikowano

Robi się podobnie jak było w przypadku większości serwerów. Serwer zostaje niszczony przez boty- administracja wogóle nie ogarnia tematu :> Boty stoją na najlepszych spotach. Nawet się z tym nie kryją.

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...